HTC Sense komunita - přátelé, shody

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
verxes
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire Z

Post by verxes »

Ahoj,
mám problém s funkcí HTC Sense komunita, kdy mi telefon každou chvíli nabízí, že našel shodu kontaktů, někdy je zobrazeno třeba 20x jméno (Seznam na kterým je dvacet položek, u každého přijmout/odmítnout a každej se jmenuje např. Novák Josef), které mám v adresáři, ale dotyčný HTC 100% nemá, nicméně ať zvolím cokoliv, tak za pár hodin se problém opakuje. Docela mě to štve, zrovna funkci HTC komunita nepotřebuji, ale vypnout se to asi nedá a teď mi to nabízí i nějaký úplně cizí jména, který už vůbec neznám, takže bych se toho docela rád zbavil, respektive nějak tuto "DEBILNÍ" funkci vypnout a nepoužívat, ale jak? Stává se vám to taky?
Vypadá to, že to není moc vyladěný, nabízí to blbosti a otravuje to akorát život.

Dík
Misha kulicka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Passport

Post by Misha kulicka »

Taky mi to nabízí někoho cizího, naštěstí jen jednu osobu.
verxes
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire Z

Post by verxes »

Mě to asi týden nabízelo pořád dokola jednoho člověka, co mám v seznamu, psalo to nalezeno třeba 24 shodných kontaktů a seznam byl:

Josef Novák
Josef Novák
Josef Novák
Josef Novák
...

a u každýho normálně button ignorovat/přidat. Každopádně jsem na to vlez i přes net přes HTCSense.com, kde mám napsaný nějaký úplně cizí jména, u některých to vypadá, že jsem je i pozval, což je blbost, viz. screen:
Image

No asi to nebudu řešit, protože v tom má ještě HTC rezervy, ani lokalizace, nebo zamknutí telefonu pře HTCsense.com mi nejede, takže to ještě není úplně dotažený, jak by mělo. Ale HTC Komunita je blbost největšího kalibru, zvlášť když to funguje takhle blbě!
Misha kulicka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Passport

Post by Misha kulicka »

Lokalizace telefonu mi funguje. Zamknutí telefonu jsem radši ještě nezkoušel, protože nevím, jestli to pak jde zase jednoduše odemknout.
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Post by Luboš Klicpouch »

Tak toto vidím poprvé. V době, kdy jsem měl ještě ofiko ROM, tak mi to nabízelo jen přátele, které jsem opravdu znal a měl je v kontaktech. Ale jelikož již HTC Sense na svém DHD nemám, tak toto již neřeším. Celkově služba htcsense.com funguje prapodivně. Zkuste smazat Váš účet a zřídit jej znovu z telefonu. Další možností je napsat na technickou podporu HTC, kde snad poradí.
Harry14
nováček
nováček
Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB, Nokia Lumia 930

Post by Harry14 »

Zdravím, mám takový malý problém. Chtěl jsem vyzkoušet jestli bude fungovat to zamknutí zařízení přes HTC Sense. Tak jsem telefon zamkl přes HTS Sense na tom jejich webu. Nic se mi s telefonem nestalo. To že to nefunguje mi zas tak moc nevadí. Chci se ale zeptat jestli mi to nemuže později až to bude třeba funkční nějak pokazit (zamknout) mobil nebo tak něco.

Děkuji
Post Reply

Return to “Operační systém Android”