HTC - Trophy vs. Mozart (diskuze)

Diskuze věnovaná komunikátoru HTC 7 Trophy
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

Post by dzordanobruno »

MS by měl podle mě urychleni zapraovat právě na jazycích v UI, protože nastává Vánočního doba a lidé se rozhodují o koupí nových zařízení. Možná vydá před Vánoční balíček, který právě přidá češtinu a další ,,velký" balíček bude následovat v průběhu příštího roku. Ale to jsou jen mé dohady. Mně osobně čeština vadí opravdu hodně. Jsem angličtinou obklopen, tak na ní nemusím koukat aspoň v mobilu.
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

Microsoft to honil, aby wp7 dostal do vánoc aspoň v hlavních jazycích. Proto v první verzi vypadlo třeba copy - paste.
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Aha, tak tahle možnost mě nenapadla. Takže vlastně systém sám o sobě je urychlený. No, tak to si počkáme na ,,kompletní" systém do ledna. Snad..
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Post by jerry_stolarik »

System WP7 je samozrejme kompletni.. Microsoft do nej ted bude dovat funkce.. Pred vanoci se urcite novych jazyku nedockame. Na zacatku roku 2011 by mel byt velky update tak snad uz pribude i Ceska lokalizace.. Je toho spousta co musi Microsoft jeste doplnit tak doufam ze tvrde pracuji..
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Ahoj,
tak jsem včera byl v HTC centru. Celkem mě překvapila velikost tohot showroomu. Ale to je už vedlejší. Jinak Trophy opravdu krásně zpracovaný telefon a rychlost systému je také opravdu špičková. Jsem neměl možnost si telefon vyzkoušet úplně i se sim, ale není se čemu divit. Čeština v menu není potřebná, psan í je tam minimum a nastavení také.

Ale mám dotaz ohledně psaní sms. Je možné T9 anglickou naučit česky? Slova nabízená T9 jsou anglicky, ale pokud budu zadávat české fráze, naučí se je telefon?
Dále pak jsem nenašl vysloveně klávesnici na volání. Zmačknu a budu vypisovat čísla.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Telefonní klávesnice (dialpad) je dostupná hned z prvního panelu s názvem operátora, jen je ji tam ještě nutné vyvolat přes malou ikonku :)
WP7phone.jpg
WP7phone.jpg (24.75 KiB) Viewed 4670 times
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Díky..
Příští týden ho objednám, tak snad budu spokojený. Uvidíme, jak dopadne výdrž baterky.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob lis 27, 2010 19:13) --

Ještě bych se rád zeptal. Youtube? Přehraje WP7?
phone7sk
nováček
nováček
Zařízení: HTC 7 Trophy, iPad

Post by phone7sk »

m.youtube.com prehra v pohode, v marketplace je dostupnych niekolko aplikacii.

Inac HTC 7 Trophy dobry telefon, som spokojny. Free aplikacii je momentalne cca 900, z alternativ ked som odisiel od iPhone mam uz cca 90% aplikacii dostupnych, takze prechod nebol az tak smutny :)
adebzen
nováček
nováček

Post by adebzen »

Jak do něj dostat obrázky nebo hudbu ?
jerry_stolarik
smartguru
smartguru

Post by jerry_stolarik »

Hudba, Fotky a Videa se do WP7 telefonu nahravaji pomoci Zune PC klenta... Funguje to velmi dobre... Velmi podobny system jako u iTunes a iPodu a iPhonu...
steelspace
smartmaniak
smartmaniak

Post by steelspace »

Obrázky lze samozřejmě stáhnout do telefonu i z webu nebo emailu.
Jinak Zune mi připadá lepší iTunes. Jedna z možností synchornizace je, že po 10 minutách, kdy je telefon na nabíječce, má zapnutou wifi a počítač se Zunem běží se provede atomatická synchronizace.
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Děkuji za odpověď.
Ještě mě napadlo. Našel jsem zde na fóru rady, jak ušetřit baterku. Ale zeptám se. Jde nastavit třeba synchronizace s emailem třeba 1x za 2hodiny? Pokud budu mít takto nastaveny internet. Parkrat se podivam na net, odeslu slovy deset sms, jeden hovor a jinak na mobil nesahnu. Dostanu se na jeden den vydrze?:)

Edit: Ještě přidám video, kde pan Láska zkoušé Trophy. Přibližně v polovině videa 3:54 se snaží pan redaktor přechod z jedné obrazovky na druhou. To se mu nedaří. Mně osobně se při zkoušce telefonu v HTC centru ani jendou nestalo, že by telefon neudělal to, co jsem chtěl. Máš stejné zkušenosti?
jerry_stolarik
smartguru
smartguru

Post by jerry_stolarik »

Zdravim,

jasne ze se da nastavit jak casto se kotroluje nova posta... moznosti jsou 15 min, 30 min a 1 hodina... Pri takovem pouzivani jake popisujes urcite dostanes z telefonu jeden den.. Ja bych rek ze telefon pouzivam o trochu vic a jeste se mi nestalo abych nevydrzel cely den..

a co to videjko..?
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Jde mi opravdu o to, abych telefon pořád nemusel hlídat, aby mi vystačila baterka. To by mě opravdu otravovalo:) Při absolutním vypnutí internetu bych se mohl dostat i na dva dny? :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0u9YO1HVJl4[/youtube]

-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 28, 2010 11:33) --

No a tady nám to Jirka pěkně zdrbal :) :roll:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bxqfFDmfGjM[/youtube]
jerry_stolarik
smartguru
smartguru

Post by jerry_stolarik »

Hi,

s scrolovanim do menu nemam problem... funguje to velmi dobre... je treba hybat vodorovne.. je to hodne citlive.. ale funguje to dobre...
adebzen
nováček
nováček

Post by adebzen »

element332 wrote:Hudba, Fotky a Videa se do WP7 telefonu nahravaji pomoci Zune PC klenta... Funguje to velmi dobre... Velmi podobny system jako u iTunes a iPodu a iPhonu...
Děkuji,ale jak ...
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Post by chmeldas »

To adebzen: WP 7 sice nemám, ale strejda Google je mocný čaroděj :tlem: http://wmpoweruser.com/getting-started- ... ne-on-wp7/" onclick="window.open(this.href);return false; :twisted:
jerry_stolarik
smartguru
smartguru

Post by jerry_stolarik »

JJ...Chmeldas to vystihl...Tady je videjko v anglictine jak to funguje...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zzoqEfXv51o[/youtube]
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Připojení k PC bych se nebál. Pokud člověk umí číst a krapet anglicky, tak to bude opravdu snadné. Spíš teď řeším pouzdro. Jaké máte na své telefony pouzdra?
Rozhoduji se o Krusell Hector na opasek beze spony. Každý nápad na pouzdro vítám.
steelspace
smartmaniak
smartmaniak

Post by steelspace »

Já pouzdra nepoužívám. Měl jsem HTC Hero bez pouzdra a musím říct, že odolnost těch telefonů je dost vysoká. Po roce prakticky žádné opotřebení.
Trophy mi spadl ze dvou metrů na dlažbu a nemá ani škrábnutí. Pokud nebudeš dávat telefon do kapsy společně s něčím jiným, třeba klíčema, tak pouzdro nepotřebuješ.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon lis 29, 2010 18:20) --
adebzen wrote:
element332 wrote:Hudba, Fotky a Videa se do WP7 telefonu nahravaji pomoci Zune PC klenta... Funguje to velmi dobre... Velmi podobny system jako u iTunes a iPodu a iPhonu...
Děkuji,ale jak ...
Synchronizace funguje i bez kabelu přes wifi. Po deseti minutách v nabíječce se provede synchronizace automaticky (PC musí být zapnuté :).
Je tam podpora pro hudbu, aplikace, podcasty a fotky. Přes Zune se dá i kupovat hudba za použítí MS Points.
Post Reply

Return to “HTC 7 Trophy”