HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
petrher
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by petrher »

Já měl jeden z prvních a mě vše lícovalo perfektně. Kryty ani nevrznou - nejde s nimi hnout. Já bych si ho před koupí pořádně prohlédl.
Netro
nováček
nováček

Post by Netro »

Netro wrote:
Netro wrote:Mám otázku prosím,

da sa nejako nastaviť budík, tak aby sa zapol budík aj keď je vypnutý telefón? alebo to nejde?, treba stiahnuť nejakú aplikáciu? Pretože na starom fone - nebol to smartfon sa mi normalne budík zapol aj keď bol fon vypnuty.

Neviete prečo sa mi z ničoho nič, nekopírujem ani nič nerobím s kontaktami, a zrazu ich už mám na sim karte všetky 3 krat?no už ich mam 4 krat:D neviete prečoooooo?, a to by mala mať moja sim karta kapacitu len 250 kontaktov podľa starého telefónu a teraz mi DHD ukazuje, že mam na simkarte niečo cez 600 kontaktov a netuším prečo.

A posledná vec, dá sa niekde sledovať počet prevolaných minút? pretože som to nikde nenašiel.

Ďakujem
neviete ludia pls fakt čo je s tymy kontaktami už mam každy kontakt na simke 5 krat aaaaaaaaa:( neviete fakt prečo sa to kopči? ja určite nič nekopčim prosim diky :)
Sorry, že zasa píšem ale nikto neodpovedá a na nete som nič nenašiel, ale už som zistil kedy sa to vždy skopíruje – po každom zapnutí telefónu sa mi každý kontakt na simkarte zkopíruje – už som zapínal mobil 9 krát – takže mám každý kontakt na simkarte 9 krát – v telefóne nemám žiadne kontakty – tam som si ich zatiaľ nedával ale na simkarte ich už mám spolu 1900 a však to nie je možné nie? Toľko by nemala mať simkarta ani kapacitu nie? Neviete mi niekto fakt pomôct prosím Vás
Holda
přispěvatel
přispěvatel

Post by Holda »

Prechazim z WM 6,5 na Androida a potrebuju prenest kontakty. Ted mam nastavenou synchronizaci kalendare a kontaktu s Google ucte, predpokladam teda, ze bych o nic prijit nemel ze jo?
Jindřich Veselý

Post by Jindřich Veselý »

pokud se ti to synchronizuje s Google uctem tak ne, navic po prvnim spusteni DHD mas moznost migrace dat ze stareho telefonu, takze i timhle zpusobem je mozne je tam skoro bez prace dostat :)
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

Post by pk »

2 netro:

a neni to tak kedze nemas kontakty v telefone pripadne na google ucte ze telefon si koli tomu mysli po kazdom starte ze ho spustas prvy krat a sam si skopiruje do pamati vzdy cisla zo simky? skus si nejake ulozit sam do telefonu a zosynchronizuj s googlom a uvidis ci to bude robit dalej.
Roman Vitámvás
redaktor
redaktor

Post by Roman Vitámvás »

To Holda: Ona ta migrace ale nefunguje zdaleka s každým telefonem. Mě to u Omnia II napsalo nepodporovaný telefon. Ale s Google synchronizací nebudeš mít problém, taky sem tak naládoval kontakty do DHD.
Netro
nováček
nováček

Post by Netro »

pk wrote:2 netro:

a neni to tak kedze nemas kontakty v telefone pripadne na google ucte ze telefon si koli tomu mysli po kazdom starte ze ho spustas prvy krat a sam si skopiruje do pamati vzdy cisla zo simky? skus si nejake ulozit sam do telefonu a zosynchronizuj s googlom a uvidis ci to bude robit dalej.
ok diky skusim a dam vedet a njaky rychly navod na vymazanie kontaktov aby mi ich zostalo z 1900 len 220 ?:) lebo nechce sa mi napr označit šetky a potom odoznačovat 220 :) ale skusim to asi že šetkych 1900 dam na fon a potom budem skušat či to stale po štarte telefonu kopiruje a ked ne tak si hodim simku zasa do stareho fonu a všetky vymažem a dam si ich tam zo stareho telefonu znovu uvidim a diky :)
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by pk »

ja si kontakty mazem a upravujem cez gmail na webe. Ked mas gmail konto zosynchronizuj si ich a pomaz tam ak su v telefone. Na simku asi nevlezie 1900 kontaktov.
Netro
nováček
nováček

Post by Netro »

No na telefóne nemám nič tam píše nula a na simkarte píše 1994 a starý telefón mi ukazoval kapacitu simky 250 takže tiež neviem prečo to takto ukazuje a mám google account ale tam mám asi len 4 ľudí takže to moc asi nezosynchronizujem
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by pk »

a v telefone mas nastavene aby sa synchronizovali kontakty s google uctom?
Netro
nováček
nováček

Post by Netro »

nemám mám nastavenú ručnú synchronizáciu a inak skopčil som 3 kontakty na telefon pretože ked som daval kopírovat 1993 tak to mrzlo, ale nepomohlo skopčit tie 3 kontakty, po vypnutí a zapnutí sa kontakty na simke zasa snásobili :(, ale na telefone zostali stale 3 tak sa to neskopčilo
Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Post by Starbuck »

Podle mě máš na SIMce pořád 220 kontaktů, akorát telefon si po každém zapnutí znovu přečte SIMku a uloží si je do jakési library znovu. Tohle se mi stávalo s hudebním přehrávače, že když jsem vyndal paměťovku a zase ji tam vložil, tak se mi skladby zkopírovali. Takže podle mě stačí SIMku vybrat, vyčistit telefon a google, a zase vložit SIMku. To je moje zkušenost z jiných systémů, Androida vůbec neznám, tak si to uzpůsob, ať neuděláš nějakou krpu - třeba ActivSync synchronizuje tak, že co je novější je to správné, takže když jsem v telefonu všechny kontakty smáznul a dal synchronizovat s outlookem, tak NIC (čli smazané kontakty v telefonu) bylo novější, takže smáznul taky všechny kontakty v outlooku (ještěže jsem měml zálohu). Toš asi tak.
semacik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC DESIRE HD

Post by semacik »

mne pravdepodobne odišlo podsvietenie tlačítka rychleho vyhladavania .. :( pravdepodobne to nebude len sw vada ze to nerozsvieti... http://picasaweb.google.com/lh/photo/Kp ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false; ale nevadí mi to extra... nechám to asi tak ....
janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by janiss »

Fiiha nechce sa mi verit ze to bude sw vada :-(
semacik
přispěvatel
přispěvatel

Post by semacik »

asi ani nebude... hlavne ze tlacitko ide ... a nejak extra mi to nevadí , reklamovat sa mi to nechce ist a som si istý že by mi povedali že to je nalepením tej fólie na telefon ...
janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by janiss »

ved foliu daj dole a chod reklamovat.Ale chapem ta ze sa ti do toho nechce ja som tiez taky kym by to nebolo brutalne nutne tak by som do reklamacie nesiel koli tomu ze by som nevydrzal bez fonu mesiac.Dufam ze nebudem musiet nic reklamovat.
semacik
přispěvatel
přispěvatel

Post by semacik »

ja len preto nechcem ho ist dat reklamovat , lebo mam skusenost ze už raz otvorený mobil nikdy nebude to čo to bývalo ...
Holda
přispěvatel
přispěvatel

Post by Holda »

Jeste jedna vec. Na co vse tedy davat pozor pri koupi? Na XDA jsem cetl, ze problemy s sasi uz byly vyreseny, nevite zda tomu tak vazne je?
Teoreticky bych ho zitra mel za 10k mit :)
pepino34
nováček
nováček
Zařízení: LG Nexus 5

Post by pepino34 »

Mám doma dva kousky, týden staré a bez problémů.
janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by janiss »

Dnes mi doslo akurat to originalne puzdro ale nejak niesom spokojny telefon tam nejde zatial poriadne natlacit a je strasne velke zbytocne zvecsuje telefon.A ta snurka trci viac nez by mala ked je telefon vo vnutri.Originalne puzdro pre htc desire bolo lepsie spracovane no ale uvidime casom ked sa toto trosku prisposobi.
Post Reply

Return to “HTC Desire HD”