DHD Internet

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Post Reply
Lordzata
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD 32GB Kingston

DHD Internet

Post by Lordzata »

Zdravím vlastním DHD a chtěl bych se zeptat zda stačí na normální používání (facebook, emaily - bez příloh, internet) internet s limitem 100MB na měsíc. Není uplne nutné tech 100MB u operátora mam nabídku na 100MB a potom se internet zpomaly a chci se zeptat jestli na to moje potreby plus Android stačí. Nemáš totiž tušení kolik si toho Android stahuje sám. Díky za komenáře.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

DHD Internet

Post by YAMATO »

Záleží asi hlavně na tom internetu kolik toho tak budeš prohlížet.

Já měl 500 MB a rád jsem to zvýšil na 2 GB a i to je docela knopový...ale je fakt, že daty nešetřím :)
Misha kulicka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Passport

DHD Internet

Post by Misha kulicka »

Já se do toho vlezu tak tak. Používám faceebook, vzdálenou plochu, emaily s přílohami, internet, počasí, google mapy, icq, rss...Doma ale funguju výhradně přes wifi.
Lordzata
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD 32GB Kingston

DHD Internet

Post by Lordzata »

jako do tech 100MB se vejdes? mam jeste na výber 50 a 200MB......ale je fakt ze doma sem pouze na wifi takze velky veci stahnu doma. a internet mam do saliny a kdyz sem nekde mimo.....takze myslis ze by 100M mohlo stačit?
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

DHD Internet

Post by pk »

Pokial budes doma alebo aj v praci na wifi vojdes sa. Inac by som si dal viacej. Len si stiahni potom nejaky data counter na markete aby si nepreliezol.
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

DHD Internet

Post by Pistolník »

Budeš-li přípony mailů (velké) stahovat na wifi, tak by to mohlo stačit. Já mám 150 MB a vejdu se. (Ale tak tak).
FoXo
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

DHD Internet

Post by FoXo »

Ja by som mal mat od tohto mesiaca od 11 novy pausal a v nom tiez 100MB.
Momentalne by som tento ten chcel pouzit na obcasne sufovanie ale fakt malo, gmail, a na aktualizaciu pocasia a polohy, synchronizacia kontaktov cez google. Zatial som neprisiel na to lepsie povedane neskusal ako zakazat prilohy do mobilu :)
Tak dufam ze sa vojdem :) Co sa tyka toho data counteru on vie snimat ci si na WiFi alebo cez 3G?
Post Reply

Return to “HTC Desire HD”