Začne se v ČR od 29. listopadu oficiálně prodávat iPad?

Zajímavé hry pro iPad a iPhone, tipy a návody
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

DonGiovanni: Já iPad používám výhradně na konzumaci obsahu a zábavu/sledování filmů (třeba při cestování vlakem). Je pro mě ideální při čtení článků v posteli před spaním a filtraci novinek z RSS, taky je fajn na prohlížení fotek (když je chci například ukázat přátelům a nechci s sebou tahat notebook) a občasné hraní her. Nic víc od něj neočekávám; s tímhle záměrem jsem si jej i pořídil a vyhovuje mi.
jajaptak
nováček
nováček
Zařízení: HTC Diamond 2

Post by jajaptak »

Přesně tak. Je to ke konzumaci. Je pravda že je to trochu dražší, ale má to své klady. Chceš se podívat na poštu nebo internet tak zmáčkneš tlačítko a do cca několika vteřin jsi v poště nebo na internetu. Nemusíš čekat na bootování notebooku. Chceš ukázat fotky dáš to někomu do ruky a ten si je může prohlížet. Ovládání velmi efektivní i efektní. Pokud chceš hodně tvořit tak samozřejmě notebook, ale i na tom IPADu můžeš tvořit ale nesmí to být složitosti.
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

Post by Libunda »

DonGiovanni wrote:Já si nemůžu pomoct a ani nechci nikoho urazit, ale ten iPad je taková kravina... Je to velký jako netbook, ale bez některých jeho výhod. Já jsem pro každou novinku a inovaci, ale kde se při pohledu na tu věc zastaví rozum, tak to je iPad :smile:
:tlem: tak přesně toto jsem si myslel, než jsem ho vyfasoval. Ale je to opravdu ideální zařízení domu do postele, nebo na cesty. Je lehký, netopí, nehučí ventilátor, není těžký, ale přitom dostačně velký jak na fotky, video, inet a maily, krásný display, rychlý a funkční. Vejde se ti do A4 formátový kabelky.
Jediný co mě na něm chybí je fotoaparát a telefonní modul. ( neříkám, že bych chodil po městě s iPadem u ucha, ale prostě mě chybí ta možnost). Počítám ale, že to bude jak s iPhonama..... za pár let bude mít i tyto udělátka a bude to paráda.
DonGiovanni
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by DonGiovanni »

To Jiří Hrma, jajaptak, Libunda: To ovšem bezezbytku zastane netbook (o notebooku se nebavím, to je jasné). Je jasné, že to je styl, ale pokud bych něco takového chtěl tak si koupím MacBook Air a je to bez diskuze. Nevím jak s tím ležíte v posteli, to ho pořád držíte? Nebo jestli máte to hezké origo pouzdro, pak už je to klasický netbook... Ale nechci se ani zaboha nějak hádat, to jsou jenom moje myšlenkové pochody. Někdo má rád holky, jinej zase vdolky... :-D
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

Musíš iPad chápat jako doplněk svého netbooku,ne jako jeho soupeře,sám velký Jobs to řekl :"Netbooks are just cheaper,they just cheap the laptops,thats not the third category device"
Ale jediný co mě doráží je použitý HW-stejnej jako v iPhonu?Řešil bych to jinak. Když mají stejnej HW na co ho platit dvakrát? Když člověk chce tablet,vezme pouze rošířitelnou obrazovku(něco jako 9,7" monitor) oddělá kouse zadního krytu,do dockovací stanice,která se pod krytem se zastrčí mobil(který má v sobě nahraný SW tabletu) a jedu
Když mě náhodou někdo zavolá,mám v zádech tabletu zabudovaný bluetooth sluchátko jako to měla na videu mozzila seabird
Takováhle dokovačka by stála třeba 4000 korun a člověk ušetří za další HW,který zbytečně platí navíc v iPadu,JENOMŽE to by panu Jobsovi zase tolik nevydělávalo,že? :D
Post Reply

Return to “Hry a zábava na iOS”