Novinka od Aceru: Android, 4,8" a rozlišení 1024 × 480 px

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Martynet
nováček
nováček
Zařízení: SE T610>Mio A701>iPhone3GS>iPhone4

Post by Martynet »

Radek Hulán wrote:Tak ještě jednou pro hlupáka s iPhone - záleží na lokalitě a místním nastavení sítě a BTS. Přečti si původní příspěvek 8x a třeba ti to dojde..

Bohužel, v praxi stačí místo v kanceláři, kde je signál 3G "na hraně" a každý telefon poté neustále migruje mezi 3G a GSM/EDGE a spotřebuje přitom obrovské množství energie. V ČR je takovýchto situací spousta, protože 3G pokrytí je mizerné.

V Rakousku mám plný a stabilní 3G signál v každé vesnici a výdrž telefonu je 3+ dnů (a kdyby bylo potřeba více, vyměním baterii).

Kdo to rika, ten to je... Cili pro hlupaka s HD2. Verim, ze takto se HTC s WM se slabym signalem vyporadava a neberu vam to. Ostatne mnoho zarizeni ktera obsahuji kombinaci WM a telefonniho modulu jsou na tom ruzne...zvlastne. iPhone pouzivam delsi dobu a prenocoval jsem na ruznych mistech, se slabym a silnejsi 3G signalem a nikdy k rapidnimu poklesu baterie nedoslo. To je vse co se vam snazim rict. Rekl bych, ze to bude kvalitou hardware a hlavne software :-) A protoze jsem nekolik let WM pouzival, vim o cem mluvim
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

Tak HW bych až tak nevinil, ale SW, resp. OS je na HD2 samozřejmě největší slabinou a jak popisuješ, WM (zvláště PocketPC) a GSM je takové divné spojení, je vidět, že je to něco roubovaného do systému, který o GSM při svém vzniku nikdy neslyšel.
Kanka
nováček
nováček

Post by Kanka »

Radek Hulán wrote:Moc hezké. Toto by mohlo směrem k ďáblovi nalákat i mě, pokud tam bude dobře fungovat Exchange :)
Proboha proč? E-maily se nejlépe vyřizují rano u PC a čerstvé kávy. Nevím proč bych na měl datlovat odpověď někde na ulici. Když někdo potřebuje něco naléhavého má zavolat.
uni
smartmaniak
smartmaniak

Post by uni »

Ehm, tak polemizovat o smyslu Exchange (nevím proč si zde představuješ jen emailovou komunikaci, co kontakty, události, úkoly?) snad ani nebudeme, ne?:-)
Kanka
nováček
nováček

Post by Kanka »

Předpokládám že události a úkoly to oproti Exchange synchronizovat umí.
Jerii
nováček
nováček
Zařízení: S II, BB 9900

Post by Jerii »

Jen tak v rychlosti jsem projel aktualni ceny Dellu Streak a za takovou prumernou bych povazoval 14 000,- .... za kolik si myslite ze se bude prodavat toto ? Tipuji ze zacnou tak na 15 000,- .... Mimochodem k te vydrzi .. jeden den nekomu z vas prijde idealni ? me to prijde strasne malo ... nedela mi problem nabijet kazdy vecer ale je to preci jenom otravne ... nehlede na to ze mam obcas nudnejsi den ve skole = zapunta WiFina + naky ten film a to pak nemuzu spolihat na to ze to do vecera vydrzi :D
spokojeny
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Samsung Galaxy Tab

Post by spokojeny »

niky79 wrote:Jezisi, mobilni OS nejsou stolni WIN a NEMAJI OKENNI SYSTEM!
Na Galaxy Tab s obdobnym rozlisenim nemam zadny problem.
Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

Post by Mauik »

Jerii wrote:Jen tak v rychlosti jsem projel aktualni ceny Dellu Streak a za takovou prumernou bych povazoval 14 000,- .... za kolik si myslite ze se bude prodavat toto ? Tipuji ze zacnou tak na 15 000,- .... Mimochodem k te vydrzi .. jeden den nekomu z vas prijde idealni ? me to prijde strasne malo ... nedela mi problem nabijet kazdy vecer ale je to preci jenom otravne ... nehlede na to ze mam obcas nudnejsi den ve skole = zapunta WiFina + naky ten film a to pak nemuzu spolihat na to ze to do vecera vydrzi :D
to nemyslim, Dell je Dell a stoji cca 550€ a Acer vzdy dohanal konkurenciu dobrou cenou, takze ratam tak max 450€

co sa tyka spotreby tak ano aj nie. skoro vsetky vykonne stroje dneska vydrzia priemerne den, takze sme si zvykli a ak nejaka novinka vydrzi 2 dni prace tak cumime jak... pritom 4-5 dni by mal byt standard. lenze kazdy vyrobca sa ide po*rat, ak by mal mat o 3mm hrubsi smartfon :evil:
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

No... je vidět, že se Acer snaží. Jak materiálem, tak vzhledem. Některé renomované firmy by se měly začít stydět...
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

Hezký telefon, vypadá velmi dobře, jen jsem zvědav, zda ho bude pohánět novější čipová sada od Qua. MSM 8260. Zatím všude píšou o stejné čip sadě jako má HD2 což mi přijde, na to že bude v prodeji v 1Q 2011 trochu archaické.
laco73
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: , LG G2, Miix 2 8" 3G

Post by laco73 »

Cakal som na niečo podobné...ale...ten širokouhlý displej sa mi nepáči. Prečo tam nedali niečo na sposob Streak. 16:9 alebo ake to ma.
Takto to vobec nebude vhodne na web, aj ked vsade pisu ze ano.
Webova stranka sice bude full široka ale rolovat sa bude dole a docela casto. Niečo ako Nokia e90.Vidieť bude vpred docela malá časť stránky a článku. A to nie je nic pre mna.Takže Dell Streak forever.
Inak cenu čakam niekde na 12-14 tis.
Peet
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia II, HTC Sensation

Post by Peet »

Pěkný kousek. Koupil bych si jeden.
uni
smartmaniak
smartmaniak

Post by uni »

"Předpokládám že události a úkoly to oproti Exchange synchronizovat umí."
Špatný předpoklad. Příběhy sami o sobě jsou, Exchange 2010, Exchange Live, Exchange pro úkoly, Exchange v Androidu 1.5-2.2, témat a potíží je prakticky neomezeně a dost mě to odrazuje od plného ponoření se do světa Androidu. Tady jsou prostě WM a asi S60 dost napřed...
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Post by Balrog »

tELEFON VYPADÁ LUXUSNĚ,TADY POKUD SE TOMU DÁ ŘÍKAT TELEFON,UŽ KDYŽ JSEM MĚL htc hd2 A htc dESIRE hd TAK JSEM MYSLEL,ŽE SI NA NĚ KOUPÍM BAŤOH:-)))))
r4in
nováček
nováček
Zařízení: Xperia X1

Post by r4in »

Celkem by mě zajímala hmotnost... Dell Streak má 220 g, což je opravdu dost, zase když půjde Acer s hmotností níže, tak to bude asi na úkor baterky. Hm.
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

Ja tipujem cca 200g A sirka tak jak HD2, na vysku o dva centaky viac.
DonGiovanni
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by DonGiovanni »

Nevím proč si většina myslí, že Acer je nekvalitní křáp. Je to otázka v jaké cenové hladině se Acer nakupuje. A protože většina si kupuje notebooky okolo 15K, pak se není čemu divit. Já jsem si koupil před 4 lety Acer za 45K a stále funguje bez sebemenší závady, sice jsem ho předal rodičům na internet, ale protože oni jsou plebejci, tak si myslím, že jim vydrží do smrti. :-D To neplatí o mém novém notebooku od Asusu (G73), za 42K, který už byl jednou v reklamaci a půjde vzápětí znova. Opravdu Asusu se vyhýbat! :grin:
uni
smartmaniak
smartmaniak

Post by uni »

Tak v oblasti PDA....řada 50 byla poměrně tristní, 30ka docela šla, ale také jednoznačně z nejvyšších procent reklamací. Po akvizici E-Tenu se z ČR stáhli, tak nevím. Teď se ukazují nové kousky, např. zajímavý E130, ale má Android 1.6 a osobně bych opravdu nedoufal v dostupnost aktualizace... Acer je stále Acer.
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone

Post by _iNTERFACE »

naozaj, vyzera pekne ale, po skusennosti s wildfire sa mi uz aj iphone zda velky...neviem si predstavit na ulici s touto kravou nieco pisat, inak nez zastavit, sadnut a vykonat...co v blbych podmienkach a pocasi nemusi byt sranda...ale najviac ma tesi, ako asketi nadavali na iphone, aka je to tehla obrovska, ze je to smiesne a zrazu je uz aj 4 palce malo...ale nepredpokladam, zeby tento acer bol, tak ako ostatne zaridenia od sviatocnych vyrobov nejake uspesne...a uz vobec nie s niekolko rokov starym HW...
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Neboj, iPhone je jen jeden z řady. Kdysi se snaživě nadávalo na vše, co bylo nad 2.8" a procesory s výkonem Xscalů byly zbytečnost. To ještě iPhone nebyl ani na papíře :-)
Post Reply

Return to “Operační systém Android”