Kato wrote:to sice urcite, ale pri soucasnych cenach... mit dva plne datove tarify u operatoru - to docela brutalne leze do penez..
Sam jsem mel dva plne datove tarify, ale to jenom diky tomu, ze jsem od VF ziskal na 6 mesicu 50% slevu - cili jsem platil defacto jeden..
Ale platit 1000Kc za internet do mobilu a iPadu - to mi pripada uz hodne prehnane. To radsi nahodim WiFi tethering z mobilu. Akorat bohuzel baterka v mobilu to neutahne moc dlouho no..
Pointa je v tom, ze jakmile mas datovy tarif do ipadu, internet v mobilu defacto prestanes vyuzivat. Alespon tak tomu bylo u me. Predtim jsem vyuzival internet v mobilu fakt hodne. Jakmile mam ale iPAD... no, chytry mobil se degradoval na volani a smskovani
jajaptak wrote:Já koupil ten s 32 GB a jenom z WIFI. Pokud jsem mimo WIFI síť tak to řeším SAMSUNGEM Galaxy ze kterého udělám Mobilní přístupový bod a připojím se k němu přes WIFI. A stačí vám jeden tarif.
Ano, ja to tak mohl udelat stejne. Jenze, prislo mi to neprakticke (chci mit internet funkcni na iPADU hned, ne predtim vytahovat mobil a spoustet nejakou aplikaci, ktera mi z nej udela WIFI AP – to je proste
geekovske reseni, ne uzivatelske), nehlede na to, ze pri vyberu noveho mobilu bych mel omezeni na mobil s touto funkcionalitou.