Uvažuji o pořízení kolébky. Co jsem koukal, tak je buď kolébka na výšku nebo se dá sehnat na ebayi i na šiřku. Nemáte někdo s tou kolébkou na šířku zkušenost?
Edit: U té na výšku se samozřejmě musí zapojit ještě ze strany kabel.
Předpokládám, že u kolébky na výšku budeš muset ručně zapojovat napájecí konektor, tedy na nic, na šířku vypadá použitelněji. Ale chtělo by to něco elegantnějšího, tyhle Brando bo co to je fakt jen kus plastu.... Ale orig. příslušenství je často max. tak předražený USB kabel...:-/
No však, proto mluvím o tom, že se výrobce zmůže tak na USB kabel. V době, kdy sekají design přístrojů jak baťa cvičky (kdy jsou ty časy, kdy design podléhal funkčnosti a ne marketingu...). Nebo ne každý je Apple no...
Tu mám, ale nevýhoda je nemožnost přepnutí displaye na šířku v homescreenu. Hledal jsem řešení a jediné je mít vysunutou klavesnici. V menu sice teď po updatu přibyla možnost docku, ale jen v zavislosti na BT. Takže bohužel...
Ono to prizbusobeni hlavni obrazovky HTC Sense v kolebce "nalezato" bude taky kdovijaky, v zavrenem stavu mam obrazovku v rezimu "nastojato" a preklopit nejde a nejde. Takze mit, sice peknou a efektni, kolebku s obrazem nalezato mi prijde naprd.
To dusic24:
Rozumím, asi máš pravdu, ale přece jenom ten kabel napojovat , no ale na druhou stranu, jak často ho budu dávat do té kolébky. No uvidím, ještě budu přemýšlet
Tak jsem se dočkal. Je tam zboku kablík, a práce s ním není žádná sláva, samozřejmě že když nabíjíté v této kolébce, tak si nezavoláte jinak, než s hlasitým odposlechem protože odpojení toho kablíku stojí za ***. Já oceňuji pouze možnost nabíjení náhradní baterky. Nechápu jak taková firma jako HTC může tak dokonalému přístroji jako DesireZ dát tak nepříjemnou vlastnost jako je nabíjení zboku.
Nabijeni z boku je tam, aby se dalo na klavesnici psat i se zastrcenym kabelem. Otazka je co je vetsi zlo. Na tp2 me ten kabel na spodni strane obcas vylozene sr*l. Pro lidi co chteji kolibku je to asi jednoznacne, ale zbytek uvita konektor po strane.