Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (24.2.2012 6.5.3 v0.9)

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Odpovědět
kingviking
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon zář 13, 2010 20:14
Zařízení: hp ipaq hw 6515

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od kingviking » úte zář 14, 2010 6:50

a prosimte nevis kde bych to mel hledat nebo tak ????

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od Pipa » úte zář 14, 2010 19:17

je to uz postarsi zarizeni takze musis pohledat - zkus strycka googla, ale pokud budes chtit WM 6.X tak mozna ani neni, ale kdo vi. Tady jsem neco vystrachal, ale jestli ti to k necemu bude nevim.
http://forum.xda-developers.com/wiki/in ... TC_Beetles

a tady mas odkaz do fora techhle aparatku
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=333

lordanubis
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned zář 26, 2010 19:32
Zařízení: Samsung Omnia 7, HP Pavilion dv6 1440ec

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od lordanubis » ned zář 26, 2010 19:37

Zdravím... nějak se v tom neorientuji. Pokud mám v HP iPaq 614c originální ROMku s windows mobile 6 a chci to upgradovat na novější romku. Jakou si mám zvolit. Přijímám návrhy. Je lepší tam dát ROMku s WM 6.1 nebo novější 6.5? Kterou bych tam měl flashnout, popř. rovnou odkaz a návod jak na to prosím... Děkuji.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od svenhassel » pát říj 01, 2010 19:32

to:Ufo

Ještě pokračuješ ve vývoji romek pro 614 nebo už jsi to zabalil? Díky za info

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od ---UFO--- » úte říj 05, 2010 17:38

Snazim sa aj dalej, ale asi to uz nema zmysel. V poslednej dobe mi v kazdej novej verzii ROM nieco nefunguje a neviem to opravit. Bud Wi-Fi, SD karta, Bluetooth... Ako keby Microsoft nieco zmenil v novych buildoch a bilo sa to s drivermi od HP.

Ak by ste niekto mali zaujem mozem uploadnut moje ceske kuchyne.

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od murder » úte říj 05, 2010 22:35

Lehce OT: to ještě tenhle model existuje?, koukám stále stejné problémy jako tak před 2 lety....

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od Pipa » stř říj 06, 2010 9:18

Existuje a stale jiz vice jak 2 roky ho pouzivam. Bohuzel zatim neni na trhu adekvatni nahrada.
Founy podobne konstrukce tak nejak nejsou. Ted cekam co se bude dit po uvedeni novych W7, protoze android mi z mnoha duvoda ne uplne vyhovuje. Uvidime.

lordanubis
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned zář 26, 2010 19:32
Zařízení: Samsung Omnia 7, HP Pavilion dv6 1440ec

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.5.)

Příspěvek od lordanubis » úte říj 12, 2010 21:43

Zdarec borci. Po cca hodině se mi to vše podařilo nainštalovat. podle návodu jsem Upgradoval radio z verze 0.81 na 0.88 a následně na 0.89 a pak jsem tam flashnul z SDkarty ROM s WM 6.5 1.1 FULL. Vše se zdálo být fpohodičce, ale když jsem se rozhodl nastavit si zvonění, tak jsem si vybral melodii, nastavil Upozornění: na příchozí hovor, "vibrace a vyzvánění" a dal OK, tak mi to nic nedělalo. WM šrotovali, ale obrazovka nezmizla. Prostě se to nepotvrdilo. Ani po restartu, vypnutí, opětovném flashnutí WM 6.5 FULL nebo Lite verze. Furt nic...PROSÍM NĚJAKOU RADU.... REALLY PROSÍM....

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 23.10.)

Příspěvek od ---UFO--- » sob říj 23, 2010 21:31

to lordanubis: skus to potvrdit tlacitkom OK na hardwarovej klavesnici.


Do prveho prispevku bola pridana nova rom 6.5.3 23139/23128 v0.5


Pre skusenejsich som uploadol moje kuchyne: http://www.mediafire.com/?9rv9sm8qutipa

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (UPDATE 23.10. 6.5.3 v0.5)

Příspěvek od svenhassel » úte říj 26, 2010 15:12

Ahoj dáš sem Extra LITE verzi?? Chtěl bych jí vyzkoušet a jak je to s ovladači?

Uživatelský avatar
Ganimed
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: stř zář 26, 2007 21:25
Zařízení: HP ipaq 614c
Bydliště: FM

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (UPDATE 23.10. 6.5.3 v0.5)

Příspěvek od Ganimed » úte říj 26, 2010 16:04

---UFO---

Normalne nemam potrebu menit na tu posledni Romku kterou jsi upnul jsem spokojeny uzivatel tve predposledni Romky 6.5.5 build 23563 a nemuzu si stezovat. Jinak dekuji, za tvou praci. Od HP by se nam podpory cestiny nikdy nedostalo

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (UPDATE 23.10. 6.5.3 v0.5)

Příspěvek od ---UFO--- » stř říj 27, 2010 18:21

to svenhassel: Build 23128 nema s Wi-Fi problem, preto som zobral SYS z 23128 a XIP z 23139. Extra LITE dam mozno neskor, podla volneho casu. Ak to chces skor, tak si stiahni kuchynu http://www.mediafire.com/file/gtq75ss4y ... 128_CZ.rar a tam si mozes vybrat, ktore veci chces v ROM mat.

to Ganimed: Dik za pochvalu. Ta rom je celkom vydarena, ale predsa len su uz novsie buildy, ale moc veci sa nezmenilo.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 09, 2010 19:58) --

Uploadol som vacsinu ROM, ktore som zatial spravil na mediafire. Je to pekne roztriedene v zlozkach. Najdete to tu: http://www.mediafire.com/?cxacn3dh8yl9c

-- doplnění předchozího příspěvku (sob lis 13, 2010 23:37) --

Do prveho prispevku som pridal novu ROM 6.5.3 v0.6.
Podarilo sa mi konecne vyriesit problem s WiFi v novych buildoch, takze sa pokusim vydavat nove verzie ROM castejsie.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned lis 14, 2010 15:08) --

Do prveho prispevku som pridal novu 6.5 ROM v1.2.

candis
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv led 14, 2010 7:49
Zařízení: HP 614c

Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0 (UPDATE 29.12.)

Příspěvek od candis » úte lis 16, 2010 14:19

Ahoj Swene,mám problem,že potřebuju naflashovat jinou verzi Romky,ale po připojeni k PC-již běží boot loader na HP a po připojení kabelu -by měl chtít PC nový hardware-ovladače.Jenže ty ovladače ze složky SEC-secbulk.inf a secbulk.sys mi XPéčka nechtějí vůbec vzít a to už jsem to dělal před půl rokem a vzalo mi je.Teď ne.Takže bez toho si naflashuju elký kulový.Nevíš o nějakých jiných ovladačích nebo jak to vyřešit?Ještě to zkusím dát do fora,jestli se někdo ozve.
svenhassel píše:to: candis

Jak jsi na tom? Pomohl ti někdo? Máš to hotové nebo stále čekáš?

to: UFO

Jaká je stabilita romky WM 6.5 Final?? Jsou tam nějaké chybky? Jedná se mi o to že jsem dnes odeslal zařízení do servisu a až příjde novej kousek tak bych tam rád kopnul romku od tebe, ale přemýšlel jsem rovnou už o WM 6.5 podle mě už asi nemá smysl tam cpát WM 6.1 tak bych rád věděl jestli nemá nějaké chybky nebo tak. díky za info

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (14.11. 6.5.3 v0.6, 6.5 v1.2)

Příspěvek od Pipa » čtv lis 18, 2010 11:37

Ještě se vrátím k HP iPAQ DataConnect, v podstatě v žádné české verzi rom tohle nefachá, což má za následek krkolomné nastavování MMS, které ne každý musí zvládnout.
Já mám stáhlou EN ROM 6.5 build 23563.5.5.0 a tam dataconnect normálně fachá, takže to není o tom, že by v novějších buildech tohle nefachalo.
Pokud by se povedlo tohle pořešit rád se vrátím k české verzi ROM.

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (14.11. 6.5.3 v0.6, 6.5 v1.2)

Příspěvek od svenhassel » čtv lis 18, 2010 22:03

to: UFO

Zkouším tu poslední romku v0.6 LITE, všechno jede jak má a není zatím žádný viditělný problém až samozřejmě na "HP iPAQ DataConnect", který bych prostě ocenil. Když Pipa sdělil že aplikace funguje v EN romkách tak zřejmě tam bude řšitelný problém ... rád bych se na to podíval, ale já bohužel nevařím romky ....

candis
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv led 14, 2010 7:49
Zařízení: HP 614c

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (14.11. 6.5.3 v0.6, 6.5 v1.2)

Příspěvek od candis » sob pro 11, 2010 13:07

Pipa píše:Ještě se vrátím k HP iPAQ DataConnect, v podstatě v žádné české verzi rom tohle nefachá, což má za následek krkolomné nastavování MMS, které ne každý musí zvládnout.
Já mám stáhlou EN ROM 6.5 build 23563.5.5.0 a tam dataconnect normálně fachá, takže to není o tom, že by v novějších buildech tohle nefachalo.
Pokud by se povedlo tohle pořešit rád se vrátím k české verzi ROM.
Ahoj,mohl bys mi poradit prosím,jak zprovoznit ty MMS-tedy nastaveni,aby mi to fungovalo :-( :-( :-(
Mám tam ROM 6.5.5 CZ 06 Full.Nebo znáš někoho,kdo mi s tím pomůže.Budu ti velmi vděčen ;-) ;-)

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (14.11. 6.5.3 v0.6, 6.5 v1.2)

Příspěvek od Pipa » sob pro 11, 2010 13:48

musí se to nastavit všechno ručně, tj. vytvořit nové připojení pro mms a pak nastavení vlastních mms v účtech, už je to dýl co jsem to dělal, trochu jsem s tím zápasil, ale nakonec se to povedlo

bohužel jsem iPAQa zrovna tento týden prodal, takže to nemůžu odzkoušet a dát detailní postup
hold to chce googlit, protože stejný problém mají třeba HTC - ví, že jsem to tchánovi nastavoval v jeho tytn II, a to byl od T-Mobilu a v základu to nechodilo ani žádnou podobnou aplikaci jako dataconector jsem tam neobjevil, no nic

zkrátka zagooglit a nastavit :d

Uživatelský avatar
svenhassel
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: ned dub 19, 2009 0:08
Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Kontaktovat uživatele:

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (14.11. 6.5.3 v0.6, 6.5 v1.2)

Příspěvek od svenhassel » čtv pro 16, 2010 7:46

to: candis

MMS nastavení záleží na tom jakého operátora potřebuješ. Například pro O2 by ti mohl postačit tento kratičký návod: http://windowsmobile.iplace.cz/thema/na ... -internetu. Až to bude chtít uživ.jméno a heslo tak se nelekej a dej zrušit a normálně pokračuj na stránkách mě to takhle fungovalo :-). nejspíš nemaj moc funkční zabezpečení, ale to je jejich věc. Výsledek je ten že tam máš odkazy na nastavení pro O2, Vodafone a T-mobile.

candis
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv led 14, 2010 7:49
Zařízení: HP 614c

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (14.11. 6.5.3 v0.6, 6.5 v1.2)

Příspěvek od candis » pon pro 20, 2010 22:03

Díky ti dobrá duše :) Ještě dotaz-V internet exploreru nemůžu pustit žádné video,třeba youtube.Zobrazuje se mi,že nemám nainstalovaný flash player.Tak jsem si ho našel :http://www.adobe.com/products/flashplay ... layer.html
a nainstaloval, avšak žádná změna.Poradíš ještě jednou?

Uživatelský avatar
Pipa
smartguru
smartguru
Příspěvky: 783
Registrován: úte dub 22, 2008 12:33
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Bydliště: okolí stověžaté

Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (14.11. 6.5.3 v0.6, 6.5 v1.2)

Příspěvek od Pipa » pon pro 20, 2010 23:45

Stáhni si přímo youtube klienta ze stránek googlu.

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů