Vypnout slider při přichozím volání

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Panzerwerver
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Panzerwerver »

Zdravím
Velice mně štve funkce slider. Pokud někdo volá tak přetažením slideru po obrazovce lze zvednout nebo opačným směrem zavesít, vlastně jak v iPhonu. Tato funkce mně velice erituje, skoro pokažde pokud někdo vola a já mám telefon v kapse a snažím se ho z ni vytáhnout tak zavěsím. Opravdu mi tato nepovedená funkce leze na nervi. Kámoš má iPhone a to se mu nestává, takže ta aplikace je asi moc citlivá nebo nevím. Dá se to prosím Vás někde vypnout? Samozřejmě jsem zkoušel google ale nic jsem faktický nenašel...

-- doplnění předchozího příspěvku (pát říj 15, 2010 10:55) --

Vážení, trošku mně zaskočíla ignorace mého problému. Myslel jsem si že to tady žíje...
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Post by icepoint »

No,tipuju,ze pomuze bud snizeni citlivosti dislpeje,nebo nesahat na displej a hovor prijimat-odmitat pomoci tlacitek,nebo pohledat v registrech,chvilku jsem koukal,ale nenasel jsem.
Panzerwerver
nováček
nováček

Post by Panzerwerver »

icepoint wrote:No,tipuju,ze pomuze bud snizeni citlivosti dislpeje
to bych nehctěl, v ostatních aplikacich mi dotekový displej funguje naprosto normálně a jsem spokojený
icepoint wrote:nebo nesahat na displej a hovor prijimat-odmitat pomoci tlacitek
veď já jsem napsal.
Panzerwerver wrote:skoro pokažde pokud někdo vola a já mám telefon v kapse a snažím se ho z ni vytáhnout tak zavěsím.
. Jak jste to tedy myslel, nemačka, pokud já mám telefon v kapse tka je to poměrně obtížné. Vlastně můj dotaz byl na to jak se dá tuto funkci vypnout a rád bych se soustředil právě na to
RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Trabant

Post by RejPal »

Ignorace - choď jinam...
Zde - 4 je při opačném postupu částečné řešení požadavku.
Částečné=vypne dotykovku při hovoru úplně ne jenom slider.
Panzerwerver
nováček
nováček

Post by Panzerwerver »

No já dotekový displej během hovoru používám občas, napřiklad pokud někomu scháním telefon v kontaktech nebo ukládám nějaké info do telefonu, to bych bez dotekovky zvládál docela složitě.
Post Reply

Return to “HTC HD2”