Zdravím..
s mým sotva měsíc starým SGS se mi podařil dost nemilý kousek.. spadl mi na zem (žádná velká výška, ani to nebylo na chodník) a prakslo mi čelní sklo. Display i touch chodí naprosto v pořádku, jen mám přes celý předek ohromného pavouka..
Nemá někdo zkušenosti s podobnou opravou - kolik si mám asi připravit do peněženky.. (je mi jasné, že na jakoukoli záruku můžu zapomenout, přesto bych se radši spolehl na autorizovaný servis než na neofiku opravničku někde v průchodu)
Za jakoukoli radu předem díky..
Rozbité čelní sklo
Rozbité čelní sklo
Mám stejný problém a k tomu blbou odpověď. V Britexu mi řekli 4.800,-Kč + doprava, tak mačkám rozbitý sklo dokud to půjde.....
Rozbité čelní sklo
Pokud je někdo z okolí Hodonína na Moravě, myslím, že znám levnějšího opraváře - dobrej kluk s originálními díly ;)
Rozbité čelní sklo
Ja jsem z Prahy, do Britexu to mam 20 minut autem, takze dopravu bych resit nemusel, ale 4.800,- samotny je pekne neprijemna suma :( Taky budu teda zatim asi mackat rozbity (ono v tom vlastne neni zadny problem, jen to dost kazi dojem z nadhernyho displeje a je na tom kulovy videt).
Demonicus: nebyl by na opravare kontakt?
Pokud opravdu pouziva origo dily, byla by to urcite zajimava alternativa (jestli se nepletu, o zaruku jsem uz 'nesetrnym zachazenim' stejne prisel :/)
Demonicus: nebyl by na opravare kontakt?
-
pawe
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy S 16 GB,Nokia E51
Rozbité čelní sklo
Pokud na to nespěcháš,tak vyzkoušej nějaké čínské obchody.Tam prodávají celý skelety dotyk founů.Já tam kupuji zatím jen displaye,ale je to tam mnohem levnější.Např minulý týden mi přišel do N5310 m .Stál i s dopravou cca 120Kč(u nás oprava v neaut.servisu cca 800-1000Kč) a po objednání přišel za 8 dnů...
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Rozbité čelní sklo
výměna není nic složitého a zvládneš to sám http://www.careace.net/2010/06/09/disas ... -galaxy-s/" onclick="window.open(this.href);return false;
LCD
LCD
Rozbité čelní sklo
pawe: na opravu nespěchám, ale právě replikám se chci vyhnout (sám jsem jeden čas brigádničil v jednom malym servise mobilů a vím, jak to bylo s jejich kvalitou - displeje malo svitily, mely nadech do zluta ci do zelena apod.)
Tomáš Kubec: s vlastní výměnou problém nemám a 2.200,- za samotný díl vypadá mnohem líp, než 4.800,- za servis.. Ještě zkusím pár starých kontaktů, ale myslím, že líp už nepořídím.. díky za tip..
Tomáš Kubec: s vlastní výměnou problém nemám a 2.200,- za samotný díl vypadá mnohem líp, než 4.800,- za servis.. Ještě zkusím pár starých kontaktů, ale myslím, že líp už nepořídím.. díky za tip..