Rozbité čelní sklo

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
joker806
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Samsung Galaxy S

Rozbité čelní sklo

Post by joker806 »

Zdravím..

s mým sotva měsíc starým SGS se mi podařil dost nemilý kousek.. spadl mi na zem (žádná velká výška, ani to nebylo na chodník) a prakslo mi čelní sklo. Display i touch chodí naprosto v pořádku, jen mám přes celý předek ohromného pavouka..

Nemá někdo zkušenosti s podobnou opravou - kolik si mám asi připravit do peněženky.. (je mi jasné, že na jakoukoli záruku můžu zapomenout, přesto bych se radši spolehl na autorizovaný servis než na neofiku opravničku někde v průchodu)

Za jakoukoli radu předem díky..
Karel100
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Samsung Galaxy S9000

Rozbité čelní sklo

Post by Karel100 »

Mám stejný problém a k tomu blbou odpověď. V Britexu mi řekli 4.800,-Kč + doprava, tak mačkám rozbitý sklo dokud to půjde.....
Demonicus
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry 9810

Rozbité čelní sklo

Post by Demonicus »

Pokud je někdo z okolí Hodonína na Moravě, myslím, že znám levnějšího opraváře - dobrej kluk s originálními díly ;)
joker806
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Rozbité čelní sklo

Post by joker806 »

Ja jsem z Prahy, do Britexu to mam 20 minut autem, takze dopravu bych resit nemusel, ale 4.800,- samotny je pekne neprijemna suma :( Taky budu teda zatim asi mackat rozbity (ono v tom vlastne neni zadny problem, jen to dost kazi dojem z nadhernyho displeje a je na tom kulovy videt).

Demonicus: nebyl by na opravare kontakt? :) Pokud opravdu pouziva origo dily, byla by to urcite zajimava alternativa (jestli se nepletu, o zaruku jsem uz 'nesetrnym zachazenim' stejne prisel :/)
pawe
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S 16 GB,Nokia E51

Rozbité čelní sklo

Post by pawe »

Pokud na to nespěcháš,tak vyzkoušej nějaké čínské obchody.Tam prodávají celý skelety dotyk founů.Já tam kupuji zatím jen displaye,ale je to tam mnohem levnější.Např minulý týden mi přišel do N5310 m .Stál i s dopravou cca 120Kč(u nás oprava v neaut.servisu cca 800-1000Kč) a po objednání přišel za 8 dnů...
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Rozbité čelní sklo

Post by Tomáš Kubec »

výměna není nic složitého a zvládneš to sám http://www.careace.net/2010/06/09/disas ... -galaxy-s/" onclick="window.open(this.href);return false;

LCD
joker806
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Rozbité čelní sklo

Post by joker806 »

pawe: na opravu nespěchám, ale právě replikám se chci vyhnout (sám jsem jeden čas brigádničil v jednom malym servise mobilů a vím, jak to bylo s jejich kvalitou - displeje malo svitily, mely nadech do zluta ci do zelena apod.)

Tomáš Kubec: s vlastní výměnou problém nemám a 2.200,- za samotný díl vypadá mnohem líp, než 4.800,- za servis.. Ještě zkusím pár starých kontaktů, ale myslím, že líp už nepořídím.. díky za tip.. :)
Post Reply

Return to “Samsung telefony”