Dell, podobně jako ostatní výrobci stále vyčkává s vydáním aktualizace na Android 2.2, avšak nyní oznámil, že bude dostupný do konce roku. Přesné datum bohužel zveřejněno nebylo. Může se klidně stát, že se objeví až na Silvestra, tedy 31. prosince. Dell zároveň začal zastavovat OTA aktualizace na Androida s označením 2.1 (Eclair). Tímto krokem chce Dell svůj model Streak sjednotit ve verzi 2.2 "Froyo".
Ja vedel, ze se radsi nemam tesit na toho puvodniho 15. listopadu, ale snad je toto uz definitivni. Kazdopadne hura, doufam ze bude perfektne vyladeny kdyz preskocili 2.1 u nas...
Tak jsem zvědavý jestli Dell dodrží slovo!!! Ptal jsem se v Dellpointu (ofiko zástupci Dellu) a ti mi řekli datum 15. listopad. No doufejme že bude. Protože stále nejsem rozhodnutý,který koupit - Samsung Galaxy S - Dell Streak - HTC Desire HD ..... chci koupit v listopadu,tak uvidíme,kanm se to s Froyem pohne .....
Těch slibů a termínů bylo tolik, že si Streaka strčte pane Dell, víte kam . Ale kdo chce věřit a čekat, až ten telefon někdo dodělá, proč ne. Dokud nebude 2.2, nemam zájem
Tak už se to blíží, update na Froyo pro Streak bude dostupný do konce listopadu... začne to v UK a postupně se dostane i na další země. Dell to potvrdil na Facebooku.
To je sice trochu smutný příběh, na druhou stranu, ta dosavadní 1.6 od dellu je tak vyladěná, že mi to čekání na froyo tolik nevadí, i když poslední dva dny kontroluji update tak třikrát denně
Ahoj všem, právě vyvěsili na Facebook stránkách DellPoint a také na jejich webu informaci, že upgrade na nový Android 2.2 Froyo bude k dispozici 22.11. 2010. Více info zde: http://dellpoint.cz/sluzby/dell-news/15 ... -2010.aspx