Po obnovení tovarního data jsem dal resetovat mobil a pak jsem zjistil, že mám starou verzi Marketu, poznal jsem to tak, že se mi změnila záložka "Nej zdarma, nej bezplatné a nové" a "o aplikaci a komentáře" se mi sjednotilo do jednoho sloupce (na jedné stránce), a také mi zmizela kolonka "Povolit automatickou aktualizaci".
Tak jsem se podíval na správu aplikací a mám tam Market a Market Udpater. U Marketu mám verzi 1714 a u Marketu Udpater mám verzi 1000.
Nevíte, jak mám aktualizovat Market na nejnovější verzi??? Přes Kies se mi aktualizace nezobrazila.
Jinak mam verzi firmwaru 2.1-udpater1.
A také jsem si všiml po tovarního data resetu mobilu, že mám (myslím si) novější verzi Správce úloh, poznal jsem to tím, že mi tam přibyla záložka "Správce RAM".
Jak aktualizovat Market???
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Market by se ti měl časem aktualizovat sám, postará se o to systém...
Jenže se o to sám nepostaral, mobil jsem dal resetovat už minulej tejden, pořád nic
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Zkus zajet do nastavení - aplikace - správa aplikací - spuštěné aplikace a najdi si Market a teď jen nevím jestli postačí tapnout na vymazat data nebo i vymazat mezipamět. Zkus to první. Mělo by ti to pomoci.
položku vymazat data u marketu se mi nenabízí, tak jsem zkusil vyprázdnit vyrovnávací pamět, a pořád beze změny i po vypnutí a zapnutí telefonu, aktualizaci na kies se mi ani nenabízí
Tak jedině budu muset počkat až se vydá nová verze 2.2 Froyo, což to bude o víkendu (19. nebo 20.), čili příští týden už by měl bejt
Tak jedině budu muset počkat až se vydá nová verze 2.2 Froyo, což to bude o víkendu (19. nebo 20.), čili příští týden už by měl bejt
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Jsi připojen přes WiFi nebo 3G?
na wifinu