potrebuji dat reklamovat telefon a bojim se ze mi prehraji cely soft proto se chci zeptat jestli jde htc hd2 nejak kompletne zalohovat protze jeho prizpusobeni mi trvalo hodiny a dny...a nechce se mi to pak cele delat znova vcetne nektreych zmen registru...aby kdyz mi vrati zformatovany tel abych to tam mohl vse nejak nakopcit a bylo to tak jak to mam ted:o) predem dekuji za odpoved Milan
Kompletni zaloha
Kompletni zaloha
Ahoj Lidi par desitek minut jsem tu na foru hledal ale nedohledal tak se zeptam zalozeni noveho tematu(predem se omlouvam jestli e to tu jiz nekde resi)
potrebuji dat reklamovat telefon a bojim se ze mi prehraji cely soft proto se chci zeptat jestli jde htc hd2 nejak kompletne zalohovat protze jeho prizpusobeni mi trvalo hodiny a dny...a nechce se mi to pak cele delat znova vcetne nektreych zmen registru...aby kdyz mi vrati zformatovany tel abych to tam mohl vse nejak nakopcit a bylo to tak jak to mam ted:o) predem dekuji za odpoved Milan
Kompletni zaloha
Co se týče zálohy dat, zkus použít SPB Backup, Sprite Backup (oba jsou placené) a nebo freeware PIMBackup, ale ten se hodí spíše na zálohu vybraných složek v zařízení, kontaktů, sms, kalendáře a všeobecně PIM.
edit: Jinak některá nastavení zálohovat nejde a budeš je muset po obnově udělat znovu, zejména jde o tweaky přes registry. Ne že by registry nešlo zálohovat, ale pak to dost často dělá po obnově paseku, takže se vyplatí to raději znovu nastavit, ale pro složky, data a aplikace (záloha) výše uvedené programy postačí.
edit: Jinak některá nastavení zálohovat nejde a budeš je muset po obnově udělat znovu, zejména jde o tweaky přes registry. Ne že by registry nešlo zálohovat, ale pak to dost často dělá po obnově paseku, takže se vyplatí to raději znovu nastavit, ale pro složky, data a aplikace (záloha) výše uvedené programy postačí.
Kompletni zaloha
Mám HD2 od T-Mobile a i když to nikde v návodu nebylo, měl jsem zálohovací program Sprite Backup na paměťové kartě a to verzi pro zálohování telefonu do PC a druhou verzi pro zálohu na paměťovku v telefonu. Možná to tam budeš mít taky a ZADARMO. Čau Aleš.
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Kompletni zaloha
Skus Microsoft MyPhone...nemusis nic kupovat a ani instalovat...potrebujes len Windows Live ucet a mas vsetko hotove...Zaloha PIM a aj dat do 200MB (nic moc ale fotky a hudbu mas aj tak na pamatovke) 
Kompletni zaloha
my phone ti prece nezalohuje systemova data ne?
ja pouzivam SPB backup a naprosta spokojenost.
ja pouzivam SPB backup a naprosta spokojenost.