Chybí podpora pro tento telefon?
Ahoj. Pomozte mi prosím s mým problémem. Když připojím mobil k PC, zapne se Sam. Kies, stáhnu nějakou aplikaci ze Samsung Apps, ale nemůžu ji nainstalovat. Tlačítko Install není zvýrazněné a nejde na něj kliknout. Prosím pomozte mi.
No to by me taky zajímalo proc to nejde
jsi si jistý, že stahuješ pro sgs a ne pro wave?
Ano. Stahuju z Samsung Apps přes Samsung Kies na Samsung Galaxy S.
zkus se někde socnout na wifi (pokud nemáš datový tarif) a stáhnout aplk přímo do sgs. pokud to půjde, pak by byl problém v kiesu. napiš verzi kiesu, co máš (objeví se při spouštění kiesu)
Zajímavé, mně vždycky Kies při použití Samsung Apps nahlásil, že SGS není podporováno a mám stahovat přes Market.
Verze kies je 1.5.3.10103_100
Portál SamsungApps je primární centrálou pro telefony s operačním systémem Bada (a ty už se rozrostly na cca 11 modelů), hned po najetí SamsungApps v Kies aplikace upozorní, že z důvodů licenční politiky Google není možnost aplikace stahovat přes Kies. Portál SamsungApps je však funkční i pro telefony s Androidem, ale pouze v mobilních zařízeních. Není moc o co stát, z deseti aplikací jsou užitečné akorát propracované hry - Angry Birds, Krazy Kart Racing a Asphalt5, jinak je větší výběr na Marketu.
Dobře, ale jak mám provést aktualizaci telefonu bez Kies?
Jiná oficiální možnost bez Kies není. Neoficiálně to lze přes Odin, ztratíte ale záruku