AutoActiveSync

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
krupica
nováček
nováček

AutoActiveSync

Post by krupica »

Podařilo se někomu rozchodit na HD2 automatické připojování activeSync v dosahu BT PC či notebooku?

Já jsem se pokoušel bezúspěšně rozchodit program AutoActiveSync od autora: dmkpoznan z XDA-developers:
autoActiveSync XDA

na 6.1 to chodilo výborně.

Pokud jste byli úpěšní, písněte jak? Děkuji.
wotan
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC HD2

AutoActiveSync

Post by wotan »

Zdar,
toto řeším už dva dny. Bohužel bezvýsledně (aplikace valí, ale nenebídne mi na připojení moje BT - seznam je prazdný)... Pokud někdo budete vědět, jak na to, budu za to rád, protože to považuji za docela velkej problém :(.
vrata10
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: MDA Compact V

AutoActiveSync

Post by vrata10 »

Na Diamondu 2 mi to funguje. Jen jsem po instalaci musel doplnil zástupce do Programů na AutoActiveSync.Forms.exe a do Po spuštění na AutoActiveSync.Service.exe. Telefon mám spárovaný s USB BT modulem v PC a v nastavení AutoActiveSync jsem si mohl vybrat ze všech spárovaných zařízení.
Burster
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

AutoActiveSync

Post by Burster »

toto jsem resil nejaky ten mesic zpatky a musim tedy rict ze majitele HD2 maji zatim smulu, nereknu vam detailne co je spatne ale zpusobuje to jakasi jina verze BT nebo tak neco, HD2 chodi jinak nez starsi WM zarizeni. Softu na automatickou synchronizaci s activesync je nekolik, ale zadny kompatibilni s HD2, alespon jsem zadny nenasel.
Post Reply

Return to “HTC HD2”