Zdroj: Engadget

uvidime az wp7 na xda odomknu:) co nebude dlho trvat po rozhovore s Da_G. Pravdepodobne sa dockame velkej rozmanitosti uprav wp7 vcetne today.To by mě zajímalo, jaké další funkce má operační systém Windows Phone 7 defaultně skryté?
Tak to je určitě hodně lidí, a domnívám se že borci z XDA objeví ještě hodně blbostí co jdou předělat/upravit/odemknout, atp... Však u WM, Androidu, iOs, aj... to bylo ze začátku to samé - nejdřív každej sotva dokázal nainstalovat aplikaci, a za pár týdnů nebo měsíců už si vesele hraje s registry, upravuje co je podle výrobce neupravitelné a odemyká to, o čem ví jen výrobce...Jiří Hrma wrote:to jsem zvědavý, co se časem pro WP7 objeví za úpravy.

Asi jsme oba cetli jiny clanek. Dle meho nazoru tam bylo nekolik faktu:radospol wrote:uvidime az wp7 na xda odomknu:) co nebude dlho trvat po rozhovore s Da_G. Pravdepodobne sa dockame velkej rozmanitosti uprav wp7 vcetne today.To by mě zajímalo, jaké další funkce má operační systém Windows Phone 7 defaultně skryté?
http://www.xda-developers.com/feature/t ... ification/" onclick="window.open(this.href);return false;

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest