Nemam zajem kupovat zarizeni s rozlisenim nizke urovne. Zajima me WVGA a to neni problem "nacpat" i do uhlopricky 3.7" (viz Touch HD1 nebo novy Desire Z, ktery ale, bohuzel pro me, ma HW klavesnici).uni wrote:Tak QVGA/HVGA zařízení na trhu (tedy i menší uhlopříčky-zařízení) je na trhu poměrně dost, ne?
Tenký SE Xperia X12: Nástupce modelu X10 s Androidem 2.3
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
U Desire Z si odmysli "Z" a bingo 
- bkf1
- smartmaniak

Ten se mi zase nelibi designem :-/
tak mas k dispozicii HTC7Trophy
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv lis 11, 2010 15:01) --
svetova konkurencia nikde neuvadza oznacenie X12...pretoze toto bude prpodobne v rade Bravia... (prototyp klame telom)
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv lis 11, 2010 15:01) --
svetova konkurencia nikde neuvadza oznacenie X12...pretoze toto bude prpodobne v rade Bravia... (prototyp klame telom)
- bkf1
- smartmaniak

Jo ten se designove povedl (stejne jako staricke HD1, kteremu je tak podobne) ale je tu jedno velke ALE a to se jmenuje WP7... to bych mnohem radsi i ten Apple, ktery byl, podle me, i ve svych zacatcich mnohem lepsim OS, nez je ted tento facebookovy "terminalovy" OSlegnaw wrote:tak mas k dispozicii HTC7Trophy
iKe Blaster promin, ale co ti na to mam rict? Utikas uz nekam do psychologie a vyznamu slova obavat se
to sem nepatri sorry. Za svym nazorem si stojim. Je sice pravda, ze telefon je uzky, ale baterka muze mit i jine rozmery nez jen hloubku. Navic kdyz si vemu v porovnani Desire HD a Desire, tak HD ma 170mah mensi kapacitu a vydrzi o chlup vic a to si s vetsim displejem. Velikost baterie je jen jeden z vicero podstatnych parametru.
Boze, ten mechanismus je hroznej, co to jako ma byt? Proc se to normalne nevysouva? Nereknu, kdyby se to dalo naklanet, ale ani to se neda. A tak nejen, ze se to tim padem debilne zveda a jak je videt, ani to tam poradne nedrzi, ale ty ctyri nozicky na kloubech nevypadaji vubec jako bytelne reseni - nevidim pro tohle reseni zadny duvod a doufam, ze tohle je posledni mobil, kterej to pouzil.
A tyhle klavesnice, ktere maji zcela nevyuzity radky navic, mi uplne lezou krkem. Hlavne, ze to ma 2x shift, 2x FN, nejakou lupu, mezernik pres skoro ctyri klavesy a dve programovaci tlacitka - to je uplne nezbytne. Nezbytna jsou take dotykova tlacitka (ne, dotykovy displej nestaci) a opticka navigacni klavesa, ktera rusi vzhledovou symetrii pri pohledu s vysunutou klavesnici v landscape. Ne, tohle bych za svou N900 nevymenil, ani kdyby mi za to nekdo platil.
Taky doufam, ze ten displej na videu ma vypnute podsviceni, protoze to tak vypada. Jinak bych docela chtel videt, kolik aplikaci pro Android ma plnou podporu hardwarove QWERTY, cili plnou ovladatelnost pres ni - asi moc ne, jelikoz QWERTY Androidu je jen par, coz je bida a toto rozhodne jako spasa nevypada, spis naopak.
Podle dojmu z toho videa odhaduji, ze se to prodava tak za 7 tisic jako konkurence Nokii C6, ale jeste jsem se na cenu nekoukal.
A tyhle klavesnice, ktere maji zcela nevyuzity radky navic, mi uplne lezou krkem. Hlavne, ze to ma 2x shift, 2x FN, nejakou lupu, mezernik pres skoro ctyri klavesy a dve programovaci tlacitka - to je uplne nezbytne. Nezbytna jsou take dotykova tlacitka (ne, dotykovy displej nestaci) a opticka navigacni klavesa, ktera rusi vzhledovou symetrii pri pohledu s vysunutou klavesnici v landscape. Ne, tohle bych za svou N900 nevymenil, ani kdyby mi za to nekdo platil.
Taky doufam, ze ten displej na videu ma vypnute podsviceni, protoze to tak vypada. Jinak bych docela chtel videt, kolik aplikaci pro Android ma plnou podporu hardwarove QWERTY, cili plnou ovladatelnost pres ni - asi moc ne, jelikoz QWERTY Androidu je jen par, coz je bida a toto rozhodne jako spasa nevypada, spis naopak.
Podle dojmu z toho videa odhaduji, ze se to prodava tak za 7 tisic jako konkurence Nokii C6, ale jeste jsem se na cenu nekoukal.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
NeoPlex: Další člověk, který otáčí velikost písmen
Neber mě moc vážně, já jen rád diskutuji a jsem detailista, toť vše (já vím, smrtelná kombinace...). Část pravdy samozřejmě máš, mě spíš šlo o to, že v tomto případě druhým téměř vyčítáš, že se něčeho nepodloženého obávají, přestože poté uvedli pádný argument.
Osobně se obávám jiné věci - a to opětovných odkladů a nedoladěnosti, jak je u SE zvykem. Podle mě na tom ani X10 není s výdrží špatně, takže bych z toho tak velký strach neměl. Respektive pro uživatele hloupých telefonů bude malá a pro uživatele chytrých telefonů dostačující až větší. A jestli je ta obava oprávněná se dozvím až s větším časovým odstupem.
Osobně se obávám jiné věci - a to opětovných odkladů a nedoladěnosti, jak je u SE zvykem. Podle mě na tom ani X10 není s výdrží špatně, takže bych z toho tak velký strach neměl. Respektive pro uživatele hloupých telefonů bude malá a pro uživatele chytrých telefonů dostačující až větší. A jestli je ta obava oprávněná se dozvím až s větším časovým odstupem.
mindwarp: a ty kde si sa tu vzal s prispevkom k HTC Desire Z 
Sony Ericsson si bohužel udělal špatné jméno a žádný telefon si nikdy od něj nekoupím - i kdyby se jmenoval Aristoteles X2030, měl by zajímavé specifikace a stál by třeba jen 5 tisíc..
První Xperie byly totálně na houno - od SW přes HW až po praskající kryty a další věci. U dnešních Xperií se dlouho čeká na vydání produktu a ještě déle na jeho update. Tohle je katastrofa. Sony Ericsson si je toho velmi dobře vědom, proto možná přijde s jiným názvem než je Xperia..
První Xperie byly totálně na houno - od SW přes HW až po praskající kryty a další věci. U dnešních Xperií se dlouho čeká na vydání produktu a ještě déle na jeho update. Tohle je katastrofa. Sony Ericsson si je toho velmi dobře vědom, proto možná přijde s jiným názvem než je Xperia..
Sakra, sorry, to patrilo pod Desire Z 
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Sony Ericsson má bohužel nepěkný zvyk - oznámí model a ten pak je propírán v diskuzích, nicméně od představení do prodeje uplyne vždy víc jak půl roku. Místo aby dělali to co jim jde - design, se cpou do toho co neumí - software. Už jen podělaný systém v X10 Mediascape a Timescape v Androidu 1.6!
Teď se určitě poučí a nový model bude mít pro změnu jen 1.200mAh baterku a jako novinku WVGA!
Když už, tak ať proboha dají silnější baterii, nedrží se hesla čím víc pixelů - tím víc adidas a tu větší tloušťku využijí na lepší optiku - foťáky jim vždy šly! A hlavně, ať se proboha nes.rou do SW a kdyby tam nechali čistý Android, bůh jim žehnej.
Teď se určitě poučí a nový model bude mít pro změnu jen 1.200mAh baterku a jako novinku WVGA!
Když už, tak ať proboha dají silnější baterii, nedrží se hesla čím víc pixelů - tím víc adidas a tu větší tloušťku využijí na lepší optiku - foťáky jim vždy šly! A hlavně, ať se proboha nes.rou do SW a kdyby tam nechali čistý Android, bůh jim žehnej.
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
První SE který se mi opravdu začíná líbit, hlavně že to není rovná placka ale je pěkně tvarovaný.