Budík prosím pomoc
Budík prosím pomoc
Caute ludia mooooc vas prosim kto mi vyriesi problem s budikom ktory ma nezobudi po tom co si nastavim neaky den a cas?Mam novu romku 3.14 dakujem mooc
-
- moderátor
- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Budík prosím pomoc
Tak toto by ma tiez zaujimalo...dal som na priatelkyne HD2 Offic ROM 3.14 a tiez jej to blbne...zaspala uz 2 den za sebou lebo ju budik nezobudil...
Budík prosím pomoc
Jasne vsetko normal rozsvietene len ked pride cas budenia tak sa osvietenie strati a nic sa nestane ziadne budenie :((
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: HTC HD, HD2
Budík prosím pomoc
Jinej budík předpokládám jsi neměl nainstalovanej. Nevím já bych udělal HR, protože je to nejednoduší řešení problémů. Ale možná někdo něco poradí, kdo měl již s vestavěným budíkem problém.
-
- moderátor
- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Budík prosím pomoc
Takze mi sme na nas zdroj problemu prisli...telefon prehodil datum o den dopredu a to darmo nastavovala dnesni den ked uz na tele bol piatok...takze nestaci ze jej (ale aj mne) blnu hodiny (po restarte/vynuti - zapnuti) sa prestavia o hodinu/dve dopredu ale som sa uz stretol aj s nahodnim prestavenim casu...odkedy mame tu novu ROM a sa dal zimny cas su len same problemy s hodinamy :(
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Lumia
Budík prosím pomoc
Zrovna jsem uvazoval, ze nahodim novou ROM, ale pote co sem si precet tohle, tak nevim nevim. Opravdu myslis, ze je to novou verzi ROM? Co je v ni vlastne noveho?
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: HTC HD, HD2
Budík prosím pomoc
Když si pročtete téma o "času", zjistíte, že chyba je i v ostatních ROMkách. Diskuze o času
Diskuze o nové ROM 3.14
Diskuze o nové ROM 3.14
Budík prosím pomoc
Hej ludia stale nikto nevyriesil ten budik?Hodiny su konecne vyriesene ale ten budik ja fakt dolezita vec a on stale nechce zobudit.Moc prosim ked viete co stym?
Budík prosím pomoc
Ja mam tiez problem z alarmom.Nepouzivam ho casto ale teraz mam novu ROmku a akosi neviem sa dostat do nastavenia alarmu.Mam ho znazorneny na ploche vedla datumu a nad calendarom ale ak na neho kliknem nechce sa mi otvorit tato aplikacia a nastavenie alarmu.Tak som skusil ist do nastavenia/vsetky nastavenia/a az tam v hodiny a alarm som to mohol nastavit.Neviete kde je problem ??Preco sa mi to neda nastavit a otvorit ked to mam na hlahnom displeji a nefunguje to??Dakujem za kazdu pomoc
Budík prosím pomoc
Problém je způsoben nekompatibilní úpravou s názvem Vovichek_Jamrecords 16shortcuts s ROM 3.14. Odinstalovat tuto úpravu a problém bude vyřešen.
Budík prosím pomoc
No uz to mam bolo to presne tym programom ale nie Vovichek_Jamrecords 16shortcuts ale mal som 20shortcuts...Dakujem
Budík prosím pomoc
NZ. Tento problém je notoricky známý a každý o něm ví.