Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
-
Mauik
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak
Pani, viete poradit? Mam moznost nechat si doniest Streak z USA. Priamo na Dell shope maju celkom slusnu cenu
http://www.dell.com/us/p/mobile-streak/ ... Variation2" onclick="window.open(this.href);return false;
chcel by som len vediet, ci okrem US koncovky nabijacky budem mat nejake ine obmedzenia alebo je to uplne totozny stroj ako ten, ktory by som kupil napr. v Brne. Narazam na tie ich rozne NTSC a dalsie normy...
http://www.dell.com/us/p/mobile-streak/ ... Variation2" onclick="window.open(this.href);return false;
chcel by som len vediet, ci okrem US koncovky nabijacky budem mat nejake ine obmedzenia alebo je to uplne totozny stroj ako ten, ktory by som kupil napr. v Brne. Narazam na tie ich rozne NTSC a dalsie normy...
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Nemusis se bat, je to klasicka gsm verze jako u nas, ted jsem se dival na tvuj odkaz. Neni to cdma ani nic podobneho takze jdi do toho
sam sis odpovedel ze resit budes muset jen zasuvku.
Sent from my Dell Streak using Tapatalk
-
Mauik
- přispěvatel

dik za odpoved. este jedna otazka. pozeram, ze je to zablokovane len na AT&T siet. bol som doteraz len na winmo, takze neviem ako funguje odblokovanie, flashovanie romiek a podobne na Androide. nebude ani to problem?
ahoj delláci...jen postřeh tady toho fora o klávesnicích.Samozřejmě každý preferuje něco jiného.Ale já nedám dopustit na slide it.Tahle pohodlně se mi ještě nepsalo,český slovník dostatečný a v pohodě se dá rošiřovat.A rychlost psaní super.Měl jsem to už i na niokii,ale tady je to ještě lepší.A těším se jako vy na Froyo....
- HanysR
- smartguru

Jejda, tak na tohle ti ja neodpovim, bohuzel. Nevim zda-li je sim lock vazany na rom nebo jak to na androidu funguje. Snad poradi nekdo jiny.
TOMIK: jo, dik za tip, ja na to koukal a dost nad tim uvazoval, mozna to casem zkusim. Na zakladni klavesnici pisu jak drak akorat je to bez diakritiky. Kdyz ji potrebuju tak jsem zakoupil cz klavesnici a pisu na ni. Neni to ale tak pohodlne. Musim to nekdy zkusit
TOMIK: jo, dik za tip, ja na to koukal a dost nad tim uvazoval, mozna to casem zkusim. Na zakladni klavesnici pisu jak drak akorat je to bez diakritiky. Kdyz ji potrebuju tak jsem zakoupil cz klavesnici a pisu na ni. Neni to ale tak pohodlne. Musim to nekdy zkusit
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
TO MAUIK
Simlock funguje stejne jako u WM a s ROM nema nic spolecneho... Takze klidne muzes flashnout jinou ROM ale simock zustane... A pokud vim tak Dell Streak zatim neni mozne odblokovat.. Jedina moznost jak pouzivat v jine siti je RebelSim 2.. ta by mela fungovat....
A flashovani romek je velmi podobne jako u WM... Je treba mit Root... Pak jen nahrat vybranou romku na sd kartu....
Simlock funguje stejne jako u WM a s ROM nema nic spolecneho... Takze klidne muzes flashnout jinou ROM ale simock zustane... A pokud vim tak Dell Streak zatim neni mozne odblokovat.. Jedina moznost jak pouzivat v jine siti je RebelSim 2.. ta by mela fungovat....
A flashovani romek je velmi podobne jako u WM... Je treba mit Root... Pak jen nahrat vybranou romku na sd kartu....
-
Mauik
- přispěvatel

hmmm, tak to asi z nakupu z USA Dell shopu nic nebude
skusim este pogooglit nejaky unlock kusok.
a ku klavesnici: aky je rozdiel medzi Slide it a Swype? Swype som skusal na Galaxy Tab a paradicka, aj s SK CZ slovnikom. Ak sa dostanem k streaku, tak Swype bude prva vec, ktoru nainstalujem
a ku klavesnici: aky je rozdiel medzi Slide it a Swype? Swype som skusal na Galaxy Tab a paradicka, aj s SK CZ slovnikom. Ak sa dostanem k streaku, tak Swype bude prva vec, ktoru nainstalujem
-
Darker
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad
swipe ma byt zadarmo ve Froyu. nemusis ji kupovat
- HanysR
- smartguru

Swype mozna ma byt ve froyo ale ja si myslim ze to urcite nebude mit cz slovnik
-
Mauik
- přispěvatel

dalsia zasadna otazka. sem tam sa na roznych forach objavuju staznosti, ze Streak ma problemy s bluetooth hadsfree sadami. konkretne funguje vsetko, az na to, ze na druhom konci vas ludia nepocuju. mate s tym niekto skusenosti? funguju rozne BT sluchadla? pri streaku, ktory chcem na telefonovanie pouzivat hlavne cez BT je to dost dolizete.
dakujem
dakujem
-
jerry_stolarik
- smartguru

Ja jsem se streakem pouzival sluchatka Nokia BH-503 a fungovaly naprosto skvele.... Maji i mikrofon ktery se da pouzit na telefonovani...Volal jsem se sluchatkama hodne casto bez sebemensich problemu....
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Elemente, tys vymenil Streaka za HD7?? Ze ses ani nepochlubil..
. Jak jsi tam prosim te dostal tech 32 GB?
Dan
Dan
-
jerry_stolarik
- smartguru

Bohuzel vymenil... Nebo ne bohuzel...Bohuzel jsem si nemohl nechat oba..To uz by me pritelkine asi odstreleila..Uz ted se certi pokazde kdyz si koupim novy mobil.. (za posledni 3 roky sem mel 9 smartphonu).takze se ji ani moc nedivim..... Streaka jsem naprosto miloval..a ted kdyz se na svet klube FroYo pro Streaka tak me to mrzi jeste vic ze musel z domu...
32 Gb jsem do HD7 dostal jednoduse.... sroubovacek a trocha trpelivosti...zruseni zaruky a hard reset... a mam 32 gb... tady se o tom bavime
32 Gb jsem do HD7 dostal jednoduse.... sroubovacek a trocha trpelivosti...zruseni zaruky a hard reset... a mam 32 gb... tady se o tom bavime
- aeon101
- stálý přispěvatel

Tak dneska rano jsem mrknul na svuj Streak a svitila na me ikonka s vykricnikem o novem software update. Po kliknuti ohlasilo, ze mam phone up to date...Udelalo vam to tez? Pak nsem zabrouzdal na zname stranky a nasel toto...ono se to uz opravdu bliziiiii....!
http://www.streaksmart.com/2010/11/dell ... .html#more" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan
http://www.streaksmart.com/2010/11/dell ... .html#more" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan
- HanysR
- smartguru

Jojo Dane, já měl naprosto to co ty akorát včera večer. Napsalo to, že to mám aktuální a ještě tam byla možnost dát si to zobrazit ve francouzštině a němčině (byly tam vlaječky) měls to taky tak? Už aby to tu bylo! 
- aeon101
- stálý přispěvatel

Ano, uplne to same. Brzo po ranu jsem na to koukal jednim zalepenym okem a pak jsem se lekl, ze jsem neco propasnul..
. Mimochodem, pokud mam rootnuty 1.6, update by mel byt v pohode; ne?
Dan
Dan
- HanysR
- smartguru

No to já právě nevím ale jelikož já mám rootnotou 2.1 a nabídlo mi to taky tak asi ano
přinejhorším budeme mít podložku na vyvážení stromečku
gorilla glass to udrží
blbá legrace
-
Darker
- přispěvatel

Pokud by mel nekdo zajem, mam na prodej cerneho Streaka. Cena je 11 500 kc. Je pouzivany jenom dva dny, takze vlastne novy, nema zadne skrabance ani znamky pouziti. Je vcetne 16 Gb karty, semisoveho pouzdra a nabijecky. Urcen pro cesky trh viz service tag. Bohuzel je bez zaruky, ja garantuji 100 % funkcnost. Idealni je samozrejme osobni predani, Praha a nebo v patek jedu smerem na Brno az k Uherskemu Brodu.
- HanysR
- smartguru

To je tvůj? Máme o jednoho člena méně? Kdopak tě naočkoval na srazu? 
Jinak koupil jsem tu klávesnici slide it a je sice celkem dobrá ale asi ne na streaku kde je obrovský displej a dvěmi palci píšu asi rychleji a dokonce pohodlněji. Co je hrůza je přidávání nových slov. Tomu jsem asi fakt pořádně neporozuměl.
Tak už jsem tomu porozuměl
Jinak koupil jsem tu klávesnici slide it a je sice celkem dobrá ale asi ne na streaku kde je obrovský displej a dvěmi palci píšu asi rychleji a dokonce pohodlněji. Co je hrůza je přidávání nových slov. Tomu jsem asi fakt pořádně neporozuměl.
Tak už jsem tomu porozuměl
-
Darker
- přispěvatel

NEE, mam dva. Ten co jsem mel na srazu si nechavam. Takze ne o clena mene, ale jsem ted spis clen na druhou