HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
@laco73 : na 100% - než jsem zaplatil HD2, tak jsem ji setsakramentsky odzkoušel.
-
janiss
- častý přispěvatel

jacek dalo bysa urobit to o co som ta ziadal ?Cely den cakam len na teba kym sa sem prihlasis 
chlapi prave som sa dozvedel o tomto http://www.engadget.com/2010/11/02/evo- ... ho/?ref=nf" onclick="window.open(this.href);return false; len neviem ci evo 4g a desire hd maju dolny micro usb rovnako umiestneny aby mi to do tej kolisky vosiel ... ak ano tak hned ked to k nam dorazi tak si to kupim ..
vedel som ze ma htc nesklame .
)
tak to vyzerá, že DLNA nebude jedina možnost spojenia s TV.
- jacek
- smartmaniak

Lidi, poprosím ty z vás kteří obratně vládnete jazykem anglickým, zkuste z tohoto odkazu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=826507" onclick="window.open(this.href);return false; nám, jenž se musíme spolehnout na strojový překlad vytáhnout a stručně popsat co nám na XDA píší. Umocněno tím, že DHD nevlastním. Děkuji ochotným 
@janiss omlouvám se ti, ještě ráno jsem na tebe myslel, no znáš to........
něco se dá pochopit pomocí google translátoru, nepříjemné je, že některé postupy nemohu odzkoušet a občas pochopit slovosled a výrazy Mr. Googla je trochu mazec
@janiss omlouvám se ti, ještě ráno jsem na tebe myslel, no znáš to........
něco se dá pochopit pomocí google translátoru, nepříjemné je, že některé postupy nemohu odzkoušet a občas pochopit slovosled a výrazy Mr. Googla je trochu mazec
nasiel som aj nieco taketo http://www.myluxphone.com/samsung-ecc1h ... -hdmi.html" onclick="window.open(this.href);return false; no ale tak je dost otazne ci to bude fungovat...
- jacek
- smartmaniak

Mnou výše uvedený odkaz je propojen a nalézá se i zde : http://pocketnow.com/android/potential- ... id-devices" onclick="window.open(this.href);return false;
-
kostohris
- přispěvatel

- Zařízení: Motorola D160+Desire HD
Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
Semacik: nechci ti kazit nadseni, ale opravdu dost pochybuji, ze ti pujde DHD propojit pres HDMI, sam jsem v to trochu doufal, ale bohuzel. Pokud by tuto vlastnost mel, urcite by si to v HTC nenechali pro sebe, je tam sice i nejaka podobnost s EVO 4G, ale ten na jinem chipsetu a ten kabel z SGS ti nejspis taky nepomuze i kdyz je mozne, ze se kluci z XDA casem pochlapi a na neco prijdou.
Send from my Motorola D160
-
janiss
- častý přispěvatel

semacik wrote:chlapi prave som sa dozvedel o tomto http://www.engadget.com/2010/11/02/evo- ... ho/?ref=nf" onclick="window.open(this.href);return false; len neviem ci evo 4g a desire hd maju dolny micro usb rovnako umiestneny aby mi to do tej kolisky vosiel ... ak ano tak hned ked to k nam dorazi tak si to kupim ..vedel som ze ma htc nesklame .
)
semacik a co s tym dockom chces akoze robit?Cez to to nenapojis k telke cez hdmi.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon lis 08, 2010 22:13) --
Ako je mozne ze mi nefunguje fastboot?Ked telefon dam vyonut tak sa uplne vypne.Je to mozne ze je to koli tomu ze mam baterku iba na 22% ??
Zdravim,jacek wrote:Lidi, poprosím ty z vás kteří obratně vládnete jazykem anglickým, zkuste z tohoto odkazu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=826507" onclick="window.open(this.href);return false; nám, jenž se musíme spolehnout na strojový překlad vytáhnout a stručně popsat co nám na XDA píší. Umocněno tím, že DHD nevlastním. Děkuji ochotným
@janiss omlouvám se ti, ještě ráno jsem na tebe myslel, no znáš to........![]()
pisi zde o tom, jak se da poresit lag na Android telefonech, ktery se cas od casu objevi. Jde o to, ze /INIT proces vyuziva 70-100% CPU, coz znacne zpomali beh telefonu a je treba telefon restartovat, ale jak zde pisi, problem se znovu objevi za par dni. Udajne by to melo jit vyresit tim, ze se zapne 'USB debugging', ktery je v Settings - Applications - Development (bohuzel momentalne nevim jak se to nazyva cesky). Nemelo by to nic ovlivnit, jak pisi, akorat si to rekne o nejake extra ovladace. Take zminuji, ze ADB ovladace s tim nefunguji (osobne nevim co ADB ovladace jsou), ale neovlivnuje to transfer dat pres USB kabel. Na te druhe strance zminuji, ze by to mohlo ovlivnit i FASTBOOT. Ja osobne tento problem s telefonem nemam, takze jsem to nezkousel a nemuzu prihodit vlastni zkusenosti.
Snad jsem to popsal srozumitelne ;)
kostohris,janis : dakujem vam za odpoved, ja som netvrdil ze to pojde ..chcel som len vediet co si o tom myslite a o tom mini hdmi na evo 4g som nevedel ..tak keby som vedel ani to sem nedavam .
a janiss ano nepises ako madar pochopil som to . 
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
Chlapi, jaká je čitelnost displeje za různých podmínek?! Potřebuji telefon pracovně kdykoli a kdekoli, zrak taky není to co býval, a tohle je asi jediná věc kde vede SGS! Zkuste to někdo pro mě odzkoušet, moc mi tím pomůžete. PánBůh vám to oplatí na dětech 
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Návod pro Yamato:
Tak už vím, na čem záleží, jestli funguje pošta seznam.cz. Při nastavení pošty musí být Merkur v přesném postavení k Venuši, nejlépe při úplňku. Je ovšem nutno u toho popíjet odvar z makovic
Asi po desáté jsem (samozřejmě pořád stejně) nastavil...a najednou funguje
Tak už vím, na čem záleží, jestli funguje pošta seznam.cz. Při nastavení pošty musí být Merkur v přesném postavení k Venuši, nejlépe při úplňku. Je ovšem nutno u toho popíjet odvar z makovic
Asi po desáté jsem (samozřejmě pořád stejně) nastavil...a najednou funguje
- jacek
- smartmaniak

Sic nejsem YAMATO, ale tvůj ověřený postup si beru k srdci
, budu jej potřebovat(teď na Googlu zjišťuji postavení planet) 
edit : asi se výše popsaného nedožiju
nemohu nastavit 
edit : asi se výše popsaného nedožiju
behem nekolika tydnu by v HTC store meli naskladnit hdmi wi-fi modul.. To soupnes do hdmi na tv a pres wi-fi posilas videa, fotky, filmy.. kolik to bude stat nevim, ale mam zalusk na predobednavku..kostohris wrote:Semacik: nechci ti kazit nadseni, ale opravdu dost pochybuji, ze ti pujde DHD propojit pres HDMI, sam jsem v to trochu doufal, ale bohuzel. Pokud by tuto vlastnost mel, urcite by si to v HTC nenechali pro sebe, je tam sice i nejaka podobnost s EVO 4G, ale ten na jinem chipsetu a ten kabel z SGS ti nejspis taky nepomuze i kdyz je mozne, ze se kluci z XDA casem pochlapi a na neco prijdou.
Mam velke problemy se zvukem pri telefonovani, sluchatko zni pretizene, chrci to tak, ze se to skoro neda poslouchat, nejake rady? DDiky
-
janiss
- častý přispěvatel

Co treba vyskusat ak ti ide o vyditelnost na slnku tak to neviem ci sa nieco sgs vyrovna sgs bol super na slnku s dhd je to sabina ale mne to nevadi kaslat na to co uz.Urcite by som ho koli tomu nemenil za sgs pretoze ked si na sgs spomeniem chce sa mi plakat z nehoStarbuck wrote:Chlapi, jaká je čitelnost displeje za různých podmínek?! Potřebuji telefon pracovně kdykoli a kdekoli, zrak taky není to co býval, a tohle je asi jediná věc kde vede SGS! Zkuste to někdo pro mě odzkoušet, moc mi tím pomůžete. PánBůh vám to oplatí na dětech
-
kostohris
- přispěvatel

- Zařízení: Motorola D160+Desire HD
Ucla220: To je pravda, ale nejedna se zase o nic jineho nez DLNA Media Box, ktery je solo v krabici, takze pro toho kdo ma nejake zarizeni s podporou DLNA/UPnP zbytecnost, ale je to jedno z moznych reseni. Jak jsem psal, je mozne uplne v klidu pouzit treba notebook, ktery ma doma kazdy.
-
Misha kulicka
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry Passport
Tak máš pravdu, nevejde se tam ani náhodou. Koupil jsem zatím v Datartu toto a počkám, až Krusell vyrobí něco přímo na DHD.osud wrote:Na pouzdru to nepoznám ale řekl bych že jo. Taky sem doufal že budu pouzdro používat na HDčko, protože je kvalitní. Sice na stránkách Krusellu píšou HD2 i Desire HD, ale jak to pouzdra o rozměrech 115 x 61 x 18 mm dostat telefon o rozměru 123 × 68 × 12 mm to nevím. Na stránkách Alza jsem v popisu nenašel, že by psali něco o HD2Dle popisu je toto pouzdro určené i pro HD2, který je jen o milimetr v každém směru větší, takže jsem předpokládal, že se tam DHD vejde. Máš verzi large?
no tak dnes som si konecne aj ja kupil DHD
) som stastny ako blcha
tak skvely telefon som v ruke este nemal
proximity senzor uplne v pohode, licovanie je vyborne ziadna medzera, nadych ruzovy som napostrehol , akurat ten prechod z tela na displej je tam jemnucky skok , ale nevadi mi to a aj tak dam foliu pre istotu ... prave akurat riesim ako rozbeham to prehravanie z hudby tam ako je moznost prehrat cez co tak aby mi tam nabehla aj moznost cez nb... no zatial same chvaly nanho 
asi se ptam jako uplna lama, ale pres jakej program prehravate SW a synchronizujete s PC?