Dell Stage UI jako součást aktualizace na Android 2.2

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
Martin Prokop
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC 8X, Optimus 4X HD a HP Touchpad

Post by Martin Prokop »

Před nedávnem jsme vás informovali o vydání aktualizace na Android 2.2 pro Dell Streak, která by měla být dostupná do konce letošního roku. Teď se navíc objevily první informace o uživatelském rozhraní Stage, jež bude součástí aktualizace. Zatím se portace objevila právě na Dell Streaku a také na HTC Evo 4G, kde funguje naprosto stejně. Z videí je ale vidět, že je toto UI určeno spíše pro zařízení větších rozměrů, neboť nevyužívá tolik místa na obrazovce jako například Sense od HTC či LauncherPro.

Na výběr bude hned z několika připravených widgetů a vše tedy půjde upravit podle vlastního gusta. Na videu níže se můžete na všechny funkce prostředí Stage podívat. Další informace o dostupnosti upgradu zatím známy nejsou, nezbývá tedy nic jiného než čekat.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=55Hje4rHIMY[/youtube]

Tip: Dell Streak nyní testujeme, poznatky z jeho používání průběžně zveřejňuji na svém twitteru a brzy se můžete těšit na podrobnější článek. Také si můžete přečíst uživatelský test našeho čtenáře s přezdívkou element332.

Zdroj: Engadget.com
martan1981
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGS4

Post by martan1981 »

Vela ludi to uz skusalo, ako pises naprikad v ROMke DJ Steva 1.2 a este som nenasiel pozitivne ohlasy. So setrenim miesta na obrazovke si moze Stage UI podat ruku s WP7. Asi prve co kazdy urobi po vydani tejto oficilanej romky bude nahratie ADW launcheru.
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

martan1981: tak nějak, ačkoli každému samozřejmě vyhovuje něco jiného, ale také osobně preferuji "výkon před koukáním".
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

Taky se mi to moc nelíbí, i to Sense je podle me pouzitelnejsi.
Martin Prokop
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC 8X, Optimus 4X HD a HP Touchpad

Post by Martin Prokop »

Jelikož mám nyní k dispozici jak Desire HD (Sense), tak Dell Streak, řekl bych, že právě UI Stage se na toto zařízení bude hodit. Je větších rozměrů a nemusí se využít všechno místo...
Darker
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad

Post by Darker »

Hmm, ja z toho taky nejsem dvakrat nadseny... Vyhovuje mi dostat co nejvic veci na jednu obrazovku jako u original 1.6.
Nechapu to. Na co velky displej, kdyz na nem stejne uvidim velke kul...
BigDroid
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Dell Streak

Post by BigDroid »

Hold Dell chce sjednotit sve ovladani ktere nasazuje nejen prave na DELL Streak. Nastesti jak bylo receno vse jde vypnout ci uzit alternativni Launcher. Jinak v Japonsku ma byt na zacatku Prosince dostupnej Dell i s 2.2 tak snad se uz dockame taky.
Post Reply

Return to “Operační systém Android”