HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Post by Vitezslav2 »

Mám problém se zadním krytem SIM a paměťovky.Jde mi lehce stahnout a když ho vytahuju z pouzdra,tak mi zustane kryt v pouzdře.Nic se mi neulomilo.Jde to nějak vyřešit?
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Zkoušim nacpat noviny,ale to pak nejde vůbec zacvaknout.
kostohris
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Motorola D160+Desire HD

Post by kostohris »

YAMATO wrote:
JackalJackal wrote:Já mám tedy koncovku email.cz od seznamu a funguje mi to také a mám nastaveno pop3.email.cz a smtp.email.cz.
No já právě taky a nic. Něčetlo mi to jediný mail z těch, co tam aktuálně byly a pak už nic. Nedařilo se mi to řešit na portacích a bohužel to nejde ani na ostrém Androidu :roll:
Ja jsem podobny problem resil s emailem na post.cz, ted uz taky na sezmamu. A nakonec jsem to nastavil takto

pop3.post.cz, zabezpeceni: zadne, port 110
smtp.vodafonemail.cz (pouze u vodafonu, u tmobile to je myslim smtp.t-mail.cz atd.) zrusit zatrzitko u "Je nutne prihlaseni"
zabezpeceni: zadne, port 25

uzivalelske jmeno musi byt ve tvaru [email protected] (email.cz atd.) tj. vcetne domeny, jak tam bude jen jmeno, tak to nebude funguvat.

a pak samozrejme heslo :)
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Furt nic. Takže zatím furt přeposílání na gmail...
DonGiovanni
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by DonGiovanni »

Tak tady posílám pro YAMATO nastavení pro seznam.cz, funguje to na všech jejich koncovkách, jako seznam.cz, email.cz apod.

Jaké jsou adresy POP3 a SMTP serverů?

Pro nastavení účtu v poštovním programu použijte tyto údaje:

server pro příchozí poštu: pop3.seznam.cz (IP 77.75.72.46), port 110
server pro odchozí poštu: smtp.seznam.cz (IP 77.75.72.43), port 25
dále je u tohoto serveru nutné zapnout funkci "SMTP autentifikace" (ověřování uživatelského jména a hesla na SMTP serveru)

Pokud používáte Microsoft Outlook Express, můžete využít naší nabídky automatického nastavení Vašeho poštovního programu. Naleznete jej pod záložkou "Nastavení" ve své e-mailové schránce.

Pokud používáte náš SMTP server, pak bez nastavení autentifikace na SMTP serveru Vám nebude pošta odcházet.

Podle toho jsem to nastavoval a vše funguje super. Akorát když se člověk přihlásí na PC, tak nemá nové zprávy, protože jak se i posílají do telefonu, tak je to hned označí jako přečtené.

DonGiovanni :)
Mirko
nováček
nováček

Post by Mirko »

Jaky doporucujete file manager???
Mirko
nováček
nováček

Post by Mirko »

ASTRO file manager,o tom jsem take uvazoval.

A jeste jedna vec, u udalosti jako je sms,email... blika led jen 5min to je normalni nebo se to nekde da nastavit???
janac_marek
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7

Post by janac_marek »

Tip na fixnutie syncovania s Exchange serverom 2010.
http://laurie.denness.net/blog/2010/09/ ... oid-froyo/" onclick="window.open(this.href);return false;
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

DonGiovanni wrote:Tak tady posílám pro YAMATO nastavení pro seznam.cz, funguje to na všech jejich koncovkách, jako seznam.cz, email.cz apod.

Jaké jsou adresy POP3 a SMTP serverů?

Pro nastavení účtu v poštovním programu použijte tyto údaje:

server pro příchozí poštu: pop3.seznam.cz (IP 77.75.72.46), port 110
server pro odchozí poštu: smtp.seznam.cz (IP 77.75.72.43), port 25
dále je u tohoto serveru nutné zapnout funkci "SMTP autentifikace" (ověřování uživatelského jména a hesla na SMTP serveru)

Pokud používáte Microsoft Outlook Express, můžete využít naší nabídky automatického nastavení Vašeho poštovního programu. Naleznete jej pod záložkou "Nastavení" ve své e-mailové schránce.

Pokud používáte náš SMTP server, pak bez nastavení autentifikace na SMTP serveru Vám nebude pošta odcházet.
Tak jsem asi idiot, prostě mi to nejde.

SMTP autentifikace...kde, jak?

V tomhle teda zlatý WM, automaticky se vše nastavilo a fungovalo :-(
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Pistolník »

V tomhle s tebou musím souhlasit. Nastavil jsem si seznam. Přišla pošta a fungovalo. Říkal jsem si, co se jim furt nezdá :-D . Jenže to byla poslední pošta, která došla :evil:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Si fakt připadám jak idiot když neumím rozchodit obyčejný mail seznam :roll:
janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by janiss »

Vitezslav2 wrote:Mám problém se zadním krytem SIM a paměťovky.Jde mi lehce stahnout a když ho vytahuju z pouzdra,tak mi zustane kryt v pouzdře.Nic se mi neulomilo.Jde to nějak vyřešit?
Nedavaj tam noviny daj tam maly kusok pasky zdravotnickej nieco ako leukoplast nejaku textilnu pasku z vnutra nalep na krit a zavri a bude ok.Maly kusok napr 2x1 cm
DonGiovanni
nováček
nováček

Post by DonGiovanni »

Tak pro YAMATU ještě jednou polopaticky!

Prostě, když zmáčkneš na hlavní nabídce nebo jinde položku Pošta. Pak nevím jestli, ale asi jo, už tam máš nějak špatně nastavený nějaký email účet. Takže když na pošta zmáčkneš, tak se ti otevřou ty emaily, které už si přijal nebo žádné, hlavně se ti ukáže něco. Já ted nevím jak to vypadá, když někdo nemá nastavený účet, ale pokud tam nějaký máš, i špatně nastavený, tak v horní části máš napsanou emailovou adresu. Na tu klikneš a objeví se nabídka Vybrat účet. Ty klikneš na položku Nový účet. V další nabídce klikneš na položku Další (POP3/IMAP). V další nabídce vypíšeš údaje o emailové adrese např. jako já [email protected] a zadáš heslo svého emailu. Pak klikneš na položku Další. Objeví se nová nabídka, kde Protokol necháš v nastavení POP, E-mailová adresa je už vyplněná tvým názvem emailu, Uživatelské jméno je také vyplněno - opět tou samou emailovou adresou, Heslo je také vyplněno. Teď to hlavní!!! V položce POP server vyplníš pop3.seznam.cz, Typ zabezpečení necháš ŽÁDNÝ, Port serveru necháš 110 a zmáčkneš Další. První položky necháš stejně vyplněné a pokračuješ na položce SMTP server, kde vyplníš smtp.seznam.cz, Typ zabezpečení necháš žádný, Port serveru necháš na čísle 25 a dáš Další potvrdíš tam položku uložit nastavení a pak se Ti už objeví tvůj nový účet a vše funguje jak má a hned se ti načtou nové zprávy z tvého emailu.

Myslím si, že jo to maximálně polopatě. Jestli si někdo myslí, že ne, tak podle toho bych ti udělal i já=antitalent.

Takhle si myslím, že by to nikoho nebavilo to vypisovat, ale já jsem obětavý a je to... ;)

Napiš jestli to půjde.

DonGiovanni
Mirko
nováček
nováček

Post by Mirko »

Muzete mi nekdo napsat,jak je to s blikamnim led pri udalostech(sms,email,atd),jak dlouho vam blika??? Jestli jen 5min jako me nebo do doby nez odbavite napr sms.Je dost spatne kdyz se po hodine podivam,led neblika ale mam tam dorucenou sms.Podle me by to melo blikat treba pul hodiny,hodinu,atd dokud si ji neprectu nebo ne???Jak je to u vas?
laco73
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: , LG G2, Miix 2 8" 3G

Post by laco73 »

janiss wrote:
Vitezslav2 wrote:Mám problém se zadním krytem SIM a paměťovky.Jde mi lehce stahnout a když ho vytahuju z pouzdra,tak mi zustane kryt v pouzdře.Nic se mi neulomilo.Jde to nějak vyřešit?
Nedavaj tam noviny daj tam maly kusok pasky zdravotnickej nieco ako leukoplast nejaku textilnu pasku z vnutra nalep na krit a zavri a bude ok.Maly kusok napr 2x1 cm
...keď toto čítam, chce sa mi plakať a zároveň smiať...
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Jo to jo...Telefon za cca14tis. a ty tam musíš cpát izolačku aby se ti nerozpadl.
kzberuska
nováček
nováček
Zařízení: OMNIA II

Post by kzberuska »

ted asi trochu mimo misu, reaguju na prispevky, ktere se tahnou celym vlaknem....
si za ty problemy asi muzeme sami, kdyz podporujeme vyrobce v jejich praxi, vypustit na trh polotovar vyrobku za nehoraznou cenu a tesit se s obrovskych prodeju...
a taky me docela zarazi, ze hodne zdejsich pisatelu je schopno telefon vychvalit do nebes a vsem doporucit par hodin po vybaleni... myslim si, ze to chvili trva, nez se projevi chyby, nedostatky, nedodelky apod...
je to skoda, protoze pak neni mozne se na tato doporuceni jinak celkem fundovanych lidi spolehnout :( chce to trochu odstupu od vlastniho nadseni...
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

DonGiovanni wrote:Tak pro YAMATU ještě jednou polopaticky!

...

Myslím si, že jo to maximálně polopatě. Jestli si někdo myslí, že ne, tak podle toho bych ti udělal i já=antitalent.

Takhle si myslím, že by to nikoho nebavilo to vypisovat, ale já jsem obětavý a je to... ;)

Napiš jestli to půjde.

DonGiovanni
Hele, chlape, takhle to samozřejmě nastavený mám, je to ostatně to samé co ve WM, kde to chodilo bez problémů...akorát že v DHD to prostě nefunguje. A nejsem jedinej, mám pár známých s Desire, co jim maily ze seznamu taky blbnou a jedou přes gmail.
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Pistolník »

DonGiovanni: Nemusíš z nás dělat úplné blbce. Většinou jsme maily nastavovali již na mnoha telefonech (určitě YAMATO i já). Faktem však zůstává, že i když je tu nastavení daleko jednoudušší než na WM, tak to prostě nechodí.
Tobě se opravdu pravidelně (v nastavených intervalech) stahuje doručená pošta (mluvím samozřejmě o Seznamu, s Gmailem žádný problém není)?
A ještě otázečka. Nevíte někdo v jakém rozlišení jsou foto u kontaktů? U někoho se mi fota převedly z utlouku i jiných (nevím proč) nikoliv. A když jsem přiřazoval v rozlišení 272x272, tak to ještě žádalo ořezání ???
Misha kulicka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Passport

Post by Misha kulicka »

Tak už ho mám taky doma, jsem nadšen. Žádné problémy s konstrukcí nemám.
Jestli někdo uvažuje o fólii, tak doporučuju tuto. Sedí naprosto přesně a ani není poznat, že tam nějaká je.
Jako pouzdro jsem zvolil Krusell HECTOR, až dojde, tak dám vědět, jak sedí.
Post Reply

Return to “HTC Desire HD”