Přehrávání filmů avi na HD2
Proč mi nejde spustit film stažený jako AVI,když má menší rozlišení než poskytuje tento telefon.Jsem absolutní amatér.
Můžete mi popřípadě poradit jak na to.Jestli by třeba stačilo nahrát jiný přehrávač a hlavně kde.Díky za každou radu.
Můžete mi popřípadě poradit jak na to.Jestli by třeba stačilo nahrát jiný přehrávač a hlavně kde.Díky za každou radu.
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
pouštění filmů na HD2
Myslíš, že HD2 přehrává v základu .avi?
-
vaseks0001
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
Musis si nainstalovat vhodny prehravac. Ja pouzivam tenhle
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
To premikkoci : to je opravdu výstižná odpověď.
To rachalo : skus si stáhnout TCPMP,který zvládá mnoho formátů.Ale jsou různé verze 81 nebo 71,každá funguje jinak dle PDA.Skus tu označenou a pak si pročti témata o HD2.
To rachalo : skus si stáhnout TCPMP,který zvládá mnoho formátů.Ale jsou různé verze 81 nebo 71,každá funguje jinak dle PDA.Skus tu označenou a pak si pročti témata o HD2.
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
rachalo vyzkoušej toto http://wmmania.cz/software/audio-video/tcpmp-hd2/" onclick="window.open(this.href);return false; umí i titulky a zvuk AC3 což CorePlayer 1.3.6 neumí
díky MAHONY,teď to jde!!! super!
Kluci jak se to instaluje normálně přes activesinc ? můžete mi poradit děkuji
Re: Přehrávání filmů avi na HD2
Nahrajes na kartu a přes filemanager spustis
zvolis kam to chceš nainstalovat a je to .
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Som cerstvy majitel HD2. tiez mam zaujem pustat si filmy avi ale hlavne mi ide o to aby sli s titulkami. Stiahol som si TCPMP verziu 2 ale napriek tomu ze v nastaveniach titulkoch mi ukazuje titulky zaznacene neukazuju sa vo filme. film prehrava perfektne ale titulky srt nejdu. skusil som aj smartmovie ale tam sa mi tiez titulky nezobrazuju. s cim to moze este suvisiet ze nejdu? a druha otazka je ze ako odinstalovat urcity program ked sa mi nezobrazi v spravcovi programov. existuje nejaky dodatocny uninstaler? dakujem
-
mahon
- stálý přispěvatel

amebixus,tak jednoduché,otevři TCPMP načti film dej volby pak podtitulky a Open,tam máš titulky,vyber a spusť si film a jeto.Jinak v tom nastavení co popisuješ si ty titulky můžeš zvětšit.Já mám třeba velikost tit.Hi 38 a Low 32 a jsou pěkně čitelné
A taky bez do nastaveni - video a zatrhni polozku GDI. Pokud se titule jmenuji stejne jako film a jsou ve stejne slozce, tak bez problemu.
Dakujem
uz to ide. super!!
tak už mi to jede taky, ale mám přecejenom jeden dotaz. Nějak mi nejde změnit barva písma titulků. V jednom menu sem se k něčemu takovýmu proklikal, ale zase nevim co tam do toho políčka napsat aby to zobrazovalo titulky žlutě...
poraďte pls, dík
poraďte pls, dík
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Tuším že se tam psali čísla a že to je hodně loterie, takže zkoušet
(zkoušel bych max. 6 místné číslo, ale i jednomístné)
-
mahon
- stálý přispěvatel

dexcz,něco o barvě titulků je tady http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=11022" onclick="window.open(this.href);return false; 23 post
Nemá někdo vyzkoušené zda funguje TCPMP bezchybně i s ROM 3.14? Díky.
díky za rady ohledně barvy titulků, už to je tak, jak se mi to líbí 
ale objevil se novej problém...
chtěl jsem vyzkoušet jak bude vypadat video při nastavení kvality na "low" a "lowest" a teď nevím proč, ale už mi to nejde dát zpět na "normal", vždycky to spadne (jen TCPMP)
zkoušel jsem všechny možný kombinace v nastavení i soft reset, ale pořád stejný. Reinstalovat přehrávač jsem ještě nezkoušel, doufám, že někdo bude vědět jak to zpravit i bez přeinstalace
dík
ale objevil se novej problém...
chtěl jsem vyzkoušet jak bude vypadat video při nastavení kvality na "low" a "lowest" a teď nevím proč, ale už mi to nejde dát zpět na "normal", vždycky to spadne (jen TCPMP)
zkoušel jsem všechny možný kombinace v nastavení i soft reset, ale pořád stejný. Reinstalovat přehrávač jsem ještě nezkoušel, doufám, že někdo bude vědět jak to zpravit i bez přeinstalace
dík