Zdravím všechny, na svém telefonu jsem si aktivoval a cca 14 dní v pořadku využíl automatické zamknutí telefonu s tím, že když jsem ho chtěl odemknout musel jsem zadat kód. Kód musím zadat i když telefon zapnu.
Nyní mi úplně z ničeho nic přestal brát kód, který předtím ( cca 14 dní) bez problému bral a telefon mi vždy odemkl. Do telefonu se tedy vůbec nemůžu dostat.
Když telefon vypnu tak kód chce také hned při startu. Kdybych měl aktuální zálohu dat v telefonu tak bych přehrál ROM a bylo by vyřešeno, ale takhle nevím jak se k datům dostat.
Vůbec mi neleze do hlavy, jak si mohl telefon jen tak usmyslit, že kód nebere ( a nebo si ho sám změnil... )
díky za jakoukoliv radu jak telefon zálohovat a nebo ještě lépe - odemknout..
B.
zamykání telefonu s kódem ( Phone lock )
Dle informaci na xda-developers by mohla pomoci zmena v registrech, pokud te to do registru vubec pusti.
V opacnem pripade nezbyva nic jineho nez hard reset.
HKEY_Current_User\ControlPanel\Keybd - change "DeviceLockWhenSuspend" to value 0 (mozna to neni presna cesta)
Pouzivam phone lock dlouhe mesice s ROM 1.66 a bez problemu.
V opacnem pripade nezbyva nic jineho nez hard reset.
HKEY_Current_User\ControlPanel\Keybd - change "DeviceLockWhenSuspend" to value 0 (mozna to neni presna cesta)
Pouzivam phone lock dlouhe mesice s ROM 1.66 a bez problemu.
- batthead
- nováček

- Zařízení: Dell Venue Pro / HTC HD2 / SE P1i
diky, ale kdyz zapnu telefon chce hned heslo, nedostanu se vlastne nikam.. jen kdyz mi nekdo zavola tak muzu hovor zvednout, ale jinak se do telefonu nedostanu... asi jina moznost jak se dostat do registru bez kliknuti na mobil neni co ?
moc diky
B.
moc diky
B.
No to vypada na HR. Ja tedy kdysi z phone locku presel na ThrottleLock /http://www.throttlelauncher.com/portal/ ... tlelock-09 / tlf odemykam gestem a zamknu ho jen kdyz potrebuji. Jen klepnu na ikonu programu co mam na hlavni plose. Jinak se tlf nezamyka, bylo to celkem otravny, ze pri kazdem zhasnuti displeje se zamknul.
- batthead
- nováček

JJ uz stahuji novou ROM - Elegancia MaxSense WITH HTC Messaging V5 a budu nahravat.. TherottleLock vypada opravdu zajimave.. urcite to otestuji.. Je fakt, ze pri kazdem zhasnuti displeje neni potreba aby se mi telefon zamykal..
diky za napad:)
diky za napad:)
Jen k tomu dodam, v nastaveni pak v zalozce Lock dat pryc zaskrtnuti Automatic lock. Jinak se bude taky zamykat po zhasnuti displeje.
Podobný problém jako batthead jsem řešil asi pře půl rokem. HR to nakonec vyřešil. Myslel jsem si, že takhle straší jenom v mém telefonu
Stejně by mě zajímalo, jak je možné, že najednou přestane kód odemykání fungovat... Byla to ofi ROM 1.66...
- batthead
- nováček

Diky, automatic lock je pryc.. aplikacka dobra.. koukam, ze licence neni potreba,
bilbo07: ja mel neorig. ROM, take me to dost prekvapilo... ale uz je po HR a tedy problem vyresen
jen ty data o ktere jsem prisel musim zas nekde nabrat..
B.
bilbo07: ja mel neorig. ROM, take me to dost prekvapilo... ale uz je po HR a tedy problem vyresen
B.