Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Jakozto dlohodoby uzivatel n900 mi na streaku chybi flash(ale pozor,web je vyresen lepe nez na GS treba,protoze videa nakonec krasne po potvrzeni vyberu v cem to chci pustim...), coz bude zakratko vyreseno.Absence diody(do ted mam pred ocima krasnou modrou tyrkyzovou barvu z n900) mi ale zatim moc nevadi, jednak to neni muj primarni telefon na volani (spise multi tablet + volam jen rodine) abych musel porad cumet z dalky, jestli se neco nedeje. Mike-biker psal o hrubsim rastru (nesouhlasim, anebo nejsem tak narocny, kazdopadne nepozoruju) a o nic moc baterce (tak pozor- Galaxy S, HTC HD2 i N900 byli vydrzi u me slabsi, coz pri displeji tohoto typu klobouk rozhodne dolu...
Dan
Dan
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To uz nyni u N900 neplati,nokii se povedlo po nedavnem updatu prodlouzit vydrz na dvojnasob,to jen na okraj,kdyz si byl dlouhodoby uzivatel N900
Streaka tu mam take a je ted oproti nokii s vydrzi pozadu.Jinak s tim rastrem taky nesouhlasim,viditelny nijak zvlast neni.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
To konstatování s rastrem taky nechápu... Je to klasický LCD s klasickou mřížkou. Rastr na 5" je rozhodně méně vidět než na HTC Desire s 3,7" a Amoled mřížkou...
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Jirka: Jasne, ja vydrz N900 nezminuju jelikoz jsem fw 1.3 nezazil, je naprosto mozne co pises. Ja na N900 nedam dopustit i pres ty kecy co se clovek na netu docte. Vynikajici stroj a ze ma urcite chyby, ktery pristroj nema? Dlouho jsem uvazoval nad androidem ze zvedavosti ale nebyl jsem schopen N900 opustit jak jsem ji mel rad. Milennium potvrdi, zna mne dobre. Ted nelituju i kdyz jsem s HTC Desire HD slapl vedle. Hold jsem clovek co posoudi veci objektivne a ne jako nekteri - co zrovna maji je nej. Od tebe jsem taky neco precet tak vim ze u tebe ma N900 uspech coz neni zle na to ze jsi WM maniak
Ad Streak, Miku nesud neco co jsi mel v ruce mozna 5 minut. Ja to mohu proti Desire HD posoudit trochu lepe
Sent from my Dell Streak using Tapatalk
Ad Streak, Miku nesud neco co jsi mel v ruce mozna 5 minut. Ja to mohu proti Desire HD posoudit trochu lepe
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Tak jsem si ho dneska osahal důkladněji - velikost je OK, je radost s ním číst maily a být na netu. Ale opravdu bohužel ten LCD je oproti 4,3" na Desire HD o dost slabší - je to pochopitelné, HTC zřejmě opravdu vylešilo klasický TFT LCD, srovnával jsem 2 identické obrázky a pokud bych přecházel z přístroje s nižším rozlišením, tak je to v poho. Ale marná sláva, LCD u DHD je fakt jinde. No ale pořád váhám.... 
- HanysR
- smartguru

No jo ale tu mluvis o technologii panelu. Nemuzes srovnavat S-LCD co ma DHD s tim co je ve Streaku. Je bez debat ze displej v DHD je prijemnejsi. Ty jsi mluvil o rastru ktery neni vubec spatny a za tim si stojim. Ja jsem nadseny ze Streaka i absence pozlatka jakym je Sense. Neni divu ze DHD ma tak velkou RAM. Se Sense to ani jinak nejde aby to bylo naprosto bez problemu. Je blbost nekoho presvedcovat. Na 5" display jsem si zvykl silene rychle a jsem kazdy den stastnejsi a stastnejsi. Provozuji jako jedine zarizeni, naprosto v pohode. Obrazky, fotky atd, ano chapu ze existuji lepsi ale pro mne to neni argument. Pro mne tento zobrazovac uplne staci protoze i tak je kvalitni ale ta plocha! Uz nechci mensi 
- aeon101
- stálý přispěvatel

Naprosty souhlas..a hlavne kdyz paralelne ctu tady forum o DHD...
Dan
Dan
- HanysR
- smartguru

Jasne Dane, ver mi opravdu ze DHD se moc nepovedlo ac si to vetsina lidi neprizna. To ale neznamena ze to nekomu nemuze vyhovovat. Vylozen spatne to neni, jen mi to pripada jako by to bylo site hodne horkou jehlou. Chybi tomu proste onen punc kvality oproti Dellu. Za tu cenu bych to rozhodne cekal... nedostavilo se
- aeon101
- stálý přispěvatel

Trochu navnazeni, jak bude vypadat 2.2..vypada to, ze Dell pujde trochu svou cestou, coz je dobre..mimojine, na sunnysoftu porad pisou, ze 15.listopadu po pripojeni k siti si Streak stahne sam OTA celou tuto novou paradu...
http://www.streaksmart.com/2010/11/excl ... treak.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan
http://www.streaksmart.com/2010/11/excl ... treak.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan
- HanysR
- smartguru

Jooo to bude parada
Sunnysoftu ale s datem moc neverim, max budu prijemne prekvapeny. Dost mne zaujalo ze bude mit jako zakladni klavesnici Swype! To je bomba. Problem jen bude, ze dle meho nebude s cz podporou. Jinak vzhled vypada celkem dobre a jsm rad, ze to bude asi jen o widgetech a ne celem prostredi. Vypada to tak
- aeon101
- stálý přispěvatel

Jinak v te diskuzi pod clankem jeden tiipek pise, ze se mu zlepsila po nahozeni 2.2 vydrz baterky na 42 hodin...
-- doplnění předchozího příspěvku (stř lis 03, 2010 13:17) --
Tak me napadlo panove, ze bychom se mohli podivat na nase screeny, pochlubte se jak vypada vas Streak...
Dan
-- doplnění předchozího příspěvku (stř lis 03, 2010 13:17) --
Tak me napadlo panove, ze bychom se mohli podivat na nase screeny, pochlubte se jak vypada vas Streak...
Dan
- Attachments
-
- snap20101023_151741.png
- (253.59 KiB) Not downloaded yet
-
- snap20101023_151807.png
- (230.46 KiB) Not downloaded yet
-
- snap20101023_151835.png
- (191.02 KiB) Not downloaded yet
-
- snap20101023_151852.png
- (163.58 KiB) Not downloaded yet
-
- snap20101023_151919.png
- (103.59 KiB) Not downloaded yet
- HanysR
- smartguru

Ty blaaaaho! Ty tam toho mas, nektere veci se mi fakt libi. Ja na to nemam ted moc cas, zkoumat ruzne apps a widgety a v androidu jsem celkem novacek. Mas to vymazlene dokonale 
ahoj delláci,ještě jeden postřeh.Jak jste spokojeni s fotákem?Zpočátku byla má spokokejnost absolutní,zkoušel jsem ho ale déle a získal neblahou zkušenost,že objekty v pohybu (jdoucí člověk, auto,mávnutí rukou atd, tedy pokud to není absolutně statické)nedokáže zachytit bez rozmazání.Zkošel jsem všechny režimy, i režim sport, atd kde se předpokládá krátká uzávěrka,jiné rozlišení,ale nic.Máte podobné zkušenosti???
-
Martin Prokop
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X, Optimus 4X HD a HP Touchpad
Ode dneška Dell Streak testuji a mám jeden problém. Nejde se mi připojit na mobilní síť. Internet mám od Vodafonu a v nastavení jsou nějaké řeči o T-Mobilu. Pak něco o Oskaru a když na něj chci přepnout, chce to po mě různé porty atd. Neměl někdo podobný problém?
- HanysR
- smartguru

Tomik: s fotakem nevim, skoro nefotim. Jako u kazdeho mobilu je ale problem v tom, ze pri foceni musi byt dost svetla aby automatika nastavila co nejkratsi cas a obraz byl naprosto zmrazeny. Samozrejme kdyz je svetla mene, cas se nastavi delsi a dojde k rozmazani. S timhle mivaji problem i kompakty natoz mobily ktere maji velice maly snimac a spatnou optiku. Nedokazu porovnat s jinymi mobily jelikoz to skoro nepouzivam. Myslim ale ze to bud obdobne.
Martin: s nastavenim netu absolutne zadny problem, mel jsem tam hned po vlozeni nastaveni t-mobile a pak jsem jen zvolil vychozi pristupovy bod. Zkus mu zadat vse potrebne jestli se to nerozjede. Melo by stacit ale jen APN vodafonu
Martin: s nastavenim netu absolutne zadny problem, mel jsem tam hned po vlozeni nastaveni t-mobile a pak jsem jen zvolil vychozi pristupovy bod. Zkus mu zadat vse potrebne jestli se to nerozjede. Melo by stacit ale jen APN vodafonu
pro aeon101-prosím, jaký to je widget s baterií,pamětmi a teplotou????Díky...máš to super...
- HanysR
- smartguru

Myslim ze by nam Dan mohl dat tip na vice widgetu apps co pouziva
libi se mi i info o stavu pameti
- aeon101
- stálý přispěvatel

Tenhleten konkretne se jmenuje System info widget, je pekne nastavitelnej a opravdu uzitecnej. No a urcite zprijemni homescreen. Na pocasi je to Beautiful widget.
Dan
Dan
To Dan : waaaaaaaaaaaaaaau. Si ma nažhavil na Streaka. Počkám si na 2.2 original, na reakcie užívateľov a podľa nich sa rozhodnem. Mam dotaz. Je moznost zakupit aj silnejsiu bateriu? Ale aby netrčala moc. Nechcem nosit sebou Quasimoda.
PS: Mozes mi vysvetliť čo znamená toto?
Density of the LCD automatically set to 160 vehicles set (previous versions of 140, Stephen to build because it reduced the need for some people to change it back)
toto som nasiel na jutube a je tam uz "Andoróóóóidó" 2.2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CsxDURZ7sos[/youtube]
PS: Mozes mi vysvetliť čo znamená toto?
Density of the LCD automatically set to 160 vehicles set (previous versions of 140, Stephen to build because it reduced the need for some people to change it back)
toto som nasiel na jutube a je tam uz "Andoróóóóidó" 2.2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CsxDURZ7sos[/youtube]
- HanysR
- smartguru

Laco: neni proc cekat na reakce. Uz nyni je Streak spicka a FroYo beru jako takovy bonus. Vsecky romky jsou vyborne, kazdy si najde tu svou. Ohledne baterie, nechci lhat ale prislusenstvi jsem se nahledal na netu dost a vyber fakt neni. Baterie jedine original, ver mi ze naprosto staci tech 1500 mAh. Ze tu ctes reakce lidi co Streaka nemaji a rikaji ze baterie je slaba, nic o tom nevi. Ja ho pouzivam jako hlavni stroj, volani, sms, maily, porad online na gmailu a im, k tomu wi-fi atd a vzdy vydrzim od 5:00 do 22:00 tak asi tak. Jestli cekas 2 dny s timto pouzitim tak to neumi asi zadny stroj.