HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
rein
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl

Post by rein »

P357 wrote: - chybí mi možnost jak jednoduše nastavit:
- úkol volání: zadat si datum, čas, vybrat komu chci volat - v zadaný čas mám upozornění a jediným kliknutím mohu volat

Ja pouzivam na pripomienku hovorov toto: http://android.chrisonline.at/" onclick="window.open(this.href);return false;
Levapw
nováček
nováček
Zařízení: BlackBerry Q10

Post by Levapw »

Opravdu dobrá aplikace.
fipsix
nováček
nováček
Zařízení: ...

Post by fipsix »

Zdravim, poradil by mi někdo jakou velikost neoprenoveho pouzdra zvolit? Napr na Alze jsem nasel vic velikosti a nejsem si jisty ktere by pro Desire sedelo nejlip. Ma nekdo nejake zkusenosti?
eltoroloco
nováček
nováček
Zařízení: sony ericson

Post by eltoroloco »

P357 wrote:Jsem novým majitelem Desire a tak trochu ještě tápu. Prošel jsem dost diskuzí, ale nenašel jsem všechny odpovědi.
Trápí mně hlavně:
1) Data - lze zakázat na 100% stahování dat v mobilní síti? Jedná se mi hlavně, pokud vyjedu do zahraničí, abych se potom nedivil za účet.

2) Je v telefonu výchozí aplikace, která počítá přenesená data, hlavně v mobilní síti? Případně jaká aplikace kolik dat posílá? S externí aplikací se bojím kratší výdrže baterie, ale můžete prosím doporučit?

3) Lze telefonovat se skrytým telefoním číslem?

4) Odeslání souboru přes bluetooth - pokud potřebuji odeslat soubor, mp3, apod (fotky umím :-) ), lze to bez externí aplikace? Pokud ne :-( , můžete mi doporučit? Váhal jsem s instalací Astro, ale zdarma je s reklamou a to je mi vadí.

Děkuji

Zdravim k ty 3. Skryty telefonovani, jdeto pokud mas Froyo !
Takze vlezes do Nastaveni - potom Volat - uplne dole je Dalsi nastaveni - ID volajiciho - a Skryt cislo
Radiaw
nováček
nováček
Zařízení: HTC One (M7)

Post by Radiaw »

Zdravím, jak nejlépe a efektivně volat? Pokud kliknu na položku Telefon v základním menu, vyjede mi tam celkem dobra aplikace kde můžu psát čísla a hledá to podle nich, nebo písmen co jím naleží, ale proč se mi tam zobrazujou někteří lidi dvakrát a nejde ten seznam vymazat, nebo nastavit tam základní seznam? Když si kliknu na lide tak to zase vyhledávání nemá a musím rolovat pokud někomu chci volat. Díky

Shaním Aplikaci, kde bych mohl změnit kódování na .srt nebo .txt souborech, na UTF-8 (kvůli přehrávači a kompatibilnosti s titulky) Díky za rady.
eltoroloco
nováček
nováček

Post by eltoroloco »

dobry den, nejsem si jist zda to tu uz probehlo ale myslim ze ne a i kdyby tak jsem to nepochopil. Vubec nechapu jak mam zalohovat kontakty co mam v mobilu (s androidem) abych mohl udelat hard reset a neprisel o ne!
Nekdo mi radil neco s outlukem nebo s gmailem ale ani jedno nechapu, nikdy jsem to nepouzival !
Pak mam v telefonu jeste nabidku exportovat na SD kartu ale toho se taky bojim!
Pokud se najde nekdo kdo je ochotnej mi to vysvetlit tak aby se mi to vazne povedlo klidne piste do zprav tady na smartmanii a vyserte se na forum ... Nebavi me jak mi furt nekdo maze komenty !
Diky za rady !
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

TO: eltoroloco:
Export na SDkartu používám taky a naprosto v pohodě po HR je zas přenesu z SD karty do telefonu. Na soft používám aplikaci na backup staženou z marketu.
eltoroloco
nováček
nováček

Post by eltoroloco »

kdyz jsi tu a mas Desire nevis co mam delat kdyz mi zmizel market ?
Cleric
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cleric »

Tohle se tu už taky nějak řešilo ale asi bez výsledku. Asi máš Desire brandovaný od T-Mobile. S tímhle ti nepomůžu...
Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Post by Sir Sprice »

Bod 2: Call Meter NG na Marketu anebo Netcounter
eltoroloco
nováček
nováček

Post by eltoroloco »

tak decka poradil jsem si sam ... Ne uplne sam dobre ale taky me to napadlo ! K tomu ze mi po updatu na 2.2 Froyo zmizel market (telefon mam od t-mobilu) bych rad rekl ze pomohl HARD RESET!
Jirka996
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Post by Jirka996 »

Zdravím, nevíte někdo jak synchronizovat kalendář v mobilu s kalendářem na Gmailu, stejně jako se mi automaticky synchronizuji kontakty?

Pak se ještě chci zeptat jak zálohovat obsah mobilu a pam. karty do pc, jak je to např. u Nokie přes PC Suite?

Předem díky za pomoc. Jirka
Levapw
nováček
nováček
Zařízení: BlackBerry Q10

Post by Levapw »

Zdravím.Mohl by mi někdo doporučit nějakou aplikaci pro sledování spotřeby PHM.
LP3W7
nováček
nováček
Zařízení: LG Nexus 4

Post by LP3W7 »

Zdravim, chtel bych se zeptat na par veci ohledne HTC Desire a Androidu. Do ted jsem pouzival jen Nokie se Symbianem, takze o Androidu nic nevim...

Asi tu uz ty odpovedi nekde budou ale nenasel jsem je :(

Takze, kdyz bych si chtel koupit HTC Desire, bude umet toto ?

1. Chci koukat na filmy. Umi Desire prehravat filmy normalne plynule v .avi v DivX formatu ? Abych nemusel nic konvertovat ? A je nejaky prehravac na Android, ktery umi i externi titulky ?
2. Koukal jsem, ze Desire ma graf. akceleraci. Zahraju si teda nejaky poradny hry na tom j ?
3. Je Android v pohode ? Vim, ze pri prechodu ze Symbianu budu tapat, ale nejak slozity snad Android neni ne ?
4. Mel bych vedet nejakou velkou nevyhodu Androidu 2.2 ? Neco co opravdu nezvlada nebo co hodne uzivatelu stve ?
5. U Symbianu, kdyz jsem si stahl nejakou aplikaci nebo hru jsem ji musel tzv. podepsat jinak nesla nainstalovat. U Androidu jde vse instalovat hned ? Nebo je zde taky nejaka ochrana ?

Zatim vse. Moc diky za odpovedi a nezlobte se prosim ale fakt Android vubec neznam. Diky moc :)
Cleric
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cleric »

Takže:

bod 3 - Není na něm nic složitý ho, používal jsem zařízení taky se symbianem i WM-ka a rychle jsem přivyknul této platformě. Není se čeho bát.

bod 4 - Zatím jsem se nesetkal s něčím co by neuměl. Vždy existuje nějaká aplikace která to umí.

bod 5 - aplikace stačí stáhnout a nainstalovat. Nic víc.
MichalSykora
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Re: Re: HTC Desire - obecná diskuse

Post by MichalSykora »

Třeba aCar nebo zdarma moje auta. Obojí najdeš na marketu.
Levapw wrote:Zdravím.Mohl by mi někdo doporučit nějakou aplikaci pro sledování spotřeby PHM.
nyusika
nováček
nováček
Zařízení: Nexus S

Post by nyusika »

...novy update pre HTC DESIRE WWE

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=828519" onclick="window.open(this.href);return false;
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

take by bylo dobre rici, ze tahle rom je zatim bez ceskeho jazyka... jeste to neni ofiko vypustene. Prozatim vim, ze updatovano bylo radio na posledni verzi, novejsi kernell a pravdepodobne fixnuti nejakych bugu.
nyusika
nováček
nováček
Zařízení: Nexus S

Post by nyusika »

...neviem ako je mozne, ale ja som to vyskusal a ma to podporu CZ, bez problemov si dokazem prepinat...nove jadro, a radio, bezi bez problemov...
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

na xda se mluvi jen o podpore 4 jazyku, tak mozna jen nejaky sum. Je poznat nejaky rozdil v rychlosti?
Post Reply

Return to “HTC Desire”