Opět "oblíbený" posun času
Čas zlobí jen na WINDOWS MOBILE 6.5
AUTOMATICKÉ PŘENASTAVENÍ ČASU
Ahoj, změnil jsem čas z letního na zimní ručně a telefon se mi i po manuálním nastavení hodin vrací do původně letního času ... nevíte co s tím?
Není někde něco špatně zaškrtnuté, že si telefon dělá co chce a nerespektuje moje nastavení?
edit by admin: Příště zkus hledat, vlákno na tohle téma už tady je (sloučeno)
edit by admin: Příště zkus hledat, vlákno na tohle téma už tady je (sloučeno)
To boby690: to jsme si všimli, ale jak to řešit? 
-
romčo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Máte pravdu ľudia, po reštarte sa problém opäť vráti...fakt neviem.
Vždyť vám to napsal romčo co s tím.Než nám všem dojde trpělivost a koupíme si telefon co zvládá aspoň telefoní funkce jak má.Na druhou stranu co bychom chtěli za 15litru.
Nefunguje to, po restartu se to opět vrátí na původnéí nastavení. Romčo to bohužel potvrdil...Někde v registrech toto přece musí jít vypnout 
Mi se to nevrací.
-
romčo
- stálý přispěvatel

Fakt sa Ti to nevracia...? Aj si skúsil soft reset?
Jakou máš ROM a Radio? Po restartu naběhnutí signálu se nevrací? Nesmí být v režimu letadlo.
Rom mám první restarů bylo několik.A zatím ok.
-
romčo
- stálý přispěvatel

OS version: 5.2.21682
Simplicity ROM
Radio version: 4.49.25.91
Simplicity ROM
Radio version: 4.49.25.91
To martasx: ale jakou verzi ROM, ofiko, nebo nějakou ukuchtěnou? A jaké radio?
Ofiko 1.43 českou původní od koupě.Win 6.5.Teď jsem pro zichr restartoval a nastavení je ok.Jinak ten čas blbne i když vypadne signál a pak naskočí.Mě teda už né
.Mámé v práci 16 htc hd2 s rom 1.66 ofiko cz a každé zablblo některé stačilo nastavit hodiny ručně a vše ok a něktéré si přehazují čas jak se jim líbí moje druhé firemní jsem taky posunul ručně čas a zatím ok.
Tak to je divný, protože na jiných fórech si na tento problém stěžují i lidé, co mají ofiko 1.66, tedy novější. Tak teď už to vůbec nechápu...
Taky tomu nerozumím muj soukr HD2 i firemní se přenastavil ok dnes ráno v práci chlapi pobíhali že to včera bylo ok a dnes mají posunutý čas tak jsem to posunul ručně i na mém firemním a zažertoval muj soukr je ok že mají šmejdy, jedu pracovat kde vypadává signál a ejhle firemní je ok a soukr si ze mně dělá srandu tak jsem vypl auto aktualizaci a zdá se že je vše ok muj firemní taky tam jsem nic nevypínal.Přijedu na firmu a chlapi hlásí jak kdo že má posunutý čas někdo o hodinu někdo o dvě .Tak a teď babo raď 
No je to záhada. Moje firemní Nokia 6303 neumí sice vůbec nic, ale s časem fakt problémy nemá
Méně je někdy více....
Problém je, že to zatržítko se po restartu samo vrátí do polohy zatrženo, toto musí být ošetřeno někde v registrech...jen najit ten klíč.
Problém je, že to zatržítko se po restartu samo vrátí do polohy zatrženo, toto musí být ošetřeno někde v registrech...jen najit ten klíč.
Jestli to nedělá nějaká uprava ale zas někdo psal že dělal i hard reset otázka je jestli to zátržítko po tom resetu vypnul.Je pravda že minulý posun času bylo vše ok tak by si v tom měli soudruzi udělat pořádek né každý chce pročítat fora aby mu telefon fungoval jak má a to nemluvím že o tom i přesto musí člověk něco vědět.
-
romčo
- stálý přispěvatel

Presne, treba to upraviť niekde v registroch...ale kde?
Na problémy si stěžují lidé s ofiko i neofiko rom i po hard resetu atd. Opravdu nevím v čem to je, skoro to vypadá jako hardwarová záležitost u určitých kousků....
Hardware určitě né když to bylo do teď ok to je to samé jak s tím počasím.Já si myslím že je to tak jsou tam dvě položky synchronizovat čas z internetu a druha ta změna pásma a já si myslím že to pásmo si to bere přes sense a to je kámen urazu tak jako to je s tím počasím.