HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
@ucla220 : Liberec.....klasika se ztrátou signálu, mně na telefonu pomohlo nastavení na GSM a je po problému.
-
janiss
- častý přispěvatel

Akurat prezeram fotky DHD na mobilmania.sk a vsimol som si ze ich DHD ma pri prisvetlovacich diodach dierku asi na dalsi microfon.Ale moj taku dierku nema?Je to tym ze to je nejaky prototip alebo mne ju zabudli urobit??
To bude asi nejaka predprodukčná verzia, alebo testovacia...Pri repraku je nejake divné sériové číslo...a aj farebne prevedenie mi nejak nesedí.
Tak ten problém s daty je způdoben sítí. Teď v práci to maká bez problemu, O2 u nas zavadi 3G, tak to asi ještě nemají vychytaný...
http://www.youtube.com/watch?v=VaG1OUabFqU" onclick="window.open(this.href);return false;
tak toto me hodne mile prekvapilo !
zitra dorazi muj dhd uz se sakra tesim :D
tak toto me hodne mile prekvapilo !
zitra dorazi muj dhd uz se sakra tesim :D
mno fotky ma nejhezci co sem zatim srovnaval s ip4 a samsungem
- jacek
- smartmaniak

tak nevím co je špatně
, JackalJackal vložil příspěvek v 11.30, rulezzzor v 11.35 a já mám na kompu 11.22
a přiřazení příspěvku ve 12.22......
Bohužel tohle je problé HTC dělá to většina bohužel řeší to jen vypnutí 3G a mít net jen přes GPRS/EDGE pak je vše okfaldicek wrote:Tak ten problém s daty je způdoben sítí. Teď v práci to maká bez problemu, O2 u nas zavadi 3G, tak to asi ještě nemají vychytaný...
-
Mirek Kočí
- nováček

- Zařízení: Lumia 800, Motorola Zoom,iPad, Galaxy Nexus, One X
Nikomu z vás opravdu nevadí tak moc vystouplá kamera na zadní straně? O jejím stavu po půl roce používání přístroje si nedělám iluze…
- jacek
- smartmaniak

Sice nemám DHD, mám HD2, tam je optika také dost vystouplá a ani po 3/4 roku žádné poškození 
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Škoda, že HTC má potřebu machrovat s tou tenkostí! Kdyby byla tloušťka o ty 2-3 mm větší, tak by tam šla určitě nacpat i třeba 1.800 mAh baterka a mě osobně by to vůbec nevadilo. Stejně je to pádlo, tak už to tím jedním rozměrem nespasí. 
-
Mirek Kočí
- nováček

- Zařízení: Lumia 800, Motorola Zoom,iPad, Galaxy Nexus, One X
JackalJackal: někde jsem viděl srovnání s HD 7, kde bylo vidět, že to je limitující i při používání telefonu, pokud je na tvrdé podložce (např. stůl). Zajímá mě, zda se jedná o zanedbatelný problém či se telefon takto doopravdy „kinklá“ ze strany na stranu (pokud jsi nucen operovat v krajních oblastech displeje).
-
mike-biker
- moderátor

Ano kýve se. Ale já osobně při psaní držím telefon v ruce! Mě osobně foťák nijak nevadil ani na HD2, kde byl předmětem četných diskuzí a daleko hůře řešen.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Mam ho doma. Konstrukce je příšerná - posunutá čočka foťáku, solidní mezera u spodního krytu, kryt baterie taky žádná sláva. Nemůžu zakrýt dost velké zklamání...
-
janiss
- častý přispěvatel

Neviem ja si myslim ze som tiez narocny na konstrukciu takze bud mam jeden z vydarenych kusov alebo niesom az tak narocny.Nejake skarocky tam su ale ja som uplne spokojny.Mal som Htc desire s tym som bol velmi spokojny az na ten zadny krit, ale rychlost a celkovo fon bol skvely potom som sa zlakomil na samsung galaxy S koli super amoledu tak som ho kupil ale veelmi ma sklamal.Pre mna bol oproti desire nepouzitelny.Konstrukcia na h***o po mesiaci vsetko vrzgalo spomaleny neskutocne no nieco hrozne nevedel som sa dockat kedy vyjde DHD pretoze k desire sa mi uz nechcelo vracat ked som ho uz predal.No akonecne mam dhd a po tyzdni pouzivania som spokojny velmi velmi velmi a som aj stastny ze nemam uz galaxy S pretoze to bol fakt des.Na DHD mi vadi akurat ten proxi senzor ze nefunguje ale v pohode to zvladam aj bez neho a pockam na nejaku opravu softu.Dalsia vec co sa mi dnes stalo je ze sa nedalo pisat klavesnica tukala ale nic nepisala.Ale restart pomohol.Potom mi vadi baterka mne dost slabo vydrzi ale mam dojem ze to zakazdym spapa synchornizacia facebook kontaktov pretoze aj ked ju vypnem tak ona sa spusti sama napriklad po restarte telefonu alebo po nejakej manipulacii s FB kontaktami a potom ju zabudnem vypnut hned.Ale tak uz na to davam pozor tak uvidim ako bude drzat baterka teraz.Tiez mi pride divne ze sa DHD niekedy velmi spomaly ked ho pouzivam den bez restartu tak to pocitujem na rychlosti ale restartujem a ide ako blesk.Display na slnku je veelmi slabo citatelny ale tak zvyknem si.Som ochotny tomuto zariadeniu odpustiti vela chyb pretoze je to podla mna bomba fon a SGS sa na nho nehrabe ani z daleka ved ty chudaci stale cakaju na updat na froyo co je od samsungu ale hrozne nezodpovedne.Dufam ze sa uz nikdy nenechcem zlakat na inu znacku ako je htc pretoze podla mna su velmi sikovny aj podpora pre high end fony je u nich velmi dobra.Tesim sa co vymysli dalej ale dufam ze to nebude tak skoro aby som nemusel zase sypat peniazky do mobilu.Z piatich podov mu davam 5 aj koli tym chybam co som spominal.
YAMATO , myslis si nebo myslite ze takove veci jde reklamovat ? kazdopadne mi moje hd 1 asi jeste nejakou dobu vydrzi , takove nedostatky asi nebudu ochotny tolerovat konstrukce nedoladeny soft a nad hd7 A WP7 jsem uz taky zanevrel , narozdil od prispevku vyse doufam ze brzo prijde neco s androidem a nejmin s 4.3 displayem od htc co bude lip zvladnute, bohuzel ale nemuzu si pomoct z toho vseho co na sm ctu , bohuzel a asi nejenom pro mne.
- YAMATO
- smartmaniak

Připadá mi, že většina věcí (nedoléhající spodní kryt a nevystředěná čočka) by byly napraveny posunutím vnitřku vůči krytu o cca půl mm nahoru. I u displaye je nahoře škvíra. Jenže jak to posunout a něco nezk...?
-
janiss
- častý přispěvatel

Tu cocku som si vsimol ale vobec mi to nevadi ani na fotkach nieje nic podozrive vidiet takze spokojnost 
-
mike-biker
- moderátor

Naštěstí to nejsou nějaké vady jako např. u Xperie, kde praskaly kryty. Ale že by se HTC nakazilo? Konstrukce u HD2 byla na 1, až na tu vystouplou čočku. Zde to hodnotím hůře, ale není to trága. Reklamovat to nepůjde - to by byl precedens, kdyby to někomu uznali. Takže už ze zásady ne. Jinak HW je to velice povedená mašinka, pár věcí z WM mi tam chybí, ale to kluci z XDA určitě pořeší.
Ovšem mít Dell Striek notifikační LED diodu a jemnější LCD, už bych to neřešil a pádil pro něj.
Ovšem mít Dell Striek notifikační LED diodu a jemnější LCD, už bych to neřešil a pádil pro něj.
- YAMATO
- smartmaniak

Jo, určitě je to přežitelné, ale mě jako hrozného puntičkáře to strašně deptá. A zvlášť když cedle leží mechanicky skoro dokonalý HD2.
Jinak mi nefunguje email seznam...vyřešeno zatím přeposíláním na Gmail, ale to neberu jako pln= řešení.
Jinak mi nefunguje email seznam...vyřešeno zatím přeposíláním na Gmail, ale to neberu jako pln= řešení.