HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
fiiha na tych fotkach je riadna skara.Ja nastastie nemam asi ziadnu a ak hej tak ju nevidim krit mi pekne zacvakne a drzi.Akurat som ho podlepil z vnutra paskou takou lekarskou platnenou nieco ako leukoplast pretoze mi trosku prastal ked so ho stisol teraz drzi perfetne.Nemam ziadne vyhrady voci konstrukcii akurat mi vobec nefunguje proxi senzor uz nezhasne display vobec neviem preco ale kaslem na to ved co mam z toho telefonom sa pri hovore nedotykam tvare a ked chcem tak ho uzamknem.Inac asi ten senzor nema ine vyuzitie alebo ano?A este jedna vec mi dost vadi z tej mriezky na sluchadlo mi vytrca malinky kusok ja neviem coho asi nejaka folia ci co to je a neda sa to vytiahnut nijak je to male aj na pinzetu a drzi silno.No ale je to vidiet neviem co s tym a ani koli comu to tam je ale co uz aspon spoznam svoje dhd na prvy pohlad.A ten proxi dufam ze je to softwerova zalezitost a ze to opravia.
Prosím o radu s mým HTC Desire HD, problém se týká SMS a diakritiky.
Když jsem HTC pořídil, vše fungovalo jak mělo. Ale už dva dny, když píšu SMS, tak v návrzích slov jsou slova s diakritikou, ale po vložení do textového pole jsou slova bez háčků a čárek a tak se to i odešle. V jiných aplikacích to ale funguje bez problému - Gmail, MSN, ... Je možné, že je to způsobeno aktualizací HTC Sense, která proběhla.
Prosím ty, kdo Desire HD máte o radu. Díky
Když jsem HTC pořídil, vše fungovalo jak mělo. Ale už dva dny, když píšu SMS, tak v návrzích slov jsou slova s diakritikou, ale po vložení do textového pole jsou slova bez háčků a čárek a tak se to i odešle. V jiných aplikacích to ale funguje bez problému - Gmail, MSN, ... Je možné, že je to způsobeno aktualizací HTC Sense, která proběhla.
Prosím ty, kdo Desire HD máte o radu. Díky
-
janiss
- častý přispěvatel

No je to mozne lebo ta aktualizacia mala vylepsit sms ale tak neviem asi to v tvojom pripade nevylepsilo 
Zajímalo by mě, zda se tento nešvar vyskytuje u všech Desire HD po této aktualizaci.
Kdyžtak jí odstraním, ale byla by to škoda, telefon je po ní plynulejší.
Kdyžtak jí odstraním, ale byla by to škoda, telefon je po ní plynulejší.
-
janiss
- častý přispěvatel

No neviem aky bol desire hd pred aktualizaciou lebo som aktualizoval hned po vybaleni.Ale tak asi sa nedaju uz odstranit aktualizacie.
Dám tovární nastavení a bude po aktualizaci 
-
janiss
- častý přispěvatel

nie nebude cosiii :-DDD
Tak to můžu potvrdit, právě jsem provedl factory reset a problém s SMS stále přetrvává
JackalJackal: u tebe se ve zprávách diakritika normálně zobrazuje? Díky.
JackalJackal: u tebe se ve zprávách diakritika normálně zobrazuje? Díky.
- jacek
- smartmaniak

Chlapi, když jsme u těch SMS, lze při psaní SMS vypnout ten našeptávač? Když jsem si s DHD v Práglu hrál, vadilo mi to.
- jacek
- smartmaniak

ach bože...T9......jasně to mi neseplo a jde vypnout 
edit : nikdy jsem T9 nepoužíval a nepoužívám, tak mě nenapadlo, že je to ono a díky
edit : nikdy jsem T9 nepoužíval a nepoužívám, tak mě nenapadlo, že je to ono a díky
JackalJackal: Díky 
-
janiss
- častý přispěvatel

myslim ze v smskach nefunguju tie hacky a ciarky lebo to by bolo drhae ja ked pisem s diakritikou tak napisem jedno mozno dva hacky a uz mam vyse 160 znakov podla mna to je dobre toto.Ved naco v smskach hacky ked to tam surne potrebujes dopises manualne.
Já s diakritikou psal na N900, na Nexus One a teď na Desire HD bych chtěl taky, už jsem si zvykl, zprávy takto psané se mi líbí a rád využívám do syta možnosti svého tarifu o2 "kůl", kde mám SMS do vlastní sítě zadarmo, díky diakritice mám v měsíčním výpisu okolo 1000 zpráv 
Ale teď po té aktualizaci počet odeslaných SMS hodně klesne
chci to nějak vyřešit, zkusím nainstalovat nějakou jinou aplikaci na zprávy.
Ale teď po té aktualizaci počet odeslaných SMS hodně klesne
Tak už ho mám též doma. Je naprosto perfektní a to včetně konstrukce, všechno sedí přesně tak jak má...
-
martint2
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: SE K750i, Nokia N73, Nokia N86 8MP, HTC Desire HD
Srovnání fotografií HTC Desire HD a Nokia N86 MP. Nastavení fotoaparátu je základní/originální
Nokia - http://share-rapid.cz/stahuj/1553195/nokia-n86-8-mp.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
HTC - http://share-rapid.cz/stahuj/1553199/htc-desire-hd.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nokia - http://share-rapid.cz/stahuj/1553195/nokia-n86-8-mp.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
HTC - http://share-rapid.cz/stahuj/1553199/htc-desire-hd.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
kostohris
- přispěvatel

- Zařízení: Motorola D160+Desire HD
Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
Tak dneska DHD vytuhlo tak, ze jsem musel vyndat baterku, abych ho znova nahodil. Bohuzel mi od te chvile prestal fungovat proximity. Uz jsem byl rozhodnuty udelat HR, ale pak jsem, uz jen ze zoufalstvi zkusil profouknout prostor kolem sensoru a ejhle ono to funguje. To jsem z toho teda jelen.
Send from my Motorola D160
Jakou mate hlasitost pri telefonovani? Ja mam v menu nastavenou maximalni a prijde mi, ze hlasitost neni nic extra, treba v hlasite hrkajici tramvaji bych nemel sanci nic slyset. U jinych mobilu jsem byl zvykly mit hlasitost neco pres polovinu, krasne jsem slysel a kdyby bylo potreba, tak byla rezerva na zesileni.
Tak dojmy po 2 týdnech a velkých problémech s proximity jsou takové, že telefon je super, nic méně i po aktualizaci FW mi parkrat proximity selhal typickým způsobem, naštěstí mi také pomohlo již zmíněné profouknutí. Dnes jsem se ale vrátil z Liberce a na Ještědu se mi stalo cca 3x za sebou, že mi zmizel signál (na ostatních telefonech v pohodě) a nahodit šel pouze restartem.. Pak se mi to stalo ještě cca 2x - prostě plný signal a najednou nic.
Stalo se to tu někomu? Díky
Stalo se to tu někomu? Díky
-
kostohris
- přispěvatel

- Zařízení: Motorola D160+Desire HD
Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
Ta hlasitost je opravdu mizerna, jak pri volani, tak napr.na vyzvaneni. Taky jsem byl zvyklej na vyssi. Ja jsem zatim se signalem problem nemel, ale to jsem pred tim rikal i o proximity.
Já si dnes celý den hrál s DHD a jsem fakt nadšený, žádná z uvedených chyb se mi zatím neprojevila, krom občas stávkujícího marketu. Přesto jedna věc mi nějak zlobí a to datové připojení, občas vypadává, občas se nepřipojí vůbec, přitom signál je v pohodě. A ještě jedna věc týkající se HTC Sync. Zaboha nemůžu přijít na to jak synchronizovat pomocí tohoto programu kontakty, v menu programu totiž nelze synchronizace kontaktů vůbec zapnout, musí se ještě něco potvrdit v telefonu nebo jak to aktivuju?