Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Ale ja nevim proc to delas tak slozite? Proc to neudelas tak ze update soubor hodis na root sd karty, pak nahodit stock recovery image pres fastboot atd? Ja tak delal vse a v pohode. Dosel jsem az na Steve's froyo a zase zpet na 1.6. Ted mam 2.1. Rozhodne bych se netrapil dle tohoto sileneho navodu s Rootem. Vse najdes na xda-dev a modaco.
Sent from my Dell Streak using Tapatalk
-
Darker
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad
No asi jsem d*b*l, ale kdyz uz jsem tam mel mit 1.6 tak se jenom rozsvitilo logo Dell a hotovo... Zkusil jsem uz navod z MODAco, XDA i smrtstreak.com a porad nic.
- HanysR
- smartguru

Kdyz ti sviti jen logo Dell a nebootuje dal tak zkus jeste udelat Factory reset. Vytahni baterku, dej zpet, zapni a u toho drz volume + a - dokud s nezobrazi menu. Zvol 1. Polozku. Pokud nezabere tak je asi problem v tom ze nemas spravny recovery image. Nejsem u pocitace takze na to nemuzu mrknout
Ahoj,delláci,mám streaka už dva týdny,je prostě super.Vše běží prfektně,doporučuji slide it, je to psaní o něčem jiném.Jn prosím o radu..mám zadané dva maily,normální seznamovské.Vše běží, jen automatická aktualizace pokulhává.Někdy s nový mial načte, někdy ne..mám frekvenci 30min.Setkali jste s někdo s tím???Dík
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Vitej mezi nami Tomik65.
Trochu to popis, mas zadane jako 2 schranky? Jednu pres Google ucet a druhou pres vestaveny? Pouzivas vestaveny, nebo aplikaci jinou (treba K9).
Dan
Trochu to popis, mas zadane jako 2 schranky? Jednu pres Google ucet a druhou pres vestaveny? Pouzivas vestaveny, nebo aplikaci jinou (treba K9).
Dan
Chalani...ako vam drží ten kovový zadný kryt baterie? Je to pevne uchytene pri zasunutí? Ked sa vysuva kryt, ide to ťažko, alebo to kladie len malý odpor? Ja len že či sa časom nevybehá a nebude vypadávať.Predsa je to len milimetrový pliešok. A ešte dotaz. Aky je zmysel, že keď sa dá dole zadný kryt, tak sa vypne Streak? Nepochopil som to...
mám účet gmail,ale ten moc nepoužívám.Nějak jsem zatím celou synchro mail a ostatní google služby nepochopil,,al to neva.Mám pak zadané dva účty seznam.cz.Právě na ty chodí aktualizace jak chce.Někdy dorazí, někdy až po ručním refreshi.Přitom tam mám po 30min...net mám na paušál nebo jedu doma na wifi, takže spojení je stále..tak nevím...
-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 31, 2010 13:59) --
zadní kryt drží dobře,,,s tím není problém.a plech j to dost silný, o tom bych neměl obavu
-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 31, 2010 13:59) --
zadní kryt drží dobře,,,s tím není problém.a plech j to dost silný, o tom bych neměl obavu
- HanysR
- smartguru

Vitej Tomik. Takze abych rekl pravdu tak se Seznamem asi jen tak nekdo neporadi. Problem je v tom ze spojeni android plus google sluzby nejsou ani tak diktatura jako takova ale prave v tom tkvi ta sila. Je to zdarma a vyuzivas vsech nejvetsich benefitu jako jsou synchronizace kontaku, kalendare apod a hlavne push mail. Tomu se nikdy nemuze vyrovnat nejaky interval. Na to az si zvyknes tak uz nikdy nebudes chtit jinak. Jestli tedy muzes, zmen schranku. Rad bych se Seznamem poradil ale nepouzivam.
Laco: co se tyce zadniho krytu baterie, je to jak pise Tomik. Vse naprosto OK a vypada to ze to neco vydrzi. Ani se to nehne a nevrzne jako treba u Nokii kdysi. Samo ze jak to bude vypadat za 3 roky ti nerekne nikdo, ani Dell. Netreba se toho ale bat.
Laco: co se tyce zadniho krytu baterie, je to jak pise Tomik. Vse naprosto OK a vypada to ze to neco vydrzi. Ani se to nehne a nevrzne jako treba u Nokii kdysi. Samo ze jak to bude vypadat za 3 roky ti nerekne nikdo, ani Dell. Netreba se toho ale bat.
- HanysR
- smartguru

Dane prosim jestli tu jsi, nepouzivas nahodou K9 mail? Nahodil jsem ho z duvodu, ze tovarni klient neumi kopirovat udaje z posty do schranky a nasledne vlozit jinde. Tomu jsem az nechtel verit, bohuzel tomu tak je. Nemuzu rozchodit u K9 poradne Push. Funguje pouze pokud nastavim interval a to je k prdu. Na to neminim pristoupit ani nahodou. Nejaka rada jak na to? Uz jsem koukal i po jinem klientu ale nabidka je dost chuda v teto oblasti. Dik Honza
- aeon101
- stálý přispěvatel

Je to jak pises Honzo. Pamatuji si na mem prvnim androidu- Galaxy S, ze vestaveny klient proste neztahoval postu v danych intervalech a delal si co chtel..proto jsem patral po alternativach a nasel K9, ktery me zpocatku oslovil, pak ale blbnul, prostredi mi osobne prislo chaoticke a napokon delal (resp.nedelal) presne to co uvadis. Zvolil jsem nakonec metodu (ne vsichni ji budete zastavat) presmerovani sveho uctu ze Seznamu na gmail a od te doby nemam nejmensi problem, vse se da krasne nastavit dle tvych pozadavku. Dotycny adresat pak ani nemusi vedet, ze odepisujes z jineho uctu.
Dan
Dan
- HanysR
- smartguru

Problem ale Dane je v tom, ze ja pouzivam jedine Gmail. Zmenit klienta jsem chtel pouze z toho duvodu ze v Google mail aplikaci nelze pracovat se schrankou. Kdyz mi nekdo napise mailem treba tel cislo, nemuzu ho zkopirovat do schranky abych ho vlozil v Phone a rovnou volal. Tohle mne hodne na androidu zklamalo ze to nejde nijak udelat. Proto jsem hledal jineho klienta. K9 to umi ale je to des se synchronizaci a Push jako takovym. Ted nevim jak to vyresit. Zajimave. Jinak mi Google mail aplikace plne vyhovuje (zatim)
- aeon101
- stálý přispěvatel

Jo takhle...uz rozumim. Je pravda, ze to ted schvalne zkousim poprve a je fakt ze to nejde. Pamatuji si, ze na Galaxy S jsem musel dat zpravu preposlat a pak mi v nejake nabidce vyskocilo i copy a paste. Tady to nikde nevidim a je pravda, ze nekomu to urcite moc vadi...
Dan
Dan
- HanysR
- smartguru

Prece je ponekud divne mit takovy stroj a pouzivat kvuli takovym vecem tuzku a papir???? Usmevne na jednu stranu, smutne na druhou. Tohle umela i obyc Nokia na symbianu. Presne jak rikas, preposlat a pak to slo.
- aeon101
- stálý přispěvatel

Kluci, kdo mate nahozen 2.1 popripade 2.2, muzete potvrdit, ze funkce copy a paste v gmail aplikaci neni?
Dan
Dan
- HanysR
- smartguru

No prave ze v 2.1 neni. 1.6 jsem mel nahozenou jeden den, vadilo mi v ni nekolik veci tak jsem sel zpet na 2.1
- aeon101
- stálý přispěvatel

Nezkousel jste nekdo z netrpelivosti betu 2.2? By me zajimalo, jestli to gmail jiz podporuje...Je to opravdu skolacky nedostatek...
Dab0n
Dab0n
- HanysR
- smartguru

No tu ja zkousel ale predtim nez jsem zjistil ze gmail v 2.1 to neumi, takze jsem se na to nezameril. Skoda. Kazdopadne ta froyo beta se mi v nekterych vecech nelibila. Ne tim, ze je to FroYo samozrejme ale tim jak je uvarena. Moc se tesim na oficialni verzi. To bude parada. Hlavne na flash se tesim ktery mi docela chybi. Na te uvarene romce to behalo paradne. Predtim jsem uzival flash dlouho na n900 a na androidu mne to prekvapilo jak to lita mnohem lepe. Uvidime.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Na Streaku mi vadí tři věci.
1) Absence LED Diody,
2) Na 5" už dle mně hrubší rastr
3) Nic moc baterka.
1) Absence LED Diody,
2) Na 5" už dle mně hrubší rastr
3) Nic moc baterka.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Je fakt ze dioda je silne navykova vec a uz bych se na jakemkoliv stroji bez ni neobesel..
- HanysR
- smartguru

S diodou je to pravda i kdyz u Desire HD je to parodie. Je tak blbe umistena ze jde stejne prd a ne videt pokud neni tma. Clovek musi k pristroji a vylozene se kouknout a za tu dobu mam streaka probuzeneho a vim to taky takze asi tak. Jo na N900 kterou jsem mel predtim to bylo jine kafe. Jinak ad baterka, jestli na Streaku je slaba tak potom nevim jaka je na Desire HD
Streaka jsem dnes vytahl z nabijecky v 5:00, davam mu poradne zabrat a jeste mam 30%. S tak velkym displejem parada. To jsem si s Desire HD nechal zdat pri stejnem pouziti. Jinak ad displej, neni to az takove jak pise Mike, ja si zvykl naprosto prirozene a to jsem na hw puntickar. Hold kdo nepouzival Streak par dni aspon tak nepochopi. HTC se nechyta v nicem. At uz zvuk ve sluchatku ktery je sic cisty ale totalne plechovy, hlasitost notifikaci hrozna, baterka slabota, tlacitka na sw klavsnici ac jsou hodne velka tak nepresna zaroven atd atd. Ale najde se i spousta pozitiv samozrejme. Tot asi vsjo. To jen aby jste si nemysleli ze je to jen o diode ktera mi samo taky hodne chybi. Jo a na Desire HD napsat tak dlouhy text bylo utrpeni. Samy preklep.