Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
Post Reply
HanysR
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Post by HanysR »

Ahaaa, tak ze bych presel na 1.6 kvuli sipek? :-) Ty teda pouzivas 1.6? Zkousels 2.1? Rozdily jsou? Jak to tak vidim tak asi je zbytecne davat eclair kdyz stejne treba xchange nepouzivam. Jinak musim rict ze Streaka sice pouzivam druhy den ale nemam pocit ze bych ho dal pryc kvuli velikosti a to ho mam jako jeden stroj na vsechno. Takze kdo je na pochybach tak se na to vykaslete a jdete do toho :-D stejne uz asi ale vsichni naleteli a koupili Desire HD :-D

Sent from my Dell Streak using Tapatalk
Darker
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad

Post by Darker »

Proc by meli naletet s Desire HD?
Jinak taky uvazuju, ze se vratim zpet k 1.6. Stejne mne to donuti... chci totiz napsat recenzi na Streak a zejmena se zamerit na ROM. Vydrzim do pulky listopadu a uvidime jestli Froyo spatri svetlo sveta v listopadu a nebo na silvestra...
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

S desire si delam ovsem legraci. Mi nesednul, nic dalsiho v tom neni. Jinak hezky strojek. Na recenzi jsem zvedavy! ;)

aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Z Ultra, BB 9800

Post by aeon101 »

Mel jsem moznost upgradu na 2.1, ale po peclivem prostudovani hromady zdroju a zkusenosti jsem rad, ze jsem zustal na 1.6 a trpelive pockam na ofiko 2.2 od Dellu. Verim, ze pokud se bude dell na update soustredit tak jak na svuj puvodni rom, tak to bude momba. Jinak jak jsem uz rikal, krome par skvelych her co na 1.6 nespustim vubec nemam duvod litovat jeste jedu postaru...

Dan
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Jaký máte Build té 1.6? Chci udělat downgrade ale nacházím všude jen O2 a ATandT verze, vy máte origo Dell? Nechápu už to kde to sehnat. Dík
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by aeon101 »

Mam origo od Dellu, build 6267. Ja bych smeroval prave na podporu Dellu, meli by ti ji poslat.

Dan

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv říj 28, 2010 5:48) --

Jinak Dell Stock Rom jsem zahledl jeste tady:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=805112" onclick="window.open(this.href);return false;

Dan
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Super, diky! Dneska to nahodim. Vidim, ze jdes taky do prace svate ne svatek, nebo ze by nespavost? Jak to mas Dane s baterkou? Mi vydrzi ze rano v 5:30 vytahnu z nabijecky a v 15:00 mi umira. Mam nastaveno automat synchro, podsviceni na auto. Wlan tak hodinu jinak celkem bez zateze. Sem tam nejaky ten web pres edge a par mailu. jinak u 1.6 je hodne k prdu ze ve web browseru nejde schovat adresni radek a hodne to ubira zobrazovaci plochy. Velka skoda. V 2.1 to neni.

aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by aeon101 »

Do prace nastesti ne, spise ta nespavost..:-). Co se tyce baterky, tak jsem prekvapen ze ti drzi tak malo, ale z toho co mas nastavene a co pises, tak se ani nedivim (hlavne to auto podsviceni bude zrat strasne moc...).
Ja mam auto synchro, podvsiceni vetsinou na minimum (ono to opravdu vetsinou staci), vypnute 3G, vypnute automaticke hledani wifi siti a rozumne nastaveneho Advanced Task Managera aby vypinal potrebne veci (hlavne net ti na pozadi zere dost pokud ho nevypnes). Jinak mam temer porad zapnute wifi, hodka denne nejaky film, 2 hodky aktivne net, pul hodka hudby, pul hodka hrani, 10 min. volani, 10 sms a dostanu se prumerne na 1,5 dne vydrze (v noci nevypinam). Musim rict, ze mi drzi lip nez HD2, Galaxy S a N900 co jsem mel pred tim...

Tak moc dneska nepracuj, radsi zkoumej Streaka..:-)

Dan
hafan
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak/iPhone

Post by hafan »

taky mi vydrzi tak malo, pokud necham browser pustenej.Musis pokazdy dat exit on jinak bezi na pozadi a baterku mi sezere za pul dne.
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Takže Dane ten odkaz co jsi mi poslal je k ničemu. Oni totiž všichni označují Stock ROM i O2 apod. Přímo od Dell fakt nemůžu sehnat, dokonce i na Modaco to pár lidí poptává a píšou že přestože jsou to Stock tak je to O2. Že chtějí Direct from Dell. Nemáte to někdo na disku náhodou že by mi to nějaká dobrá duše uploadla? Jinak je to možné že je to nastavením ta má baterka. Měl jsem totiž předtím taky N900 i HD2 a oboje bez problému od rána do noci a pak nabíječka takže nevím no. S androidem se seznamuju takže to ještě neumím moc doladit na spotřebu. Už ať je tu FroYo :cry:
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Jeste jedna vec, funguje Vam spolehlive Market? Mi to od vcerejska dost hapruje a nechce stahovat. Download unsuccesful.

aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by aeon101 »

Hanysi, za odkaz sorry, psalo se tam o stock, tak jsem myslel ze je to ono, dal jsem to nezkoumal. Vyzkousej jeste napsat primo do Dellu...Jinak co se tyka marketu, slape spolehlive. Jediny krat mi nefungoval hned po rootu zarizeni. Vyresil jsem to nasledovne:
Settings- Applications- Manage applications- Google applications- tam smaz cache a resetni. Potom by melo vse zase fungovat...doufam ze ti to pomuze.

Dan
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Dane vubec neni proc se omlouvat! Ja jsem rad za jakoukoli pomoc, to jsi nemohl vedet, ja to s tou Stock rom chapal uplne stejne. Jinak Market parada! Dik moc, uz to svisti :-D hele jaky pouzivas ten task manager at jich nemusim tunu zkouset? Diky moc za sdilnost a zasveceni. Jinak jsem nahodil nakonec 2.1, nektere veci jsou fakt mnohem lepsi nez u 1.6 (muj pocit) budu muset vydrze v tomhle stavu nez vyjde FroYo. Snad letos opravdu...

aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by aeon101 »

V pohode Hanysi, hlavne ze market opet funfuje. Pouzivam placenou aplikaci Advanced Task Manager (za tech par drobnych to stoji, splnuje vse co je potreba). Pokud ale nechces nebo nemuzes platit, s par ozelenymi funkcemi ti postaci v spravnem nastaveni i Advanced Task Killer (zdarma). Pokud bys neco extra potreboval hned k dispozici, napis PM (rad pomuzu).

Dan
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Super, tak zaplaceno. Stoji to opravdu drobne. Zaplaceno ale opet nelze stahnout takze zkusim zas clear cache. Ze by se to muselo delat tak casto? Predtim jsem s tim problem nemel tak nechapu. Uvidime. Dik za nabidku PM, urco nekdy vyuziju.

Jeste mne napadla jedna vec. Uvazoval jsem nad druhou baterii ale je blbost ji nabijet v zarizeni. Nenarazili jste nekdo na nejakou kolebku kde by se dal nabijet Streak a druha baterie zaroven? Blbe je, ze toho neorigo prislusenstvi na vyber neni a Dell na tohle nemysli.
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by aeon101 »

S tim marketem je to divne, stalo se mi to pouze jednou. Zkus jeste to same a restart. S tou nahradni baterkou to neni spatny napad, ale krome origo Home Dock (bez doku na druhou baterii) taky o nicem nevim.

Dan
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Jasne, na tu dokinu jsem koukal ale nema jak pises dobijeni druhe bat. Koukal jsem i na boxwave, brando a ostatni tyhle firmy, i na ebay jsem trochu pohledal a nic jsem nenasel. Jelikoz to neni masovka tak na to kazdy haze boby. Skoda. Vcera vecer jsem udelal nejake opatreni a prave ted mam od 6:00 jeste 77% baterky coz neni zle na to ze mam v praci hrozny signal a mam pusteny porad Trillian IM. Zatim to vypada dobre :-) jo a jinak, vecer jsem nedelal clear cache u marketu a rano vse jelo jak z praku takze google mel problem.

Darker
přispěvatel
přispěvatel

Post by Darker »

Podarilo se nekomu vratit k na 1.6? Pokazde mi to napise rom is up to date a reset a samozrejme nabehne znova 2.1...
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Ano, po dlouhych peripetiich povedlo. Stravil jsem nad tim dost casu. Budes muset nahodit stock recovery image tusim. Delal jsem to tolikrat tam a zpet ze se v tom ztracim :-D tusim ale ze jak rikam to musi jit.

Darker
přispěvatel
přispěvatel

Post by Darker »

no ja ted bojuju s navodem na XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778290

nevim jak pridelit root prava treba astro file manageru abych mohl do systemu prekopirovat ty soubory. Drbu se s tim uz 4 hodiny a porad nic...
Post Reply

Return to “Dell Streak”