Máš pravdu, spletl jsem si 8250 a 8650, nebo jaké číslo má ten novější QSD. Takže Venue Pro výkonově odpovídá Nexu One. Což je o dost méně než čím disponuje SGS. Nicméně, jsem s tím už půl roku spokojený. Hodnotit foťák je demence, ten foťák Venue Pro ještě nikdo pořádně neotestoval, takže jediné co máme je číslo. S-AMOLED vs AMOLED je sice rozdíl, ale když to mám v ruce vedle sebe, nezdá se mi to nijak markantní. AMOLED v Nexu má nižší rozlišení (otázkou je, zda Venue Pro bude mít také Pentile nebo ne, nevím) a to je asi nejzajímavější rozdíl. Osobně bych v čemkoliv uvítal S-LCD kvůli nižší spotřebě, AMOLEDy jsou ukrutně nenažrané. A co se týče zpracování obalu - uživatelské zkušenosti s SGS jsou jasné, je to tragédie. Teflon a kov se nepoužívá zároveň protože teflon na kovu v případě mobilů nemá žádný význam. Snad jediný teflonový mobil je bílý HTC Hero a teflon je tam jen kvůli otiskům prstů. Jinak je to velice měkký plast, takže je jasné jak to dopadne když se odře
Ono tohle vůbec nemá význam. Nexus Two nebude Galaxy S a androidí varianta Venue Pro bude shodná s tou windowsí jen možná. Opět, nikdo pořádně nic neví :D
Pro mě je podstatné, že na SGS je neskutečné množství stížností. Zdaleka nejvíc ze všech amerických mobilů (přestože prodaných kusů je méně než jiných mobilů). A po osobních zkušenostech se elektronikou Samsungu... je to prostě levná spotřební elektronika vyráběná na množství bez ohledu na kvalitu. A postupem času je to jen horší a horší. Tudíž si před nákupem Nexu Two (pokud ho budu kupovat) pořádně rozmyslím, zda je to dobrý nápad. Problém bude, že si N2 člověk v obchodě neosahá (a na rozdíl od N1 jej už asi nedostanu gratis).