HTC HD7: Jak se dostat ke slotu na paměťovou kartu?
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
TO Oslik:
Ale Iphon má kapacitu 16 nebo 32GB tam prakticky není co řešit. A tuhle kapacitu nabízí už jen Nokia a snad Samsung.
A ostatní se spoléhají na rozšířitelnost o SD karty a 8GB mi přijde dost málo hlavně když tam ten slot je a ke všemu je zabetonovaný. pokud nabídnou i s kapacitou větší tak není co řešit. Teď už bude jen záležet na ceně.
Ale Iphon má kapacitu 16 nebo 32GB tam prakticky není co řešit. A tuhle kapacitu nabízí už jen Nokia a snad Samsung.
A ostatní se spoléhají na rozšířitelnost o SD karty a 8GB mi přijde dost málo hlavně když tam ten slot je a ke všemu je zabetonovaný. pokud nabídnou i s kapacitou větší tak není co řešit. Teď už bude jen záležet na ceně.
-
Oslik
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7 a Omnia W
To Cleric:
iPhone má 16 nebo 32 teď, dřív míval 8 GB. Ale souhlasím, 8 GB je málo. Cena je známá, HD7 - asi v 16GB verzi - u nás bude letos před koncem roku nedotovaný za necelých 14 tisíc. Což je příliš.
iPhone má 16 nebo 32 teď, dřív míval 8 GB. Ale souhlasím, 8 GB je málo. Cena je známá, HD7 - asi v 16GB verzi - u nás bude letos před koncem roku nedotovaný za necelých 14 tisíc. Což je příliš.
- Cleric
- smartmaniak

Ono záleží hodně kdy to bylo - Iphon 8GB, tehdy to třeba stačilo a samotný Apple to nadále rozšiřuje. Ale u MS je tohle krok zpět a teďka si to začínají uvědomovat že udělali chybu a zvyšují kapacitu. Jen je škoda těch prvních zařízení která se dostala do výroby ještě s 8GB SD kartou.
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Jak u blbejch.. HD7 není produkt MS, ale HTC. HTC tam mohlo dát třeba 128GB paměti. Není a nebude to jediný telefon s WP7. Pokud je 8GB problém (je), tak je to problém jednoho telefonu od HTC, ne MS..
- Cleric
- smartmaniak

TO Radek Hulán:
Vyvedu tě z omylu! To že nejdou vyjímat SD karty i ta kapacita není práce firmy HTC, když to do teď u žádný ho zařízení neudělal až teď. Tohle má na svědomí MS je to jejich práce. Nikoho jiný ho.
Vyvedu tě z omylu! To že nejdou vyjímat SD karty i ta kapacita není práce firmy HTC, když to do teď u žádný ho zařízení neudělal až teď. Tohle má na svědomí MS je to jejich práce. Nikoho jiný ho.
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
Samozrejme, že to má na svedomí MS a nikto iný. Nechápem, prečo sa nad tým polemizuje vlastne. MS to sám vyžaduje od výrobcov (zmluvne). Takisto prikazuje tie 3 buttony.
To, že tam dal výrobca malú pamäť je problém výrobcu, to áno. Ale že je usersky neprístupná, tak to má nadiktované.
To, že tam dal výrobca malú pamäť je problém výrobcu, to áno. Ale že je usersky neprístupná, tak to má nadiktované.
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
HTC vyrábí telefon, ale není to práce firmy HTC? Aha.. Jak u blbejchCleric wrote: i ta kapacita není práce firmy HTC,
No, je vidět, že WP7 směřuje skutečně k masám...
Samsung Focus: http://www.engadget.com/2010/10/22/sams ... us-review/" onclick="window.open(this.href);return false; - nech si to přeložit, nic o MS, že by MUSELA být karta 8GB a NESMĚLA být výměnná.. Naopak. K 8GB interních má i microSD slot a tedy až +32GB dalších.
We filled the onboard flash with our first sync, and we think others will have the same experience. Now weirdly, Samsung claims you can actually use the SD slot on this device
After some experimentation, we discovered that you could indeed insert a card into the slot, completely wipe your device, and... voila! Extra space. We took our 8GB device to 22GB (well, more like 20) fairly quickly. Why the rest of the Windows Phone devices don't have this feature is a mystery to us.
-
milan.smart
- nováček

- Zařízení: iPhone 3GS, MacBook Pro 13"
Podle me WP7 mit uspech muzou. Podivejte se na iPhone, prvni verze nemela aplikace, nemela gps, nemela 3g, nemela copy a paste, nemela MMS a treba i jiny veci a lidi se tomu smali a predpovidali neuspech, ale iPhone uspech mel a velkej a stejne tak jeho nastupci..
A to ze WP7 nejsou tolik otevreny? No a? Vetsine lidem to bude jedno. Ja jsem mel SX1, pak MDA a MIO s widlema pak jsem mel i UIQ na P1i. No a uz jsem mel dost toho porad se v necem vrtat neco tunit, vylepsovat, hledat ruzny programky a utilitky. Ted mam rok iPhone 3GS a jsem spokojenej. Vsechno mi funguje jak ma, aplikace a hry jsou na jednom miste, ovladani je intuitivni prehledny a rychly a to jsou dulezity veci, ktery podlme me WMP budou mit taky a to ze jednomu geekoj vadi ze to neni tolik otevreny to bude ve vysledku uplne jedno.
Kamos si ted koupil HTC HD2 kvuli tomu ze potreboval jednu konkretni aplikaci na sledovani burzy, jinak s tim telefonem taky nedela nic extra a vsechy ty zakladni veci co s tim dela zvlada iPhone mnohem lip, rychlejc a prehlednejc. A to je jak rikam pro vetsinu uzivatelu dulezity, takze myslim ze WP7 budpucnost ma.
A k tomu jestli je ta mala pamet v HD7 vina MS nebo HTC, moc o tom nevim, ale myslim ze MS mozna naridil aby nebyla karta pristupna, ale nenaridil ze nemuze byt vetsi nez 8GB tak podle me HTC tam klidne mohlo dat treba 32GB, ne?
A jeste jen dotaz nekdo jste tu psal ze to nema plnohodnotny copy a paste tak kdyz ne plnohodnotny tak jaky?
A to ze WP7 nejsou tolik otevreny? No a? Vetsine lidem to bude jedno. Ja jsem mel SX1, pak MDA a MIO s widlema pak jsem mel i UIQ na P1i. No a uz jsem mel dost toho porad se v necem vrtat neco tunit, vylepsovat, hledat ruzny programky a utilitky. Ted mam rok iPhone 3GS a jsem spokojenej. Vsechno mi funguje jak ma, aplikace a hry jsou na jednom miste, ovladani je intuitivni prehledny a rychly a to jsou dulezity veci, ktery podlme me WMP budou mit taky a to ze jednomu geekoj vadi ze to neni tolik otevreny to bude ve vysledku uplne jedno.
Kamos si ted koupil HTC HD2 kvuli tomu ze potreboval jednu konkretni aplikaci na sledovani burzy, jinak s tim telefonem taky nedela nic extra a vsechy ty zakladni veci co s tim dela zvlada iPhone mnohem lip, rychlejc a prehlednejc. A to je jak rikam pro vetsinu uzivatelu dulezity, takze myslim ze WP7 budpucnost ma.
A k tomu jestli je ta mala pamet v HD7 vina MS nebo HTC, moc o tom nevim, ale myslim ze MS mozna naridil aby nebyla karta pristupna, ale nenaridil ze nemuze byt vetsi nez 8GB tak podle me HTC tam klidne mohlo dat treba 32GB, ne?
A jeste jen dotaz nekdo jste tu psal ze to nema plnohodnotny copy a paste tak kdyz ne plnohodnotny tak jaky?
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
O úspěchu WP7 rozhodnou masy a reklama. Pro spoustu lidí je plně dostačující, když telefon umí volat, dá se poslat SMS a dají se na tom hrát hry. Když si dají na pozadí vlastní obrázek, tak už jsou na vrcholu svých dovedností! My tady neznamenáme nic, pamatuji úžasné doby, kdy se hacknul UIQ3 a telefony se tunily, až se hory zelenaly. Co lidí má dnes smarta - většinou Symboš od Nokije, nebo něco od HTC a většina o tom ani neví.
.
WP začíná, je to v plenkách, rozhodně si ho ani omylem zatím nekoupím. Za pár let se uvidí, co se s ním stane!
WP začíná, je to v plenkách, rozhodně si ho ani omylem zatím nekoupím. Za pár let se uvidí, co se s ním stane!
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
TO Hulán:
Souhlasim s janac_marek. MS ma svoje podminky a takove HTC se je snazi dodrzet snad nejvice. To ze se VSECHNY ty podminky/doporuceni oficialne nedozvis (a vubec, nedozvis se, co vsechno maji firmy mezi sebou) je vec druha... to maji firmy mezi sebou a logicky nam vsechno sdelovat nebudou... Kazdopadne je videt, ze je velka snaha NEJEN kopirovat iPhone (az na tu neuveritelne ubohou primitivni grafiku, tedy jesli se tomu jeste da rikat grafika), ale DOKONCE i prubeh jeho vyvoje!!!
TO milan.smart
Jo ale iPhone i v prvni verzi mel "chrome" grafiku UI aneb "univerzalni libiva grafika pro vsechny" a pritom to neni preplacane (bila jako zaklad, obycejne prechody a to cele v par barvach; pravda v te agende mi celkem vadi ta modra na radku "jul 28 2008"):

takove WP7 to s minimem barev "trochu" prehnalo:

a tohle jako ma oslovit masy?
PS: ty schovavacky SD karty maji jasny cil... vymytit SD karty uplne (takovy Apple to vyresil=zrusil hned v prvni verzi)... dalsi podle me prijde na radu Bluetooth...
PS2: Kdyz mas takovy kontakty v MS... tak jak to vypada s WEH druhe verze co?
Souhlasim s janac_marek. MS ma svoje podminky a takove HTC se je snazi dodrzet snad nejvice. To ze se VSECHNY ty podminky/doporuceni oficialne nedozvis (a vubec, nedozvis se, co vsechno maji firmy mezi sebou) je vec druha... to maji firmy mezi sebou a logicky nam vsechno sdelovat nebudou... Kazdopadne je videt, ze je velka snaha NEJEN kopirovat iPhone (az na tu neuveritelne ubohou primitivni grafiku, tedy jesli se tomu jeste da rikat grafika), ale DOKONCE i prubeh jeho vyvoje!!!
TO milan.smart
Jo ale iPhone i v prvni verzi mel "chrome" grafiku UI aneb "univerzalni libiva grafika pro vsechny" a pritom to neni preplacane (bila jako zaklad, obycejne prechody a to cele v par barvach; pravda v te agende mi celkem vadi ta modra na radku "jul 28 2008"):
takove WP7 to s minimem barev "trochu" prehnalo:

a tohle jako ma oslovit masy?
PS: ty schovavacky SD karty maji jasny cil... vymytit SD karty uplne (takovy Apple to vyresil=zrusil hned v prvni verzi)... dalsi podle me prijde na radu Bluetooth...
PS2: Kdyz mas takovy kontakty v MS... tak jak to vypada s WEH druhe verze co?
-
janac_marek
- smartguru

to bkf1: Mne sa tá Agenda, ktorú si sem dal, vo WP7 páči.
A vymítiť BT??? To ťa ako napadlo?
Veď BT je demonštrácia jednoduchosti a bude tu dovtedy, kým nebude niečo lepšie (ako WiFi Direct a podobne).
A vymítiť BT??? To ťa ako napadlo?
Veď BT je demonštrácia jednoduchosti a bude tu dovtedy, kým nebude niečo lepšie (ako WiFi Direct a podobne).
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
bkf1: Nepřipadá ti ten pojem "Windows Pocketpaskvil 7" již docela trapný? Mě už tím připomínáš 12 letého "big ganxta" puberťáka...
Co jsem tak dělal u svých BFU známých průzkum, tak se jim rozhraní WP7 zamlouvalo mnohem více než iOS, tak nevím, kde jsi sebral, že to nebude pro masy. Ono totiž většině lidí se nelíbí to, co se líbí tobě, zajímá je očividně zcela něco jiného
Co jsem tak dělal u svých BFU známých průzkum, tak se jim rozhraní WP7 zamlouvalo mnohem více než iOS, tak nevím, kde jsi sebral, že to nebude pro masy. Ono totiž většině lidí se nelíbí to, co se líbí tobě, zajímá je očividně zcela něco jiného
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
derekcranson z XDA vyměnil 16GB class 4 v HD7 za 32GB class 2, HD7 funguje bez jakýchkoliv problémů a bez viditelné ztráty na rychlosti.
- bkf1
- smartmaniak

Ocividne ne vsichni sleduji soucasnou scenu a zmeny tak pozorne, jako ja, nebo jim to proste nedochazi (to podle me bude ten hlavni duvod, aneb dnes lidi moc o vecech/deni nepremysli, jak aspon ja hodne pozoruji)...janac_marek wrote:A vymítiť BT??? To ťa ako napadlo?
To tady muzem takhle cely den po sobe hazet cisly ruznych vedecky podlozenych lzi (aneb statistiky), ktere stejne neodrazi realitu...tslany wrote:Co jsem tak dělal u svých BFU známých průzkum
A tento nesmysl mas ze ktere tvoji statistiky? Z te "vetsina lidi nema rada Android, vice-barevne ikony a vice funkci/moznosti"?tslany wrote:Ono totiž většině lidí se nelíbí to, co se líbí tobě, zajímá je očividně zcela něco jiného
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
A to mlžíš odkud? Můžeš mi prosím dát přesný odkaz na zdroj, kde jsem to napsal? Já si to totiž nějak nevybavuju 
bkf1: Už delší dobu tady čtu Tvé naprosto radikální výroky k designu jak samotných zařízení, tak i ke grafice u WP7. Pokud mohu srovnat, tak pro mě je jednoznačně nejhorší u androidu, ten přebarvený screen základní plochy, který se pravidelně všude uvádí je hodně nepovedený. Připouštím, asi se dá změnit, ale o něčem to vypovídá. U iPhonu to je takový standart, ničím neurazí, ničím nepřekvapí.
WP7 se mi jeví z grafického hlediska jako nejpovedenější, navíc "pánbůhzaplať" za to, že je tady také něco jiného, než napodobenina iPhonu. To jednoznačně na Microsoftu oceňuji. Funkční parametry zatím nehodnotím, neměl jsem ho v ruce, to přenechám jiným. Ale i tady věřím, že se z toho stane časem velmi kvalitní systém.
Možná by to chtělo méně radikální prohlášení, věř že je mnoho lidí, kteří mají jiné estetické cítění než Ty a věřím, že i mnoho grafiků WP7 pochválí.
Myslím, že jsi někde psal, že také děláš do grafiky? Docela mě překvapují Tvá radikální a dehonestující vyjádření.
WP7 se mi jeví z grafického hlediska jako nejpovedenější, navíc "pánbůhzaplať" za to, že je tady také něco jiného, než napodobenina iPhonu. To jednoznačně na Microsoftu oceňuji. Funkční parametry zatím nehodnotím, neměl jsem ho v ruce, to přenechám jiným. Ale i tady věřím, že se z toho stane časem velmi kvalitní systém.
Možná by to chtělo méně radikální prohlášení, věř že je mnoho lidí, kteří mají jiné estetické cítění než Ty a věřím, že i mnoho grafiků WP7 pochválí.
Myslím, že jsi někde psal, že také děláš do grafiky? Docela mě překvapují Tvá radikální a dehonestující vyjádření.
-
janac_marek
- smartguru

Nemám ten pocit, že by som nesledoval súčasnú scénu. Na veci ale hľadím s nadhľadom.bkf1 wrote: Ocividne ne vsichni sleduji soucasnou scenu a zmeny tak pozorne, jako ja, nebo jim to proste nedochazi (to podle me bude ten hlavni duvod, aneb dnes lidi moc o vecech/deni nepremysli, jak aspon ja hodne pozoruji)...
Povedať, že BT bude vytlačené je sprostosť. Ja tvrdím, že vytlačené môže byť jedine nástupnou technológiou ako je WiFi Direct a podobne.
Budúcnosť je v jednoduchosti. Bezdrôtový jednoduchý prenos je budúcnosť.
Či sa to týka dát alebo energie. Káble pomaly budú miznúť.
Jednoduchý user potrebuje to, že keď sa priblíži k svojmu počítaču, aby mohol extra jednoduchým spôsobom skopírovať a prezerať fotky/videá/iné_dáta z mobilu.
- bkf1
- smartmaniak

Tomu verim, ale tady padlo neco o tom, ze VETSINA uzivatelu to vidi uplne jinak nez ja... Jinak co se tyce grafickeho designu, preferuji napad/myslenku a graficky pokrocile moderni ztvarneni, ktere moc neubira na cistote. WP7 mi pripadaji graficky "vycistene" do cernobila. Pokud bych byl pes nebo mel problem se zrakem, urcite bych to pokladal za povedene. Jsem ale clovek, navic takovy, ktery nema rad zbytecne redukce barev, funkci, napadu apod.culis wrote:věř že je mnoho lidí, kteří mají jiné estetické cítění než Ty a věřím, že i mnoho grafiků WP7 pochválí
V jedne vete tvrdis, ze BT nemuze byt vytlacene a ve druhe ze ano...janac_marek wrote:Povedať, že BT bude vytlačené je sprostosť. Ja tvrdím, že vytlačené môže byť jedine nástupnou technológiou ako je WiFi Direct a podobne.
-
janac_marek
- smartguru

Tak si to prečítaj ešte raz.
BT môže byť vytlačené jedine iným bezdrôtovým nástupcom. Nie káblom.
BT môže byť vytlačené jedine iným bezdrôtovým nástupcom. Nie káblom.
- bkf1
- smartmaniak

Co v tomhle dela jeste kabl, kdyz se bavime o bezdratovych prenosech? :D Ty jsi mi ale patecni srandistajanac_marek wrote:Nie káblom.
PS: Zakoncime to takhle... shodli jsme se, ze BT se da zrusit (a vytlacit necim jinym) nebo ne? Takovy Apple totiz BT na prenos souboru zrusil, vis? ;o)