Český T-Mobile neuvažuje o zařazení Amea do své nabídky

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Český T-Mobile neuvažuje o zařazení Amea do své nabídky

Post by Jiří Hrma »

Britský T-Mobile před několika dny zařadil do své nabídky nové PocketPC HTC X7500 "Advantage" (Athena), která prodává pod brandovým označením T-Mobile Ameo.

Image Image Image

U T-Mobilu jsme si již zvykli na jakousi decustomizaci hardwaru a deaktivaci některých hardwarových funkcí. Vzpomeňme například na HTC Artemise, kterému ve verzi od T-Mobilu chybí Wi-Fi. Tento "trend" se bohužel nevyhnul ani Ameu, které bude postrádat GPS přijímač. Podle dostupných informací se ale GPS čip na desce fyzicky nachází, je pouze zakázaný softwarově (což vyřeší flash některé z GPS Enable ROM - např. přímo oficiální ROM od HTC), tímto krokem ale pochopitelně přijdete o záruku.

Zeptali jsme se Jitky Pacolové z českého T-Mobilu, zda můžeme očekávat zařazení Amea také do jejich nabídky -
Dobrý den,
v nejbližší době o zařazení nového Pocket PC T-Mobile Ameo neuvažujeme, nicméně toto rozhodnutí nemusí být definitivní.

S pozdravem Jitka Pacolová
Odpověď mě nikterak nepřekvapila, podobná situace se opakovala již dříve s HTC TyTNem. Vypadá to, že dokud český T-Mobile nerozjede UMTS síť, můžeme na zařízení od HTC v jejich nabídce zapomenout. Případní zájemci si ale budou moci HTC X7500 "Advantage" zakoupit přes internetové obchody, předběžná cena by se měla pohyboval okolo hranice 28000,- Kč vč. DPH.

Image Image

Kompletní technickou specifikaci Atheny naleznete v našem Katalogu.
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy

U TMO se toho nedockate.

Post by jivo »

Protoze mne muj Eurotel, ke kteremu jsem presel po zacatku inovacnich slev TMO od Paegase ma nehorazdne drahy Roaming, hledal jsem nahradu. docela me zaujala nabidka TMO. ale po zjisteni, ze nema standartni UTMS, takze u neho nabidka datovych zarizeni s jeho podporou asi nehrozi.
Takze pokud chcete dotavane kavlitno zarizeni, musite prejit k dosti predrazenemu operatoru O2.
Nebo sehnat nejkeho rozuneho operatora v zahranici. Je zvlastni, ze Anglicky prepaid O2 vychazi v zahranici levneji, nez pausalni CZ O2.
JanHavlicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Redmi 2 2GB

Post by JanHavlicek »

No jo, to mě vůbec nepřekvapilo...

T-Mobile tady bude prodávat jenom taková HTC zařízení, která nemají podporu UMTS a to ještě jenom nějaká. Koukám, že to Vario jim tam asi vyhnije ještě hodně dlouho :)
Ten disable GPSky mě docela udivuje a zajímalo by mě, co z toho T-M má, snížení ceny ? To asi těžko, když tam pořád je

Jinak třeba na palmpc už je předprodej Atheny za 25,5k i s DPH.
killerGBU
nováček
nováček
Zařízení: HTC TyTn II WM 6.5 23017 TPC MEGA V11

Post by killerGBU »

může mi někdo vysvětlit, co T-mobile získá, když vypne GPS? u wifi by to se zatnutými zuby chápal, ale GPS? asi mi chybí nějaká část mozku, která by tohle pobrala
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Tezko rict. Netusim jak to chodi u ceskeho T-mobilu, a nevim, jestli neco s GPS prodavaji. Ale treba maji s jinou firmou dohodu, ze budou prodavat nejaka jina zarizeni s GPS(od jine firmy), ale pod podminkou, ze to bude jedine zarizeni s GPS v jejich nabidce.Anebo jsou nejak "tajne dohodnuti" s jinymi operatory v CR.... kdo vi, jak to vlastne je.
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy

Wifi

Post by jivo »

TMO by spise mel WIFI podporovat. Jeden z jeho velkych plusu je spusta HOT Spotu v Evrope, kde me i nejaky roaming.
Bohuzel, tim svojim G4 (nekompatibilnim UTMS) to ale kompletne pohnojil.
No, treba tam nekdy nekdo dostane rozum. Je divne, ze v ostatnich TMO siti v Evrope UTMS jede a TynTyna maj. Ale ja davam prednost keypadu a nedotykovemu displeji a Mteor me vyhovuje. Az na ten soft.
S tim GPS to take nechapu.
Obaval bych se toho, ze chtej vyuzivat svoje net mapy a boji se pouzivani navigaci tretich stran. Proste co nejvice oskubat zakaznika.
1291
nováček
nováček

Post by 1291 »

Proc tedy nemecky t-mobile pise ze GPS ma? http://www.t-mobile.de/shop/handy/0,485 ... -0,00.html
(opravte mne jestli se mylim)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Zajimave... v dobe psani bleskovky bylo Ameo dostupne pouze na webu T-Mobile UK, a tam neni (ani dnes) o GPS ani radek.
Take by me zajimalo, jak to tedy je :-)
1291
nováček
nováček

Post by 1291 »

Myslim ze nekde na internetu jsem videl ze ho prodavaji s TomTom6

edit by admin: Přečti si Pravidla fóra a nepoužívej zbytečně citace posledních příspěvků :!:
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”