Přemýšlíte o koupi zařízení s Windows Phone 7? (diskuze)
-
Martin Prokop
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X, Optimus 4X HD a HP Touchpad
I když jsem již delší dobu zastánce systému Android a mám druhé zařízení (když nepočítám recenzované kousky) s nim a zatím spokojenost. Ale systém WP7 se mi moc líbí, jednoduchý a opravdu SMART design, paráda. Rychlost, funkce a takhle bych mohl pokračovat dál a dál. Uvidíme, rozhodně bych si nějaké zařízení rád vyzkoušel a případně i koupil. A kdyby jsem si měl vybrat, tak asi jedině HTC Trophy.
U operatora mi konci viazanost, takze dalsi telefon pred vianocami pri nejakej peknej akcii bude WP7 urcite. V sucasnosti mam iPhone 3G, ktory uz celkom spomaleny. Veci, ktore sa robia na PC nasobne rychlejsie ako cez mobil robim na PC, a telefon potrebujem hlavne na email, twitter, internet a par sikovnych apps (GA, basecamp atd), proste veci ktore sa daju riesit ked idem do prace, z prace, ked na niekoho cakam atd. Tieto veci v podstate teraz splnaju iPhone aj android (hipisaci), ale WP7 bude prijemna zmena. Som rad ze MS sa nesnazil zapracovat uplne vsetky funkcie na polovicu, ale na tom co si naplanovali zapracovali velmi dobre.
Takže zatím: Good bye Windows 7.
Takže zatím: Good bye Windows 7.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
WP7 si určitě časem své místo na slunci najde, jen má bohužel trochu horší startovní pozici, ptz. mu "ujel" vlak. Zatím nevidím nějaké přednosti oproti WM 6.5, spíše negativa, ale to je zezačátku pochopitelné. Jen nechápu smysl omezení paměti na max. 16Gb. Stejně jako kdyby ve Windows 7 nefungovaly flashky a externí disky a HDD byl omezen na max 80GB. Jistěže to stačí, ale já bohužel nesnáším záměrné omezování! 
Myslím si, že většina zdejších diskutujících se v systému někdy aspoň trošku ráda povrtá
. A u WP7 tam tento prostor v žádném případě nevidím. Rozdíl v přístupu mezi kryptovanou romkou u WP7 a veřejnými zdrojáky u Androidu je nebetyčný. Stejně tak míra customizace prostředí....prostě WP7 ne......
Mem_:jsi ten Mem_, autor WebMapSaveru?
Mem_:jsi ten Mem_, autor WebMapSaveru?
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Coze? WP7 bude mit sifrovany systemovy oddil?
Přečti si příspěvek od Vlasta W.
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Pokud je to pravda, tak je to zajimave a usmevne. Stejne jako napsane klady WP7. Je tedy mozne takto zabezpeceny system portovat napr. na HD2?
WP7 chci urcite zkusit. Velkym limitem je ale nedostupnost placenych aplikaci z Marketplace. Pujde to nejak obejit?
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
pravděpodobně změnou země u live id nebo použitím zahraniční SIM. změnou země v live účtu se dá obejít mnoho různých funkcí, které ms pro čr neposkytuje. ale teprve uvidíme jak to bude zde 
Tak jsem zkusil nainstalovat updatovany Zune sw. Marketplace pro WP7 aplikace nabidne po zmene zeme na USA ale pouze free. Pro nakup uz je potreba zadat kreditni kartu a problem je ze kreditka z cr rozhodne akceptovana neni. Zda se ze pro nakup softu jdou pouzit jen penize a nikoliv MS body, takze asi bude hodne komplikovane se k placenym aplikacim dostat.
Já spíše počkám, až bude WP7 na HD2. Doufám, že vývojářům jako Cotulla se to podaří ještě tento rok! 
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Cotulla je génius do mobilních zařízení, i když "Fake GSM Network" na jeho posledním videu s HD2 mi napovídá, že to, co provozoval, byl nejspíš upravený obraz emulátoru. Nicméně taky držím palce!
mírně jsem poupravil svoje předchozí tvrzení
mírně jsem poupravil svoje předchozí tvrzení
pokud bych sel do WP7 tak muj favorit asi bude Dell Venue Pro.
Re: Přemýšlíte o koupi zařízení s Windows Phone 7? (diskuze)
Nevypadá špatně , ale já bych radši něco s normální qwerty klávesnici
bohužel od HTC až příští rok :(
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
emkovicz: zdá se, že v tuto chvíli není možné se dostat jakýmkoli způsobem k placeným aplikacím. jedině mít US platební kartu, protože to validuje stát vydavatele karty. uvidíme, co se změní v listopadu, protože třeba Xbox Live bude už pro ČR ofiko dostupný a půjde účet Xboxu dobít bodama i přes platební kartu, tak doufám, že bude možný kartu použít i v případě nákupů WP7 aplikací na Zune marketplace.
Pokud to možné nebude, ani to nebude možné obejít jakýmkoli dostupným způsobem, tak se obávám, že platforma WP7 pro mě přestane mít jakýkoli smysl, protože nebude možné se dostat k navigaci, placeným hrám, apod. Free aplikace stáhnout půjdou, ale nepředpokládám, že třeba autonavigace bude free
Pokud to možné nebude, ani to nebude možné obejít jakýmkoli dostupným způsobem, tak se obávám, že platforma WP7 pro mě přestane mít jakýkoli smysl, protože nebude možné se dostat k navigaci, placeným hrám, apod. Free aplikace stáhnout půjdou, ale nepředpokládám, že třeba autonavigace bude free
Uz som sa tiez rozhodol,ze idem z wm6.5.5 do androidu a zdialky budem sledovat ako bude postupovat wp7.
Nemoznost presuvat subory z inych zariadeni do wp7 tradicnymi sposobmi (kartou,modrym zubom) zavazila.
Nemoznost presuvat subory z inych zariadeni do wp7 tradicnymi sposobmi (kartou,modrym zubom) zavazila.
Několik prvních dojmů z WP7 na HTC 7 Trophy. Musím přiznat, že zatím z toho systému příliš nadšený nejsem, protože je tam spousta omezení.
Tak jsem si v praci vydupal W7P zarizeni "na testovani" :D, akorat problem je, ze vsechny tlf berem od T-Mobile, netusite nekdo kdy by se u nich v nabidce mohlo neco objevit? Mam ted Palm Pre, tak jsem dost zvedavej na srovnani, ale bojim se, ze WebOS to bude prekonavat horko tezko... ale zas mam i xbox a Zune HD, tak by to mohlo byt all-in-one 
Palm Pre je skvělý, ale vadí mi u něj slabší výdrž. T-Mobile by měl podle oficiálních zpráv do konce roku zařadit do nabídky Samsung Omnia 7. Přesnější termín ale zatím nevím.
S tou vydrzi musim souhlasit, ale zas mame Touchstone nabijecku, takze si na tom Palm celej den hovi a nabiji se, coz to docela vyrovnanava. Porad cekam kdy se Palm pochlapi a uvede neco s normalni vydrzi a vetsim displayem, pak nebudu vahat, protoze u nas neznamej WebOS je srovnatelne urovni jak iOS a Android a s verzi 2.0 ktera uz se uvadi na trh je jeste o tridu vys. Ale W7 me jak jsem psal lakaj na vyzkouseni a kdyz to bude "zadarmo" tak proc ne... Diky za info, snad to T-Mobile zvladne co nejdriv.