HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Post Reply
Jindřich Veselý

Post by Jindřich Veselý »

Hele, na to same si stezuje bigis, ze mu to nenajde telefon, nejde mu zamknout a nic. Me se telefon po odeslani zamkne asi do 3sec, po kliknuti na "OBNOVIT POLOHU" se mi nacte kde telefon je, prozvoneni mi jede taky v pohode, odeslani SMS taky... nevim proc to nekomu jde a nekomu ne :-/
janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by janiss »

No uz to ide aj mne ale strajkuje to nieje to 100 percentne ale ako nudzovka ked mi ho niekto nahodou ukradne to bude stacit inac to vyuzivat nebudem.Ale za to market mi nejde vobec :-(
asahi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Xperia X1, Xperia Arc

Post by asahi »

Dnes rano me stihlo prekvapko, widget na pocitani dat mi ukazal, ze pres 3G pres noc proteklo asi 300 MB /cimz se mi po ctyrech dnech vycerpal limit :(/ a pres wifi proteklo 2,5 GB dat. By me zajimalo, ktera aplikace nebo co, tohle udelalo.
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Z Ultra, BB 9800

Post by aeon101 »

No spis to vypada na chybny udaj z tohoto widgetu, nebo jsi nevedomky stahnul 2 filmy v plne kvalite:-)?
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

musite brat v uvahu, ze sense.com je nedavno spustene, jeste tam budou vychytavat veskere problemy
asahi
přispěvatel
přispěvatel

Post by asahi »

aeon: taky jsem si to myslel, ale dosla mi sms o prekroceni limitu dat :)
GiFu
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S6

Post by GiFu »

Obávám se, že ty mezery u spracování a problémy s přihlašováním bych nepřekous, takže se budu muset podívat po něčem jiném.
asahi
přispěvatel
přispěvatel

Post by asahi »

Prijde mi, ze ty spary nekteri az moc hroti (ale samozrejme chapu a rozumim, kazdy klade duraz na ruzne veci). Ja kdybych si tu neprecetl diskuzi, tak me vubec nenapadne ty spary zkoumat. Jasne, je tam mala mezirka, ale kdyz si vezmu do ruky mobily lidi okolo, tak je to vse na jedno brdo, nic neni naprosto dokonaly, vzdycky se nejaka spara najde.
Diskuze k produktum (tv, fototechnika, mp3 atd.) se posledni dobou dostaly na takovou uroven rozboru, ze bych si po precteni nemohl koupit asi nic. :lol:
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Post by Luboš Klicpouch »

diablo_ll wrote:Hele, na to same si stezuje bigis, ze mu to nenajde telefon, nejde mu zamknout a nic. Me se telefon po odeslani zamkne asi do 3sec, po kliknuti na "OBNOVIT POLOHU" se mi nacte kde telefon je, prozvoneni mi jede taky v pohode, odeslani SMS taky... nevim proc to nekomu jde a nekomu ne :-/
Já jsem takovej stěžovatel :) Bylo to tím, že jsem to registroval přes web asi, jinak si to neumím vysvětlit. Pak jsem smazal účet (asi po dvaceti pokusech) a registroval jsem to znovu přes telefon a už to jede.

//EDIT: SMSky mi nejedou a do kontaktů se dostanu sporadicky. Ale telefon zamknu a vidím ho na mapě. Ale je to asi stejně k ničemu, protože to je vázaný na SIM. Takže když vyndám SIM (a asi ještě bude potřeba udělat přes HBOOT v Recovery WIPE) tak se do telefonu v klidu dostanu.
Jindřich Veselý

SMS a Kontakty mi uz taky nejdou, takze to bude asi ted chyba u nich. jinak na SIM ne... problem spis bude kdyz udela tovarni nastaveni, tam ti to je na *** ..popr. WIPE
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru

Tovární nastavení z telefonu neudělá, když bude zamčenej. Ale do Hboot a recovery se dostaneš za pár sekund. Tak uděláš wipe a to, co bude následovat by mě zajímalo, ale zkoušet to nebudu.
Jindřich Veselý

ti to reknu, bude nasledovat: Vita vas system android a prvotni nastaveni
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru

:) Tak to vím co tam asi bude :) ale zajímalo by mě, jestli to tam opravdu bude, nebo jestli telefon bude třeba dál zamčenej.. To je základní otázka (Ale asi nebude no).
Jindřich Veselý

nebude, zamek je pouze SW vec ktera je ulozena na stejnem miste jako emailove ucty apod... tudi WIPE to zrusi :)
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

JackalJackal wrote:Tak už je doma a zkompletovaný. Originál krabička, 8GB karta v telefonu. Vložena SIM a připojeno na wifi, stažená aktualizace firmware a udělán HR. Nehlásím žádné problémy s telefonem. Pár hovorů na zkoušku, vše OK. Použitý přenos kontaktů z HD2 na Desire HD, přes BT. Udělaná synchronizace s účtem google, vše v pořádku. Market pracuje na 110%, zakoupené aplikace jsou vidět. Konstrukce ? Já jsem spokojený, telefon je kompaktní v ruce, dobře se drží ( mám velkou ruku ), kryt SIM a karty sedí jak kondom a nevrže. Kryt baterie je konstrukční tragédie. Než jsem ho pořádně zacvakl, tak mi párkrát vyskočila i baterie, po nasazení sedí a nevrže. Mírné škvírky tam jsou, ale měl jsem spoustu telefonů a byli na to hůře. Celkově jsem ohromený krásným displejem, nádherným zvukem a sílou přijímaného signálu. Jsem dost velký perfekcionista, ale na Vás pánové co Vám vrže telefon a máte škvírky, nemám. :)
No jestli jsi spokojený ty, tak jsem vcelku klidný a objednávám :)
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Z Ultra, BB 9800

Post by aeon101 »

To:JackalJackal
Dyt si se dusoval, ze na android kasles a ze jdes do HD7..:-). A najednou vidim, ze jsi neodolal..co se stalo?
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

Jackal je na plech :tlem: z telefonu, ne z prostředí :wink: a když takový ,,šťoural" jako Jackal prohlásí, že DHD je O.K. a druhý ,,šťoural" YAMATO mu dá za pravdu.....to je slovo které beru za své a jen co bude u VF k mání, tak DHD kupuji. Pánové Ď :smt023
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by Pistolník »

Mám ho už dlouho objednaný u Sunnysoftu a po různých kritikách jsem začínal mít strach. Ale Jackal mě výrazně uklidnil. Tak ještě si to koupí chronickej morous a podporovač skoromrtvejch widlí YAMATO a pochválí :-D a já už se nemůžu dočkat. 8-)
msv
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BB Q10

Post by msv »

Chjo, jsem to zakřiknul... Jak byl ten kryt od karty v poho, tak včera jsem měnil paměťovku za větší a od té doby tam je vůle ještě větší. Navíc bez nějaké námahy ho dvěma prsty sundám. Nic jsem neulomil, sundal jsem ho podruhé. Tak jsem to odnesl do HTC shopu a uvidí se. Zároveň jsem reklamoval, že nelze aktualizovat software přes mobilní připojení, pouze přes wifi. Jediné, co mě uklidňuje, že do reklamace napsali výměna za nový kus a reklamace by neměla přesáhnout týden. Když vše dobře půjde mohl bych ho mít zpět prý do dvou dnů. Tak uvidíme. :-(
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

ja to kur..a nechapu , jak iphone 4 za xy tisic tak htc za taky xy tisic vypusti do obehu neco co proste za ty penize snad ani neni mozne ze to ma xy zavad , nereknu na par kusech ale clovek to cte kazdy den co se komu stalo u novych stroju , to si ty firmy nemuzou to vse ohlidat lip nebo co to je za bordel , ja mit ve firme nejakeho asi kontrolora co to vypusti ven do prodeje tak uz ma asi davno kulku v hlave jakou ostudu mi pro firmu prinesl , proste tomu nerozumim nebo mozna jo , kvantita nad kvalitou .
Post Reply

Return to “HTC Desire HD”