Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
Windows Phone 7: Otázky a odpovědi (všeobecná diskuze)
jirko a tebe osobne wp7 presvedcily ze si je poridis nebo sahnes treba po androidu ? ( je to otazka i pro ctenare )
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Třeba já. Mám doma snad všechny platformy a na WP7 se moc těším... Těším tak, že jsem včera hodně odolával koupit HTC HD7 s eBay.de ...Odolal jsem a dnes dopoledne jsem udělal objednávku v Sunnysoftu. Prý bude v omezeném množství na přelomu říjen/listopad...Už se moc těším...
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
to paja-hk..
..pokud klidnes na pdf tak se stahne a otevre v aplikaci Adobe Reader..pokud klknes na zip tak to chce stahovat a pak to napise chybu... zatim neni zip program...
...po pripojeni facebooku se zacnou zobrazovat vsechny kontakty v People Hubu...da se to ale omezit tak ze priradis facebook kamarady ke stavajicim kontaktum...a pak se ti zobrazuji jenom ti... (stejne to funguje i na BlackBerry)...
...pokud si nastavis at se ti stahuji vsechny maily tak jsou ulozene v telefonu..a daji se cist i offline..
...kontakty ulozene v telefonu.. daji se prochazet offline..
...jake prochazeni fotek myslis.? z facebooku.? to offline nejde..
TO ALL...zatim neni zadna offline navigace...
..pokud klidnes na pdf tak se stahne a otevre v aplikaci Adobe Reader..pokud klknes na zip tak to chce stahovat a pak to napise chybu... zatim neni zip program...
...po pripojeni facebooku se zacnou zobrazovat vsechny kontakty v People Hubu...da se to ale omezit tak ze priradis facebook kamarady ke stavajicim kontaktum...a pak se ti zobrazuji jenom ti... (stejne to funguje i na BlackBerry)...
...pokud si nastavis at se ti stahuji vsechny maily tak jsou ulozene v telefonu..a daji se cist i offline..
...kontakty ulozene v telefonu.. daji se prochazet offline..
...jake prochazeni fotek myslis.? z facebooku.? to offline nejde..
TO ALL...zatim neni zadna offline navigace...
Dík za odpovědi.
Nezkoušel jsi hledat SD kartu? Pod baterkou neni co, to by bylo moc jednoduchý.
Ještě by mě zajímalo, jestli zařízení může být připojený jenom k jednomu počítači přes Zune software? Nebo se dvěma jako Windows Mobile?
Nabíjet přes USB by ale mělo jít na jakémkoli počítači ne?
Nezkoušel jsi hledat SD kartu? Pod baterkou neni co, to by bylo moc jednoduchý.
Ještě by mě zajímalo, jestli zařízení může být připojený jenom k jednomu počítači přes Zune software? Nebo se dvěma jako Windows Mobile?
Nabíjet přes USB by ale mělo jít na jakémkoli počítači ne?
-
jerry_stolarik
- smartguru

...sd slot bohuzel neni.
ale nastesti mi na mobilu 16 gb celkem staci,
...bohuzel mam k dispozici jen jeden positac s windows..takze zbytek nemuzu odzkouset...
...bohuzel mam k dispozici jen jeden positac s windows..takze zbytek nemuzu odzkouset...
TMASKA: Já jsem zatím neměl možnost finální verzi otestovat. Snažím se nějaké zařízení sehnat, ale zatím je to dost problém (ach jo :( ). Ale rozhodně si už teď myslím, že je v systému celá řada překážek, které bude MS muset postupně odstraňovat, jinak ten systém příliš velký prostor na úspěch mít nebude, a byla by to škoda.
mě by taky stačilo 16GB.
zajímá mě jestli ta pamět je pevně připájená, nebo je na základovce schovanej slot na SD karty, jak si někde tipují (Samsung je má přístupný).
já právě připojuju můj starej Eten doma a v práci, proto mě zajímalo, jak to bude s WP7. Jestli půjde po vzoru iPhonu synchronizovat pouze s jedním počítačem, nebo jako WM s dvěma počítači.
já právě připojuju můj starej Eten doma a v práci, proto mě zajímalo, jak to bude s WP7. Jestli půjde po vzoru iPhonu synchronizovat pouze s jedním počítačem, nebo jako WM s dvěma počítači.
Mě celkem bez problémů postačí 8 GB, na věci, které chci mít v telefonu je to pro mě dostačující, ale přesto mi to omezení s nemožností používat výměnné paměťové karty dost vadí. No snad přijde brzy nějaká úprava "Chassis 1" specifikací a my se dočkáme 
neda mi to a zeptam se jeste na zatim posledni otazku s kterou si lamu hlavu , muze mi nekdo porovnat kdo ma nebo mel moznost porovnat windows 6.5 , android a WP7 ( 6.5 mám ) ohledne nahrani ruznych programu jestli se i u wp7 nebo androidu stava to co u w 6.5 ze se spatne nahraje urcity program , nebo to spatne vleze do registru a tim se vse zaseka poseka zpomali atd atd ? ktery z techto systemu je v tomto ohledu nejlip zvladnuty ? ( jo vim nenahravat blbosti ) ale i to nekdy u 6.5 nestaci . dekuji za zkusenosti
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Teoreticky by na tom měl být nejlépe WP7 - Android ,e Linuxový kernel s tunou balastu nad ním, WM 6.5 pohání tak strašně starý CE5.2. WP7 je mnohem menší nadstavba (než předchozí OS) nad miniaturním Windows CE 7, jenž nabízí podstatně mnohem více modernějších technologií pro mobilní běh (tím se nechci nijak dotknout Linuxu, naopak ten by na tom byl mnohem lépe, avšak ten balast od googlu... stačí srovat Android a např. Linuxovou distribuci pro Uniho z SD karty, v poměru výkon zařízení/rychlost systému jasně vítězí Uni)
Tak to vypadá, že HD7 má slot na karty pod zadním krytem.
No schválně jak jsou na tom ostatní. I když ono výchozích 16GB nebo 8GB stačí.
edit by admin: Už jsem to poslal do Bleskovek...
No schválně jak jsou na tom ostatní. I když ono výchozích 16GB nebo 8GB stačí.
edit by admin: Už jsem to poslal do Bleskovek...
Tak element332 by nam mohol tuto vec osvetlit:) Da sa z hd7 vybrat/vymenit karta?
-
jerry_stolarik
- smartguru

abych pravdu rek tak hned od zacatku jsem si myslel ze tam proste bude jen pametovka pod kapotou... a je to tak..docela me mrzi ze tam nedaly 32gb...
normalne k te karte neni pristup je pod krytem ktery se nesundava... a vypada to podle tohodle obrazku ze aby se dala ta pametovka vyjmout tak se musi rozebrat cely telefon...
no a karta tam je a tak se da urcite vymenit.... otazka je co se stane az kartu vytahnes... zalezi co je na ni nahrano..pokud je na ni os tak to bude asi problem...
docela by mi nevadilo si dat do telefonu moji ani ne 6 mesicu starou 32 gb kartu.... doufam ze najeky guru na xda prijde na to jak to udelat....
normalne k te karte neni pristup je pod krytem ktery se nesundava... a vypada to podle tohodle obrazku ze aby se dala ta pametovka vyjmout tak se musi rozebrat cely telefon...
no a karta tam je a tak se da urcite vymenit.... otazka je co se stane az kartu vytahnes... zalezi co je na ni nahrano..pokud je na ni os tak to bude asi problem...
docela by mi nevadilo si dat do telefonu moji ani ne 6 mesicu starou 32 gb kartu.... doufam ze najeky guru na xda prijde na to jak to udelat....
- Attachments
-
- hd7.png
- (251.26 KiB) Downloaded 292 times
podle toho co se psalo, tak když kartu vyměníš, tak to udělá hard reset = smaže nastavení.
pokud požíváš MyPhone pro zálohování, tak by to potom zase mělo všechno natahat zpátky přes zálohu. takže by si neměl o nic přijít. takhle si to aspoň představuju.
OS tam neni určitě, už zkoušeli zapnout telefon bez karty, fugoval normálně, ale zase bez nastavení. potom co dali kartu zpátky, tak se vše vrátilo zpátky i s nastavením.
pokud požíváš MyPhone pro zálohování, tak by to potom zase mělo všechno natahat zpátky přes zálohu. takže by si neměl o nic přijít. takhle si to aspoň představuju.
OS tam neni určitě, už zkoušeli zapnout telefon bez karty, fugoval normálně, ale zase bez nastavení. potom co dali kartu zpátky, tak se vše vrátilo zpátky i s nastavením.
-
jerry_stolarik
- smartguru

...no to neni uplne pravda...takhle to funguje jen u Samasung Focus... americke verzi Omnie 7.. Focus je zatim jediny WP7 telefon ktery ma moznost rozsirit pamet SD kartou... zakladni pamet ma 8 Gb a pak je mozne pouzit 32 Gb kartu... pokud se ale karta chce vymenit tak je treba HR....
...MyPhone nebo neco podobneho zatim pro WP7 neni... jedine co jde nahravat do Cloudu je fotky na SkyDrive...
...Aby ses vubec k te karte dostal tak musis rozebrat telefon... a tim se ti zrusi zaruka... jestli se to nekomu povede vyresit tak to urcite zkusim...
...MyPhone nebo neco podobneho zatim pro WP7 neni... jedine co jde nahravat do Cloudu je fotky na SkyDrive...
...Aby ses vubec k te karte dostal tak musis rozebrat telefon... a tim se ti zrusi zaruka... jestli se to nekomu povede vyresit tak to urcite zkusim...
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Elemente332, jak je to prosím tě s výdrží telefonu? Je u něj nějaký rozdíl oproti ostatním velkodisplejovým telefonům?
-
jerry_stolarik
- smartguru

no nic moc...
pokud vypnu at mi chodi posta instantne..a at telefon uklada moji polohu..tak se to zlepsi....
asi typicka vydrz no, podobna jako HTC HD2, Desire HD nebo HTC 4G EVO vydrz....1 den...
Co me prekvapuje je ze muj dell streak ac mel 5 palcovy display a velmi podbny hardware...mi vydrzel dele....streaka jsem nabijem kazdy druhy den a to jsem push mail zapnuty...
pokud vypnu at mi chodi posta instantne..a at telefon uklada moji polohu..tak se to zlepsi....
asi typicka vydrz no, podobna jako HTC HD2, Desire HD nebo HTC 4G EVO vydrz....1 den...
Co me prekvapuje je ze muj dell streak ac mel 5 palcovy display a velmi podbny hardware...mi vydrzel dele....streaka jsem nabijem kazdy druhy den a to jsem push mail zapnuty...
Jo, máš pravdu. Teď koukam že MyPhone ještě neni.
Samsung Focus a Dell Venue Pro, oba dva můžou oficiálně měnit karty. Řekl bych, že to bude u všech zařízení fungovat stejně, přes HR. Škoda, že to je pod těma šroubkama.
Samsung Focus a Dell Venue Pro, oba dva můžou oficiálně měnit karty. Řekl bych, že to bude u všech zařízení fungovat stejně, přes HR. Škoda, že to je pod těma šroubkama.
-
jerry_stolarik
- smartguru

U Delu to jeste neni potvrzene ne..? zatim jen dohady....jeste ho nikdo poradne nemel v ruce....
uz na netu schanim sroubovak....
uz na netu schanim sroubovak....
Ma WP7 nebo treba primo i HTC HD 7 FM radio? HTC to na strankach nepise, ale nepise to ani u Mozarta, ktery to ma.