problém s Qtek 9000

Diskuze o komunikátoru HTC Universal (Qtek 9000)
Odpovědět
Simik
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned říj 24, 2010 13:10
Zařízení: Qtek 9000, HTC Touch

problém s Qtek 9000

Příspěvek od Simik » ned říj 24, 2010 13:21

Ahoj, právě mi přišel můj qtek 9000 z aukra. Po prohlédnutí jsem zjistil následujcí problémy:

Systém (WM 6.1.) občas zamrzá, telefon je celkově dost zpomalený
Kloub displeje má už také něco za sebou a bohužel na ebay ani amazonu jsem nenašel náhradní
Tlačítkem on/off nejde telefon vypnout, jen přepnout do úsporného režimu

Nevíte co to může způsobovat? Případně jak to opravit, nebo doporučit místo, kde to dokáží opravit?
Předem se omlouvám jestli se tento problém řeší v jiném topicu, ale nic jsem neobjevil.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

problém s Qtek 9000

Příspěvek od htcjirka » ned říj 24, 2010 13:31

Zalezi co tam kdo narval za WM6.1 rom,ne vsechny jsou povedene,muzes zkusit HR - Hard Reset.Oficialni rom na Qtek 9000 je WM5.Co se tyce WM 6.1 rom,doporucuji tu od tslanyho zde na foru.Nevim jak jsi v unim zbehly,ve flashovani apod.
Dily na uniho uz se budou spatne shanet.Je to uz velice stare zarizeni.Za kolik jsi ho kupoval?

Simik
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned říj 24, 2010 13:10
Zařízení: Qtek 9000, HTC Touch

problém s Qtek 9000

Příspěvek od Simik » ned říj 24, 2010 13:39

takže myslíš, že je romem? Kupoval jsem ho za 2500 :)

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

problém s Qtek 9000

Příspěvek od htcjirka » ned říj 24, 2010 13:41

To je docela dost,3000 schanim jeste funglovku.Urcite HR,pokud nepomuze pak nahod jinou rom.

Simik
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned říj 24, 2010 13:10
Zařízení: Qtek 9000, HTC Touch

problém s Qtek 9000

Příspěvek od Simik » ned říj 24, 2010 14:15

Provedl jsem HR, telefon se sice zatím nekousl, ovšem tlačítko on/off stále nefunguje jak má. Proto se pokusím přehrát ten rom, je tohle ten, který jsi zmiňoval? http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=63&t=14677" onclick="window.open(this.href);return false; .
+ Ten kloub je tedy opravdu nezískatelný? nelze to nějak podomácku upravit?:) aby se nekýval?

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

problém s Qtek 9000

Příspěvek od htcjirka » ned říj 24, 2010 14:21

Mel jsem namysli tuto rom od tslanyho:

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=63&t=14023" onclick="window.open(this.href);return false;

Pokud mas dotazeny vsechny sroubky jako je uvedeno zde:

http://smartmania.cz/index.php/forum/im ... le&ide=818" onclick="window.open(this.href);return false;

i tak se da kloub "dotahnout" ale je to na rozebrani uniho.

Simik
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned říj 24, 2010 13:10
Zařízení: Qtek 9000, HTC Touch

problém s Qtek 9000

Příspěvek od Simik » ned říj 24, 2010 16:22

Takže, mockrát děkuji za rady. Přehral jsem rom, utáhnul šroubek a zařízení zatím funguje jak má :) jen je tam stále drobná vůle, ale to už asi lepší nebude a tlačítko on/off stále přístroj nevypíná úplně.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

problém s Qtek 9000

Příspěvek od htcjirka » ned říj 24, 2010 16:26

Co tim myslis nevypina uplne??Qtek 9000 jako jeden z mala pristroju se dlouhym podrzenim tlacitka off vypnout neda,jako jine telefony ci komunikatory.Qtek 9000 vypnes "uplne" jen vyndanim baterky.Tlacitko on/of u tohoto PDA jen uspava ci dlouhym podrzenim vypnes uplne podsviceni.

Simik
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned říj 24, 2010 13:10
Zařízení: Qtek 9000, HTC Touch

problém s Qtek 9000

Příspěvek od Simik » ned říj 24, 2010 16:28

V tom případě je záhada vyřešena :D

Odpovědět

Zpět na „HTC Universal“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů