Problemy s budikem

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Kukin
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Problemy s budikem

Post by Kukin »

Caute - z mi neznamych duvodu kdyz si nastavim budik, tak mi proste nezvoni - respektive si dela co chce, nekdy zazvoni,ale budto drive, nebo pozdeji,nebo vibruje jen v case kdy se mu zachce anebo nedela vubec nic :cry:
Mel jsem ROM Energy Leo 21681 Sense2.5 Dinik Glass Oct. 14 2010 WWE + radio 2.15.50.14 ale ta mi zrala hodne baterku a mel jsem s ni dalsi problemy, tak jse misto ni nainstaloval ROM Chucky GTX Tabtastic a prehral i radio na 2.10.50.19_2.
Zousel jsem dohrat i Fizz allarm - s predchozim pristrojem jel jak mel, ale na Energy rom jel stejne jak ten "origo"
Dik vsem za radu a pripadnou podobnou vzkusenost, kterou by toto slo vyresit
Sankacoffe
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Problemy s budikem

Post by Sankacoffe »

S origo budikem mam obdobne zkusenosti, popravde nemam tuseni jak mu domluvit. Ale nasel jsem paradni 3th aplikaci jmenem ,G Alarm, s sirokou skalou nastaveni, trial verzi muzes stahnout ze stranek vyrobce - http://www.ageye.de/index.php?s=galarm/about" onclick="window.open(this.href);return false;
Kukin
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Problemy s budikem

Post by Kukin »

Diky moc - zkusim to - jsem uz skoro zoufalej z toho esli me vzbudi ci ne - a kdyz nevstanu do prace diky tomu ze nezazvoni tak to bude asi vetsi problem :) du to zkusit, dik
Post Reply

Return to “HTC HD2”