Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
Darker
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad

Post by Darker »

Pro vsechny co se jeste nerozhodli poradna recenze:

http://www.svethardware.cz/art_doc-A8E7 ... F1C1B.html

Ja jsem si koupil originalni drzak do auta a clko je SUBckove, takze ted mam jeste jeden synchronizacni kabel. Dell je sice drahy, ale zato kvalitni...
HanysR
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by HanysR »

No recenze sice velmi strohá ale něčím určitě poslouží. Díky za ni. Jinak musím říct že jsem z toho spíš čím dál víc v rozpacích než aby se mi to vyjasňovalo. Kdyby měl Streak Notifikační LEDku, asi bych neuvažoval. Docela jsem si na tuhle fičůru zvykl a nedovedu si to bez toho představit. V práci mám celkem špatný signál a k tomu hluk. Kvůli signálu mám přístroj na stolku kde je to OK, proto když jdu kolem, jedním okem mrknu jestli je něco nového a nemusím to pořád "rozsvěcovat". Tohle je pro mne tím pádem velké mínus. Jinak vše by se dalo zkousnout. Další výhoda na kterou jsem zapoměl u Desire HD je GPU Adreno 205 který má prý HW akceleraci Flashe takže web by měl být víc "smoothly". No nevím no :tlem:
Tom077
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Dell Streak Black

Post by Tom077 »

Honzo,ta diodka je fakt výborná věc .... i na své stařičké Nokii ji mám a neocenitelná věc .... prostě stačí kouknout a vím,že se něco dělo .....
Ještě se tě Honzo zeptám ... k tomu Sense ... co ti na něm vadí,nebo nelíbí .... no prostě pisni co a jak ....
Jinak recenzi jsem si taky pročetl a zatím jsem na tom pořád stejnějako ty Honzo .... furt nevím :-D
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Tak jsem se hecnul a koupil z Aukra Desire HD za Kup Teď. Je to ze včerejší akce. Zítra by měl dorazit tak uvidíme. Rozum zvítězil nad srdcem, stavová dioda, příslušenství atd zvítězilo nad větším displejem. Nějakou roli hrál i modernější hw tak uvidíme. Snad mi to nějakou dobu vydrží a všem tady přeji a držím palce aby jejich Streak dostal vše potřebné v nejnovějším FroYo.
Tome: Zítra asi ne protože nebudu mít moc času kvůli práce ale brzy ti řeknu klidně víc, na cokoli se zeptáš :)
Darker
přispěvatel
přispěvatel

Post by Darker »

Kolik te to vyslo?
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Vyšlo mne to sakum prásk na 13650 což je myslím super. Už se nemůžu dočkaaaat jupííííí :tlem:
Tom077
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Dell Streak Black

Post by Tom077 »

Na to že je všude nedostupný (snad asi kromě HTC obchodu za 14,5t) tak jsi dobře koupil!!!
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Ano ano, myslím si totéž i když manželka si to nemyslí :tlem: s cenou jsem naprosto spokojený. Stáří 1 den je taky naprosto v pohodě. Asi bych to tady z mé strany uzavřel, svádím to tu poněkud k OT a všem se za to omlouvám. Mějte se a díky!
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Já jsem taky nakonec šel do DHD, hlavně díky té akci jsem ho měl za 7.200 + obětoval jsem horší, ale plně funkční P1i. Ani jsem nakonec nemusel dávat datový kabel, v podstatě jen nabíječku, krabici s manuály, záručák a mobil. Dnes jsem ho otevřel a první dojmy úžasné, je to opravdu moc pěkná mašinka. Jen se mi zdá, že špatně doléhají zasunovací dvířka krytky karty SIM a paměťovky + čočka je nějak z osy. Ale asi to bude u všech - uvidím. ;-)
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Chlapci, jsem zvědavý na nějaké objektivní zhodnocení DHD a na nějaké recenze...
Sám mám Streak s Androidem 2.1 od O2... Je to sice plácačka, ale líbí se mi moc.
DHD mi taky líbí,ale... Sense už nechci, je pro mně dost limitující. Takže... Teď jenom počkat na ofiko 2.2 od Dellu...
hafan
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak/iPhone

Post by hafan »

Tak ja jsem ho zatim odlozil a vzal si zase iPhone a cekam na 2.2 protoze me to celkem blbne.Navic mi hodne chybi exchange :(

nicmene podle tohodle to vypada na listopad i s novym rozhranim http://www.streaksmart.com/2010/10/offi ... ember.html" onclick="window.open(this.href);return false;
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Z Ultra, BB 9800

Post by aeon101 »

Tak jsem se odvazil konecne udelat root (pomoci velice jednoduche aplikace), cim se otevreli dalsi moznosti aplikaci 1.6 ktere jsem do ted nemohl. Mate nekdo nejake negativni zkusenosti po rootu na 1.6?

Dan
HanysR
smartguru
smartguru

Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Post by HanysR »

Jake moznosti se Dane otevrou? Muzes se trosku podelit? V utery budu mit Streaka taky tak jsem zvedavy. Desire HD jsem zavrhnul a pujde pryc. Dik, Honza
P.S. jak je to s prenosem zaplacenych apps? Budu muset asi koupit znova co?

Sent from my Desire HD using Tapatalk
Darker
přispěvatel
přispěvatel

Post by Darker »

Wow, to jsi na DesireHD velmi rychle zanevrel...
Koupene aplikace se vazi na tvuj Google ucet. Nic znova platit nemusis.
Rootnuty Streak ma vyhodu u nainstalovanych aplikaci, ktere vice zasahuji do systemu. treba mnou vyse zminovane pouziti sviceni tlacitka jako indikaci nove sms...
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by aeon101 »

Presne jak pise darker, proste je hromada uzitecnych aplikaci co potrebujou root zarizeni (Titanium backup, Shoot me, Barnacle wifi tether atd.) Plus je samozrejme mozne odinstalovat puvodne nahrane aplikace na stock rom, ktere nepouzivas a zabiraji zbytecne misto (u me treba Touchdown atd.). Moznosti je spousta a hlavne se da vratit v pripade pottreby vse do puvodniho stavu.

Dan

-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 24, 2010 18:36) --

Otazka pro majitele Streaka, jake prislusenstvi jste si jiz poridili (nebo mate v planu) a jak jste spokojeni?
Zacnu sam:
- Wallet case (velice spokojeny, neochrani sice Streaka dokonale, ale integrovana funkce stojanku je pro me nenahraditelna pri praci/ webu/ filmech). Vejde se mi donej i puvodni hadrikove pouzdro, takze muzu menit podle potreby.
- Car dock kit (nevyhnutne, pokud pouzivate navigaci). Zadny vhodny neoriginalni drzak do auta jsem stejne nenasel. Jinak pouzivam po ruznych experimentech Sygic 10 a zustavam u nej. Je dobre, ze k drzaku dostanete rovnou dalsi kabel i s USB redukci (ktera hlavne funguje, protoze 2 neorigos co jsem kupoval pred tim proste v aute nedobijeli. Jeden kabel mam teda doma v nabijecce a druhy sebou do kanclu, kde synchronizuji a nabijim nebo pak v aute.

Zajimala me jeste ta domaci HDTV dokina (mate ji nekdo?). Az na cenu (je od Dellu pomerne vysoka, ale provedeni je na spickove urovni) jsem s doplnky moc spokojen. Vysoka cena je dani za to, ze Streak neni `masovka`, coz jsem samozrejme rad..:-)

Dan

-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 26, 2010 8:01) --

Tak vidim, ze to tu nejak utichlo, snad jste neskocili vsichni do DHD nakonec..:-)? Presto se zeptam majitelu Streaka, nevite jak docilit toho, aby mi net prohlizec skryl horni listu s adresou a nabidnul tak jeste vetsi prostor? Nezeby toho bylo malo, naopak komfort je uzasny, ale bylo by to jeste trochu vetsi...
Darker
přispěvatel
přispěvatel

Post by Darker »

to AEON101: ty mas 1.6 a nebo 2.1? me v prohlizeci pri rolovani dole lista normalne zmizi... Mam 2.1
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by aeon101 »

Mam 1.6 a lista je nahore...:-), v nastaveni nikde nevidim, ze by se to dalo zmenit. Tak nevim..
Darker
přispěvatel
přispěvatel

Post by Darker »

tak jedine pockat na froyo... sam jsem zvedavy na ten 15.listopad...
HanysR
smartguru
smartguru

Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Post by HanysR »

Takze panove mam Streaka a muzu rict ze zatim je to fakt parada! Co se tyce zpracovani atd tak je to neskutecna hracka. Jeste se seznamujeme ale vypada to moc dobre. Jen jedina vec zatim, proc sakra nejsou sipky na sw klavese. Blbe se trefuje do mist ve slove s chybou pro opravu. Uz jsem dnes nahodil FroYo ale pockam na dell verzi protoze nektere veci se mi tam nelibily. Jinak co s tyce prislusenstvi tak uvidime. Ja to vidim na ten drzak do auta zatim. Dale dle vydrze na baterii apod.

Sent from my Dell Streak using Tapatalk
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by aeon101 »

Sipky na klavesnici jsou, ale pouze ve verzi 1.6 . Na 2.1 pry nejsou (strasne moc lidi se kvuli tomu rozciluje) a nevim jak to bude na 2.2 ofiko (verim ze jo...)
Post Reply

Return to “Dell Streak”