Ochranna Folie na HTC Desire
-
viktor4555
- nováček

- Zařízení: HTC Desire
Invsible Shield je naozaj taky gumovy,prst po nom neklze tak ako po display proste ho tak brzdi,ale co uz ked som ho nalepil
-
Sir Sprice
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note III
koupil jsem si prvně nějákou univerzální folii noname na Desire, protože nikde folie pro tento mobil neměli.. a na Brando jsem čekal u sunnysoftu.Teď mám Brando a jsem hodně potěšen. Folie nezměnila vůbec krásu AMOLED displaye, není na mobilu vůbec patrná a vážně oproti noname nebe a dudy. Jediná nevýhoda, kterou ale pozoruju je, že zanechávaá hodně otisky a je trošku taková kluzká
Tak jsem si nakonec nechal poslat matnou clear-touch antiglare. Displej je zrnitý (takový mírně nekompaktní) díky matnosti, ale nejedná se o žádnou vědu. I přes lehce zpocené prsty nezanecháte na displeji velký "bordel", čímž si ušetříte minimálně 75% čištění, navíc čitelnost ve venkovních prostorách a na sluníčku je o dost lepší - eliminuje odrazy. Je tuhá a po 3 týdnech intenzivního používání stále bez škrábanců či jiných vad. Vystřižená je na míru, jen bacha abyste ji nedali hlavou dolu :D. Doporučuji!
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Nemáte někdo zkušenost s http://shop.brando.com/mirror-screen-gu ... 1d039.html nebo zrcadlovou na jiný telefon? Jestli to funguje jak píšou? Přemýšlím jestli ultraclear, obyč, nebo zrcadlovou.
nějaký fígl při lepení folie, samo, že očistím displej, ale jestli ji podlejt jako třeba u auto folií nabo prostě jen očistit a nalepit? Abych se vyhnul bublinkám.
Super návod na aplikaci fólie je tady na webu v recenzích: http://smartmania.cz/index.php?ind=revi ... w&iden=157" onclick="window.open(this.href);return false;
Zkusil jsem to podle něj v koupelně po koupeli a super, žádný prach, bublinka, nic...
Jinak na základě týhle recenze jsem objednal BoxWave a je fantastická. Sice sem čekal 14 dní než dorazila, ale stálo to za to.
Zkusil jsem to podle něj v koupelně po koupeli a super, žádný prach, bublinka, nic...
Jinak na základě týhle recenze jsem objednal BoxWave a je fantastická. Sice sem čekal 14 dní než dorazila, ale stálo to za to.
čau koupil sem folii celly u mall.cz, přesto že je to folie přímo na desire tak jí k velikosti displeje chybí na každé straně 1-2mm a nesedí ani radius zaoblené strany. . :( je tohle standard nebo je to nekvalitní follie??? sedí třeba brando přesně?
brando je cca o 1mm(víc určitě ne,spíš míň) menší,je to úmyslně z důvodu nechtěného odloupnutí tam,kde je display zaoblený do hrany dolů,jinak záleží jak přesně ji nalepíš,
po nalepení je to v pohodě.. není to vidět .. akorát žádnou větší odolnost vůči otiskům nebo snad antirefelx nepozoruju ale jinak spokojenost, lepisl sem to na mokro a docela to slo