První reálné fotografie PocketPC HTC Panda

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

První reálné fotografie PocketPC HTC Panda

Post by Jiří Hrma »

Na internet unikly dvě fotografie zachycující předprodukční vzorek připravovaného PocketPC HTC Panda. Tento model se velice podobá oblíbenému PPC HTC Himalaya (MDA2, Dataphone2), a podle dostupných informací by se Panda měla prodávat za velice příznivou cenu. Objevit by se měla do druhého čtvrtletí tohoto roku.

Image

Hardwarové parametry Pandy naleznete v našem Katalogu. Podle serveru MSmobiles.com by měla nabídnout 128MB RAM/256MB ROM - tento parametr jsem proto v Katalogu aktualizoval.

Reálné fotografie:
Image

Image
Pavelos
nováček
nováček

Post by Pavelos »

Jsem zvedavy na cenu... Nema nekdo poneti, co si predstavit pod pojmem "levny"? :)
Jinak parametry vypadaji super. Snad na tak velkem displeji pri tomto rozliseni nebudou moc videt pixely...
TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP

Post by TomasNM »

Staci sa pozret na display Himalaye. To bude to iste,mozno jas bude lepsi. Inac ten case vyzera uplne rovnako ako lovely Himalaya s tym rozdielom,ze MDA II je omnoho krajsia.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Me se Hima v brandu T-Mobilu (tedy MDAII) zas tak nelibila, s mnohem hezcim krytem ji podle me prodavat Eurotel (Dataphone II) a nebo v zahranici O2... radost pohledet :-)

Doufam ze O2 nabidne i novou Pandu, a nejlepe v nejakem peknem cernem nebo stribrnem krytu
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

No - mne se vzdycky na obrazkach vic libilo taky XDA II... Nicmene koupil jsem MDA II. A az jsem po delsi dobe videl XDA II v realu, tak me to dost zklamalo a otocil jsem o 360° zpatky s tim, ze se mi v realu daleko vic libi MDA II.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”