Dobrý den. Omnii II mam uz 3/4 roku zakoupenou u Vodafone czech. V poslednim měsísi jsem zaznamenal stale častějsi zamrzani systemu a chyby. Zamrza mi minimalně jedenkrat denně. Po zamrznuti restartuju a zapnu. Jenže třeba nejde napsat sms zprávy, nebo zapnout wifi, nebo obrázek v ikoně je roztáhlý po celé ploše na bílem podkladu a nejhuře když telefon nereaguje vubec na dotyk a takovych veci je vic. Čekal jsem, že když je to WINDOWS, tak že tam automaticky chyby budou ale ne v takovem rozsahu
REKLAMACE:
Byl jsem se ptat v Samsung centru v olimpii, kde mi řekli že tento problem nejspis nelze opravit (jedine přeinstalaci systemu WM 6.5 ale to pochybuju že maji cd na přeinstalaci) a ze to mam u prodejce normalne reklamovat jako vadu vyrobku. Mam vse neporusene, telefon je jako novy bez škrabance vsechny navody atd mam. Proto se vas ptam :
- Lze tyto chyby nějak opravit?
- Jestli někdo už neco reklamoval u Vodafonu a jake s tim ma zkusenosti
- Pokud vadu uznaji jestli mi vrati penize nebo daji jiny telefon ve stejne hodnote
- A co se stane pokud vadu neuznaji, jak to cele řešit
- A vse o kolo reklamace telefonu
- Jestli pri reklamaci muzou rict ze to je chyba zpusobena mnou kdyz jsem tam LEGALNE z market place instaloval google maps, ICQ a marketplace
Děkuji všem kteři pomužou...
*S reklamaci nemam žadne zkušenosti, vše co jsme zatim koupil zatim šlape bez chyby. ťuk ťuk ťuk