Toshiba Regza: 4" displej, 12MPx fotoaparát a 1GHz procesor

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Toshiba a KDDI Corporation společně připravují komunikátor Regza (IS04), který nabídne nejen Android ve verzi 2.1, ale také jemný FWVGA displej (480×854 px) s úhlopříčkou rovné čtyři palce. Svižný chod zajistí čipová sada od Qualcommu s 1GHz procesorem Snapdragon. Ve výbavě kromě GPS, Wi-Fi či Bluetooth narazíme také na 12MPx fotoaparát s automatickým ostřením a přisvětlovací diodou. Jedinou vadou na kráse je fakt, že se tenhle kousek na evropský trh jen tak nedostane, protože je určený výhradně pro japonského operátora NTT DoCoMo, který bude k telefonu nabízet i balíček pro sledování televize či službu Osaifu-Keitai, která funguje jako virtuální peněženka a uživatelé tedy mohou telefonem přímo hradit nejrůznější transakce.

obrázek
Toshiba Regza rozhodně nebude žádný drobeček

Zdroj: PocketNow
h00ked
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung nexus S

Post by h00ked »

designem mi hodně, ale opravdu hodně připomíná LG Pradu, která mi tu leží ve skříni. Jinak hezké, ale 12MPx foťák do telefonu mi osobně přijde jako dost vělká přehnanost :-)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Mě zase trochu hranatější Xperii X10. Velikost displaye je podle mě ideální kompromis, ale rámeček nahoře/dole je moc velký.
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

ani me nemrzi, ze tu nebude... 12mpx fotak je na nic, pokud nema poradny chip a s Androidem 2.1 trosku zaspali. Ostatni parametry nabizi i jine telefony a hlavne se zarukou odladeneho systemu. Takze jedine lakadlo muze byt cena a pro nekoho designe.. ale obavam se, ze to bude docela macek, kdyz vidim ten ramecek kolem displeje
h00ked
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung nexus S

Post by h00ked »

IkE Blaster wrote:Mě zase trochu hranatější Xperii X10. Velikost displaye je podle mě ideální kompromis, ale rámeček nahoře/dole je moc velký.

no ona prada je taky dost hranata, ale jak tak na to poradne koukam, tak je podobna i te xperii :-) (velikost displeje neberu v potaz) ;)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

Silne mi to pripomina reklamy O2... "...muj telefon je jenom krabice..." :lol:
Post Reply

Return to “Operační systém Android”