Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Diskuze o oficiálních a neoficiálních ROM pro HD2 a dalších úpravách tohoto komunikátoru
Odpovědět
Alena Svobodová
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: stř led 03, 2007 17:43
Zařízení: HTC HD 2, T-Mobile MDA Pro, 128 MB RAM

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Alena Svobodová » pon říj 18, 2010 18:54

Já bych doporučila finální Leo_1_5_TMOUS_2.10.531.0, jsem s ní opravdu spokojená, po restartu mám 321 MB volné RAM. Ke stažení je tady na fóru. Uvažovala jsem, že ji nahradím novou Leo_1_5_TMOUS_3.14.531.0, ale teď když čtu, jak málo RAM je v nové 3.14, raději zůstanu u té, co mám.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12204
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od htcjirka » pon říj 18, 2010 18:57

1.5 je starsi kousek,ale byla to moc povedena rom.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od mike-biker » pon říj 18, 2010 19:14

Já doporučuji od Gavina Lewarneho tuto:
http://www.vbnfiles.com/xda/g_lewarne/CleanEx/. Lepší písmo, volných okolo 300Mb RAM. Nemá sice v Sense záložkách FB, což jen chválím, ale jinak superrychlá a stabilní bez bugů.
Já jsem si jí ještě vylepšil, že jsem vyházel další shit jako Footprints, melodie a některé další soubory. 8-)

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od jacek » pon říj 18, 2010 19:16

tak jsem tak dumal....ofiko Romka má více RAM než vařená :smt017 a v tom :idea:....kuchař zvýšil rychlost na úkor RAM, ale rozdíl zas až tak vidět není.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon říj 18, 2010 20:18) --

@mike-biker je tvá verze k mání?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Milan Pištělka » pon říj 18, 2010 19:19

Já jedu na tu co mám v podpisu, a nemůžu si na paměť rozhodně stěžovat.
Jo, když někdo chce to nenažrané Sense, tak musí platit pamětí.

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Tom2009 » úte říj 19, 2010 12:45

Ahoj všem..
Na http://www.htc.com/cz" onclick="window.open(this.href);return false; je již rom pro náš region ke stašení.. :-)
Tom :)

TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od TomasSX1 » úte říj 19, 2010 13:17

A kde presne prosim ta?! Ja ho nikde nevidim..ani na HTC a ani na SS

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Mezek » úte říj 19, 2010 13:19

Tady Pokut bude na stránkách SS, tak až bude do ní udělaná čeština.

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Tom2009 » úte říj 19, 2010 13:22

odkaz.. http://www.htc.com/cz/support.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; ... případně:
http://www.htc.com/cz/SupportViewNews.a ... ews_id=784" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Lupik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 159
Registrován: sob lis 01, 2008 12:29
Zařízení: Iphone 4S

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Lupik » úte říj 19, 2010 19:10

parááda stahuju official 479 do telefonu:)

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Tom2009 » úte říj 19, 2010 19:13

Pls.. Help..
Je možné, že nefunguje na ROM 3.14 přesná lokalizace? Místo města Kolín se mi zobrazuje jen Central Bohemia.. Díky za pomoc/odpověďi..
Tom

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Mezek » stř říj 20, 2010 9:59

Lokalizace a vše ostatní druhý den běží bez problémů.

Obrázek

bilbo07
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv dub 01, 2010 18:51
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od bilbo07 » stř říj 20, 2010 17:16

Ahoj,

tak jak to vypadá s ROM 3.14? Opravdu je to takový průšvih s tou RAMkou?

Má to tedy cenu instalovat?

Dík těm, kteří otestovali za odpověď.

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Mezek » stř říj 20, 2010 17:50

Ano, mohu potvrdit, volná paměť se pohybuje okolo 70 MB. Ale na chod a svižnost to u mne nemá žádný vliv.

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Tom2009 » stř říj 20, 2010 18:50

Mohu potvrdit, rychlost a reakce telefonu jsou rychlé :-)..

jarsou
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon lis 16, 2009 16:21
Zařízení: HTC HD2

New Oficial Rom from HTC

Příspěvek od jarsou » čtv říj 21, 2010 12:06

groovox píše:hledal jsi špatně.
HT9AZNW00968
... a zadej Europe 1

Můžete se prosím někdo kouknout, jaké rádio je součástí této nové ROM?
Nějak jsem to nikde neviděl....

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Mezek » čtv říj 21, 2010 12:18

Radio : 2.15.50.14

stannanek
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pon lis 09, 2009 17:55
Zařízení: HTC HD2/16GB, PDA ASUS 639

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od stannanek » čtv říj 21, 2010 12:36

Ahoj, pro Mezek, prosím, ta ROM asi není komplet česky, že? Jen sense? Pořád jsi spokojený? Funguje v pohodě?
Díky

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od Mezek » čtv říj 21, 2010 12:44

Čeština není (zatím, prý se na tom pracuje), ale dá se počeštit (Sense), jsem spokojený, paměť je stále kolem 70MB (pokut vše funguje a nepadá - neřeším). Zdá se mě i lepší výdrž baterie, lepší signál . V místech, kde mě ubývali čárky na indikátoru signálu - teď plný stav.
To je asi tak po dvou dnech vše.
PS: snad jedině po ukončení hry Need for Speed, se nepřeklopí obraz. Ale to je problém i některých vařených ROM. Zatím to neřeším.

majco6661
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv pro 03, 2009 16:27
Zařízení: HTC HD2

Nová oficiální ROM 3.14 od HTC pro model HD2

Příspěvek od majco6661 » čtv říj 21, 2010 21:25

Ludia odkial sa da stiahnut ta romka okrem ofika stranky lebo to budem tahat tak tyzden pri tejto rychlosti ???? Dakujem za odpoved :)

Odpovědět

Zpět na „ROM, hotfixy a HardSPL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů