Čus
Chlapi potřeboval bych radu - dneska mě k.....i vytopili takovým způsobem , že budu muset strhat papírový tapety a znova vytapetovat a následně vymalovat.Bohužel mám vymalováno všechno v různých barvách a k mé smůle jsem kody barev uložil v PDA u svého kontaktu do poznámky.Platformu WM jsem již opustil - zůstala mi akorát na CD záloha kontaktů (xxxx.exe - zalohováno přes SPB Backup ) a ted bych potřeboval záložní soubor v PC rozpakovat a dostat kody barev.Zkoušel jsem nainstalovat SPB BACKUP " UNPACK" do PC - nahrál jsem založní soubor ,ale v kontaktech jsem se bohužel nedostal do pole poznámek.Je nějaká možnost bez PDA a následné obnovy kontaktů zjistit přes PC pro mě důležitý kody barev?
Děkuji za případnou radu.
SPB Backup - rozpakování založního exe souboru
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Páni, tomu se říká "když se vede, tak se vede". No napadlo mě jedno krkolomné řešení. Stáhnout Windows Mobile 6 SDK a na něj obnovit zálohu.
Díkec za tip - vyzkouším.
-
Docent
- přispěvatel

- Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845
Pokud mne paměť neklame, existuje utilita "SPB Unpack" (k mání volně), která to rozbalí na PC...
Prosím LOCK - vyřešeno.
Nakonec jsem poslal kamošovi emailem založní soubor - a ten obnovil zálohu ve svým PDA.Kody už jsou na světě a schutí do práce
Psal jsem to již v prvním příspěvku - SPB UNPACK bohužel nedokáže zobrazit u kontaktu udaje v poli poznámka.
Nakonec jsem poslal kamošovi emailem založní soubor - a ten obnovil zálohu ve svým PDA.Kody už jsou na světě a schutí do práce
Psal jsem to již v prvním příspěvku - SPB UNPACK bohužel nedokáže zobrazit u kontaktu udaje v poli poznámka.