HTC Desire - obecná diskuse
co treba pouzit hledani??
Celé fórum jsem pročetl už dříve, ale radši si s někým promluvím na živo online, než fórum znovu celé prohledávat, případně se zde dotazovat, pár lidi přišlo mě poradit 
-- doplnění předchozího příspěvku (pát říj 08, 2010 12:31) --
Jak vyreším problém na uloztu kde když zadam captha tak se mi pak nezobrazí možnost soubor uložit?
-- doplnění předchozího příspěvku (pát říj 08, 2010 12:31) --
Jak vyreším problém na uloztu kde když zadam captha tak se mi pak nezobrazí možnost soubor uložit?
Jsem novým majitelem Desire a tak trochu ještě tápu. Prošel jsem dost diskuzí, ale nenašel jsem všechny odpovědi.
Trápí mně hlavně:
1) Data - lze zakázat na 100% stahování dat v mobilní síti? Jedná se mi hlavně, pokud vyjedu do zahraničí, abych se potom nedivil za účet.
2) Je v telefonu výchozí aplikace, která počítá přenesená data, hlavně v mobilní síti? Případně jaká aplikace kolik dat posílá? S externí aplikací se bojím kratší výdrže baterie, ale můžete prosím doporučit?
3) Lze telefonovat se skrytým telefoním číslem?
4) Odeslání souboru přes bluetooth - pokud potřebuji odeslat soubor, mp3, apod (fotky umím
), lze to bez externí aplikace? Pokud ne
, můžete mi doporučit? Váhal jsem s instalací Astro, ale zdarma je s reklamou a to je mi vadí.
Děkuji
Trápí mně hlavně:
1) Data - lze zakázat na 100% stahování dat v mobilní síti? Jedná se mi hlavně, pokud vyjedu do zahraničí, abych se potom nedivil za účet.
2) Je v telefonu výchozí aplikace, která počítá přenesená data, hlavně v mobilní síti? Případně jaká aplikace kolik dat posílá? S externí aplikací se bojím kratší výdrže baterie, ale můžete prosím doporučit?
3) Lze telefonovat se skrytým telefoním číslem?
4) Odeslání souboru přes bluetooth - pokud potřebuji odeslat soubor, mp3, apod (fotky umím
Děkuji
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
to P357:
1. lze zakázat
2. není, lze najít tady na fóru
3. nevím, nemám potřebu se skrývat
4. musí být externí aplikace, já používám vynikající GhostCommander
1. lze zakázat
2. není, lze najít tady na fóru
3. nevím, nemám potřebu se skrývat
4. musí být externí aplikace, já používám vynikající GhostCommander
co se týče budu 2. tak to by mě taky zajímalo a u bodu 4. nepotřebuju žádnou další aplikaci, prostě dám jen sdílet, následně pomocí bluetooth a už to frčí 
Amirindo, díky, už to mám taky. Zkouším to v aplikaci Hudba. Našel jsem to pro jednotlivou mp3. Pokud se jedná o celé album, tak to mi nejde. Máš na to taky svůj tip?
Měl jsem před Desire telefon bez OS, ale se správcem souborů. Tak teď hledám, jak jednoduše spravovat soubory. Kopírovat, přesouvat, apod., protože v základu tady není žádný správce.
Děkuji za pomoc.
Měl jsem před Desire telefon bez OS, ale se správcem souborů. Tak teď hledám, jak jednoduše spravovat soubory. Kopírovat, přesouvat, apod., protože v základu tady není žádný správce.
Děkuji za pomoc.
celé album jsem nezkoušel, ale pomocí astra tak odešleš jakýkoliv soubor, možná, že tam bude i možnost celého alba, ale to nevím.
Edit: jinak ten Astro je výborný program pro jakoukoli práci se soubory.
Edit: jinak ten Astro je výborný program pro jakoukoli práci se soubory.
Bojím se instalovat zbytečně nové programy (mám obranný instinkt z Win
), pokud používáš Astro, jak je to s reklamou? Je hodně otravná? Máš zkušenosti i s jinými aplikacemi?
Astro používám a jsem spokojen jiné správce jsem nezkoušel a reklama mě nijak netrápí 
Někde jsem tam našel možnost telefonovat se skrytým číslem, ale teď si nevzpomenu kde, ale ta možnost tam opravdu je. 
Já bych měl taky jeden dotaz/problém. Zkoušel jsem z ulozto.cz stahovat přes defaultní prohlížeč video a nenabídlo mě to žádnou možnost uložit na disk. Když jsem to zkusil v Opeře Mobile, tak mě to sice nabídlo možnost soubor uložit, ale pak to stejně hodilo chybu, že soubor se nepodařilo stáhnout. Podařilo se mi ale stáhnout menší soubor (7MB mp3) - ale zas mi to neukazovalo stav stahování, jen 0% a po chvíli 100%
Pokud někdo máte nějakou radu jak na to, bylo by to super, abych využil školní wifi na plné čáře, taky to rozhodne o tom, jestli si koupit novou paměťovou kartu. Díky.
Já bych měl taky jeden dotaz/problém. Zkoušel jsem z ulozto.cz stahovat přes defaultní prohlížeč video a nenabídlo mě to žádnou možnost uložit na disk. Když jsem to zkusil v Opeře Mobile, tak mě to sice nabídlo možnost soubor uložit, ale pak to stejně hodilo chybu, že soubor se nepodařilo stáhnout. Podařilo se mi ale stáhnout menší soubor (7MB mp3) - ale zas mi to neukazovalo stav stahování, jen 0% a po chvíli 100%
Pokud někdo máte nějakou radu jak na to, bylo by to super, abych využil školní wifi na plné čáře, taky to rozhodne o tom, jestli si koupit novou paměťovou kartu. Díky.
Nejde mi usb tethering mám posledný update.neviete čím to je? Písem z mobilu takže nemocem číst všetky příspěvky.
-
mKabel
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
Ahoj, nevíte někdo jak v defaultním prohlížeči uložit webovoou sránku, abych si jí mohl pak prohlédnout v offline režimu?? A druhá otázka, máte někdo už nějakou náhradu za nefunkční ap. Missed reminder?? Dioda stále bliká jen prvních 5 minut po nové události, myslel jsem, že tohle už google vyřeší.... Díky
Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit. Chtěl bych si zálohovat na paměť kartu obsah telefonu. Jenže jsem si koupil jinou kartu a tu původní jsem zformátoval v jiném telefonu. Podle návodu jsem měl v Nastavení najet na Soukromí > Zálohovat data. Jenže nejspíš tím, že jsem si vymazal data z původní pam. karty, tak v nastavení nemám to Soukromí. Nevíte, co s tím, jak si jinak zálohovat telefon. Na kartu, popř. i na PC. Díky. Jirka
dej tlačítko hledat a napiš: ochrana osobních údajů a mělo by to jít, pokud ne tak si ve vyhledávání zaškrtni i hledat v nastavení.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv říj 14, 2010 20:37) --

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv říj 14, 2010 20:37) --
tak jsem konečně našel skvělou aplikaci. Nevím jestli již existovala nebo ne, ale :Android Manager má pomocí WIFi plnou zprávu nad telefon přes PC, veškerá správa souborů bez pomoci kabelu, je to superJackalJackal wrote:Podle mého by šlo vytvořit nějaké sdílení s PC přes Wifi, ale o tom jsem zas nepřemýšlel zatím já.
Zdravím. K té aplikaci Android Manager je třeba nějaký program na PC ?
jj, dej si ji vyhledat na google a nainstaluj 
mkabel: ne defaultni prohlizec tohle neumi. (Mozna Opera ale nejsem si jisty.), jestli ti jde o sms, tak zkus handcent, ten sviti nebo blika porad a muzes si i vybrat barvu. Jinou app jsem nezkousel, zas tak me to netrapi 
P-357, ak to este nemas- Nastaveni-Volat-Dalsi nastaveni-ID volajiciho
Newbie 16 děkuji, neměl jsem.
Nemáte prosím, ještě někdo zkušenost s SMS zprávami a úkoly?
V podstatě se snažím doladit tento fon, podobně jak to uměli klasické telefony.
1 - chybí mi na displeji velké upozornění o příchozí SMS, mám upozornění na stavové liště a číslo 1 v bublině zprávy, ale často toto přehlédnu
2 - chybí mi možnost jak jednoduše nastavit:
- úkol volání: zadat si datum, čas, vybrat komu chci volat - v zadaný čas mám upozornění a jediným kliknutím mohu volat
- připomínka úkolu: vím, že na toto určité aplikace existují, ale hledám něco spolehlivého, jednoduchého a rychlého
Děkuji
Nemáte prosím, ještě někdo zkušenost s SMS zprávami a úkoly?
V podstatě se snažím doladit tento fon, podobně jak to uměli klasické telefony.
1 - chybí mi na displeji velké upozornění o příchozí SMS, mám upozornění na stavové liště a číslo 1 v bublině zprávy, ale často toto přehlédnu
2 - chybí mi možnost jak jednoduše nastavit:
- úkol volání: zadat si datum, čas, vybrat komu chci volat - v zadaný čas mám upozornění a jediným kliknutím mohu volat
- připomínka úkolu: vím, že na toto určité aplikace existují, ale hledám něco spolehlivého, jednoduchého a rychlého
Děkuji
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Připomínku úkolu by ti mělo stačit ColorNote
odkaz - http://www.cyrket.com/p/android/com.soc ... olor.note/
nebo ho nalezneš i na Marketu v telefonu
odkaz - http://www.cyrket.com/p/android/com.soc ... olor.note/
nebo ho nalezneš i na Marketu v telefonu