Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
-
Tom077
- přispěvatel

- Zařízení: Dell Streak Black
Tak podle uživatel Streaka je Android 1.6 na tomto zařízení tak vyladěný,že si nikdo "na nic" nestěžuje .... to spíš po upgradu na Android 2.1 od O2 bylo více "nářku" ... jinak rapaxy nevím jak ty,ale mě angličtina nevadí a pokud se trochu v mobilu orientuješ a nejsi úplný lama
tak by to určitě taky nebyl problém .... pro mě (ať koupím co koupím) to bude taky první telefon s OS Android ....
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Ja nemam s Wifi problemy vubec... a to je muj strek pripojeny 24/7 vubec ji nevypinam.... je pravda ze se mi Streak sem tam sam vypne....to jo....ale nejak mi to neva...porad lepsi nez windows mobile...
jinak gps fix je super..dokonce dostavam lock i uvnitr...to se mi jeste u zadneho mobilu nestalo...a GPS poloha ve snimcich je...normalne se to da zapnout v aplikaci kamery...a funkuje to perfektne....
taky bych rek ze 1.6 je lepsi nez 2.1....2.1 mi prijde takove nedodelane....
dell slibil upgrade na FroYo 2.2 do konce roku....a urcite bude...verim ze to dodrzi...
Tady v moji recenzi je par snimku porizenych streakem....
A VIDEO....(neni moje)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RCanfpVdxdo[/youtube]
jinak gps fix je super..dokonce dostavam lock i uvnitr...to se mi jeste u zadneho mobilu nestalo...a GPS poloha ve snimcich je...normalne se to da zapnout v aplikaci kamery...a funkuje to perfektne....
taky bych rek ze 1.6 je lepsi nez 2.1....2.1 mi prijde takove nedodelane....
dell slibil upgrade na FroYo 2.2 do konce roku....a urcite bude...verim ze to dodrzi...
Tady v moji recenzi je par snimku porizenych streakem....
A VIDEO....(neni moje)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RCanfpVdxdo[/youtube]
Jen pro zajímavost - třeba už jste to zaregistroval i- ale pokud ne, tak v pondělí bude pro prvních 100 zájemců HTC Desire HD za polovinu ofiko ceny... Akce bude probíhat v Praze, ve značkové prodejně HTC.
http://www.htcfans.cz/homepage/nova-zna ... a-v-praze/
http://www.htcfans.cz/homepage/nova-zna ... a-v-praze/
-
Tom077
- přispěvatel

rapax:zaznamel .... a určitě i ostatní .... ale nestojí mi to za to ... jet z OVy a dělat tam ze sebe "hňupa" 
Já takové masové akce nemusím .... raději si počkám,na recenzi a pak v poklidu koupím .... no holt mě to bude stát normální cenu ....
Já takové masové akce nemusím .... raději si počkám,na recenzi a pak v poklidu koupím .... no holt mě to bude stát normální cenu ....
-
jerry_stolarik
- smartguru

na recenzi neni treba cekat..htc desire hd bude vynikajici zarizeni.... to je jasne....
-
Martin76
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note, HTC Titan, dříve DELL STREAK
Vidím, že se tu diskuse rozjíždí stále více a to je dobře. Už mám streaka dva týdny a konečně mohu říci, jak jsem s ním spokojený. Po pravdě řečeno, připadá mi, že tento telefon má jediný nedostatek, a to synchronizace s exchange na verzi 1.6. V diskusi zmiňované kopmlikace se samovolným vypínáním a zlobící wifi budou záležitostí jednoho kusu, u mne absolutně bez problému. Překvapivě jsem si rychle zvykl i na tu velikost, ze které jsem měl při koupi trochu obavy, byť je jednou z jeho hlavních předností. Telefon nosím normálně v přední kapse u kalhot a vůbec mi to nepřijde. Už si nedovedu představit něco menšího (v pátek jsem vzal do ruky jeho předchůdce - Omnii II. a přišla mi jako neuvěřitelný prťavec), protože práce s internetem je s tímto přístrojem naprosto pohodová. Určitě se není třeba bát ani telefonování, funguje naprosto skvěle a streak se velmi dobře drží v ruce.
-
Dager
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: HTC Touch Cruise, Dell Streak
Jako jedno z negativ tohoto zařízení se v recenzích uvádí kvalita zvuku. Mohl by někdo z majitelů popsat pocity ze zvuku hlavního reproduktoru (hlasitost a kvalita) a sluchátkového výstupu - s kvalitními sluchátky (je max. hlasitost dostačující a je zvuk kvalitní?) Díky
-
jerry_stolarik
- smartguru

Reproduktor není špatný..hraje velmi nahlas..takový vzšší střed mezi mobilnímy telefony.... a hudba ze sluchatek je super...
-
Darker
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad
Taky myslim ze reprodukce je slusna. Rozhodne mi neprijde horsi nez treba u HD2.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Za sebe můžu napsat, že kvalita zvukového výstupu do repro je naprosto standartní. Co se týče kvality zvukového výstupu do sluchátek, tak tam bych řekl, že je vynikající. Pokud chcete po mně srovnání s jinými přístroji, tak takhle asi.
Upozorňuji, že všechna zařízení jsem měl a srovnával se sluchátky od 1000,- do 10 000,-.
1. iPhone 4
2. Samsung Galaxy S a Dell Streak
3. Samsung Wave
Upozorňuji, že všechna zařízení jsem měl a srovnával se sluchátky od 1000,- do 10 000,-.
1. iPhone 4
2. Samsung Galaxy S a Dell Streak
3. Samsung Wave
-
Tom077
- přispěvatel

Tak všem děkuji co zde píšete a tím pomáháte nováčkům ve výběru zařízení ... s Danem už jsem vyřešil to,že z mého výběru Samsung Galaxy S, Dell Streak a HTC Desire HD - vypadnul Samsung .... pak po nějaké uváze začal převažovat Desire HD,ale když si to tak tady čtu,že jsou uživatelé,kteří to používají jako svůj hlavní telefon a hodně telefonují a nic jim nepřekáží .... tak opět je to nerozhodně mezi Dellem a Desirem HD .... ach jooooo

- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
@Tom77 - taktéž zvažuji mezi Dellem a DHD - zatím vítězí a zřejmě zvítězí DHD a důvod je prostý.....byť mám rád veliké displeje, je 5" na moji drobnou ručku už moc.....
p.s. díky všem za seriozní příspěvky
p.s. díky všem za seriozní příspěvky
Zde pár postřehů od "šéfa" androweb.cz - http://androweb.cz/2010/09/15/dell-stre ... si-tablet/
-
Tom077
- přispěvatel

@jacek: já dnes jedu do centra OVy tak se stavím do jednoho obchodu kde ho mají .... tak se na něj mrknu,osahám,snad mě ho nechají i zapnout .... tak pak napíšu .... já taky nemám kdoví jak velké tlapy ...
Jinak já jsem stále rozhoduji mezi Dellem a D HD - proč u tebe vyhrává D HD - jen kvůli velikosti displeje Della??
Jinak já jsem stále rozhoduji mezi Dellem a D HD - proč u tebe vyhrává D HD - jen kvůli velikosti displeje Della??
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
víceméně ano, velikost Della a za dva roky používání HTC jsem si neskutečně zvyknul na Sense a jak se znám, jejich prostředí by mně chybělo.
edit: musím jet do Lbc
, tak se taky juknu na Della 
edit: musím jet do Lbc
-
Tom077
- přispěvatel

jj Sense se mi taky hodně líbí .... tedy neměl jsem možnost porovnávat .... ale Sense má kámoš na HD2 a je příjemné ... no těžká volba těžká

- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Tome, kup ho (Streak) a nevymyslej uz...
, stoji za to, skoc po tom...Mas vsechny informace, uz jsi na vrcholu. Od ted uz bude vsechno jen komplikovanejsi...
Dan
Dan
-
Tom077
- přispěvatel

Dane,ty mi dáváš ... rozhodování je téměř
u konce ... ale musím vydržet ještě do 1/2 listopadu a pak jdu do toho (do koupi jednoho nebo druhého) .... to je hnus to vybírání a rozhodování
Ale Dane díky za podněty!!!!Tom.
Ale Dane díky za podněty!!!!Tom.
-
Darker
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad
no ja si take myslim ze Streak je lepsi volba. U meho popisu muzes videt co vsechno v androidu vlastnim. Streak je ze vsech trech nejlepsi. Motorola ted pujde z domu a X10 pouziva moje zena. Ja jsem rozhodne necekal ze mi streak tak sedne. Milestone mi ted s ohledem na velikost displeje prijde jako prcek... Verim ze froyo od Dellu bude take o moc lepsi nez od HTC.
-
Tom077
- přispěvatel

@Darker: Možná blbá otázka ... ale proč myslíš,že Froyo od Dellu bude lepší jak od HTC??
Bude to můj první telefon s Androidem,tak omluv možná blbé dotazy .... Android je od Googlu a základ by měl být stejný,jde jen o ty nádstavby od jednotlivých výrobců???Tak nějak jsi to myslel,že HTC přidá do Androidu své Sense,Dell zase nějaké své prostředí???
Bude to můj první telefon s Androidem,tak omluv možná blbé dotazy .... Android je od Googlu a základ by měl být stejný,jde jen o ty nádstavby od jednotlivých výrobců???Tak nějak jsi to myslel,že HTC přidá do Androidu své Sense,Dell zase nějaké své prostředí???