Hledání kontaktů - nefunguje

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Odpovědět
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Hledání kontaktů - nefunguje

Příspěvek od jozinzbazin » čtv říj 14, 2010 8:22

Nahrál jsem si ROM DeFrost 5.1 a zjistil jsem, že implementovaný dialer (v příloze) neumí hledat dle jména v záložce Phone. Proto jsem zkusil konkurenci OpenDesire 4.0.34, který má tentýž dialer a také to neumí - tedy v mém telefonu. Setkal se s tím někdo, nebo je to standardní? Já vím, lze to pořešit jiným dialerem (např. DialerOne apod., kterých je mraky) nicméně mně se tento dialer líbí, ale ta chyba mě děsně štve. Proto jsem se chtěl zeptat uživatelů se zmíněnou ROMkou, zda jim to také nefachá. Díky předem.

Btw: U těchto výše zmíněných ROMek také nefunguje žádný dostupný REMINDER ať už hovorů, sms, mailů atd. Vždy pípne jen jednou, v nastaveném čase - třeba po 5 minutách a potom už se neozve. Tento neduh je zmiňován i na stránkách XDA.

JZB
Přílohy
Snap1.jpg
(21.38 KiB) Staženo 184 x

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Hledání kontaktů - nefunguje

Příspěvek od NeoPlex » pát říj 15, 2010 8:07

co jsem byl na OD tak vzdy hledani fungovalo :) nefunguje tam to smart vyhledavani jen vytukavanim cisel.. ale kdyz v tom dialeru zmacknes tlacitko pro hledani, tak uz ano. Jedine minus pak je, ze to neumi vyhledavat kontakty co jsou v oblibenych..

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Hledání kontaktů - nefunguje

Příspěvek od jozinzbazin » pát říj 15, 2010 8:32

To NeoPlex: díky za info. Právě to jsem měl na mysli, že nehledá vyťukáním těch čísel. Jinak stiskem hardwarového tlačítka HLEDAT, to funguje. Škoda, mně by moc vyhovoval. Takže používám DialerOne. No, pokud to vychytají, tak se vrátím.
JZB

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Hledání kontaktů - nefunguje

Příspěvek od NeoPlex » pát říj 15, 2010 8:34

to je funkce defaultniho dialeru od Googlu, takze pokud s to nezmeni Google, tak se toho nedockame, jelikoz OD i DeFrost jsou rom postaveny na opensource

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Hledání kontaktů - nefunguje

Příspěvek od jozinzbazin » pát říj 15, 2010 12:12

Tak to jo. No, on ten DialerOne je taky fakt dobrej.
JZB

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Hledání kontaktů - nefunguje

Příspěvek od NeoPlex » ned říj 17, 2010 10:23

ja ho zkousel a prislo mi, ze je pomalejsi... trosku mu trva nez si vubec vsimne, ze nekdo vola:)

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Hledání kontaktů - nefunguje

Příspěvek od jozinzbazin » ned říj 17, 2010 19:08

A já jsem to dosud připisoval verzi rádia :roll: Źe by to bylo dialerem mě vůbec nenapadlo. Zkusím ho odinstalovat a vyzkoušet ten vestavěný. Musím počkat do zítra, abych to mohl vyzkoušet v práci, kde mám k dispozici více telefonů a pak dám vědět. V každém případě zajímavá myšlenka, protože si zpětně vybavuju, že telefon má fakt zpoždění a to jak při volání, tak i při přijímání hovorů.
JZB

-- doplnění předchozího příspěvku (pon říj 18, 2010 10:10) --

Vyzkoušel jsem 3 dialery: vestavěný v ROM DeFrost 5.1., aTakephone, Dialer One. Všemi třemi jsem zavolal na stejné tlf. číslo tak, že jsem jej vždy celé vyťukal. Každý začal vyzvánět do 3 sekund. Totéž jsem udělal při použití uloženého čísla ze seznamu. Výsledek byl stejný.

Potom jsem ze třech různých tlf volal na svoje číslo a foun začal zvonit do 4 sekund. Samozřejmě, že byl vždy primárně nastaven jeden z dialerů. Takže ten lag se projevuje u všech dialerů stejně. Proto zůstanu u toho DialerOne.

Jinak jsem zjistil, že ta první záložka PHONE, uvedená na obrázku u mého prvního příspěvku sice nehledá dle jména, ale lze tam nastavit volbu "rychlé volání". Tj. každému tlačítku lze přidělit jméno ze seznamu a pak jen zmáčknout příslušné číslo a zelený telefonek a ono to začne vytáčet. Trochu krkolomné vzhledem k tomu, že jiné dialery to umí dlouhým stiskem tlačítka.

JZB

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Hledání kontaktů - nefunguje

Příspěvek od NeoPlex » úte říj 19, 2010 14:35

do 4 sekund od toho kdy jsi z volajici telefonu slysel zvoneni? Ted mam zrovna DeFrost romku a jakmile to zaclo ve volajicim telefonu zvonit, tak jsem stihl jednou rict "jednadvacet" :)

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů